SUURARPAJAISET!



Oletko niitä, joka sanoo, ettei koskaan voita mitään, eikä oikeastaan koskaan edes osallistu arvontoihin? Vai osallistutko, ja annat itsellesi mahdollisuuden voittoon? Oletpa kumpaa tahansa laatua, nyt jos koskaan kannattaa osallistua Giden suurarpajaisiin, sillä jopa 10 osallistujaa voittaa upean palkinnon! Kuvasta näet, mitä on tarjolla! Arvontaan voit osallistua aina 12.3. saakka TÄÄLLÄ


Gide on sisustuskauppa Tampereella, aivan rautatieaseman kupeessa. Lisäksi Gidellä on verkkokauppa, jossa kuvan tuotteita löytyy myös. Giden tarina alkoi vuonna 2014, jolloin myymälässä toimi kaksi erillistä yritystä, Katjan perustama Dekoro sekä Sirpan Verkkokauppa Kaarnalaiva.fi. Itsekin olen ollut Dekoron asiakkaana, joten erittäin tuttu jo siltä ajalta. 
Vuoden 2015 loppupuolella oli aika muuttaa suurempiin tiloihin Tullintorilla. Muuton yhteydessä uusi liike sai nimekseen Gide ja samalla valikoimakin laajeni hieman. Vuosi tuosta verkkokauppa avasi sähköiset ovensa. 

Giden valikoimasta löydät sisustustuotteiden lisäksi sisustustekstiilejä, pienhuonekaluja sekä lahjatuotteita. Minusta GIDEn korttivalikoimakin on runsas ja erilainen. Houkutteleva! 

Nyt tervemenoa arvontaan osallistumaan. Voittomahdollisuus on kuitenkin sen verran suuri ja palkinnot upeita. Ethän voi voittaa jollet edes yritä. 

Onnea matkaan! 

arpajaismainos Giden kanssa yhteistyössä


Kommentit

Mitään ei voi voittaa, jos ei ensin osallistu.
Onnea arvontaan sinullekin!
Kiitos Outi.en olekaan itse vielä osallistunut tähän arvontaan, mutta pitäähän se arpa laittaa.