Lampaanvillalla lievitystä polvikipuun



Meillä molemmilla on Murusen kanssa ollut polvivaivoja, joten lampaanvillainen polvenlämmitin oli hankittava talouteemme. Olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, kuinka polvikipuun saa helpotusta luonnonvillalla ja magnesiumsuihkeella. Villahan vilkastuttaa verenkiertoa, jonka kautta lämpö menee syvälle kudoksiin ja niveliin. Apua saa sitä kautta aineenvaihduntaan ja yleisesti hyvinvointiin, särkyihin, levottomiin jalkoihin ym. Minulla villaa on myös alaselän lämmitin, jota käytän ulkoillessani talvella sekä koleina kevät ja syysiltoina esimerkiksi järvenrannalla ja nuotiolla istuskellessani. ilman sitä lämmitintä en lähde kylmettämään selkääni. 



Magnesiumsuihke on niitä tuotteita taas, joista ajattelin; "Uskon vasta kun itse koetan". Niinpä muutama suihkaus magnesiumia siihen kohtaa mihin koskee, ja odotan hetken. Jos tarve vaatii, voi toki suihkauttaa uudestaankin, mutta kannattaa ensin odottaa muutama minuutti ja katsoa, josko vaikutus on vasta alkamassa. Yllätyin täysin, että Magnesiumsuihke ja lampaanvilla yhdessä ja erikseenkin voivat tehdä näin hyvää! 

Magnesiumöljypohjainen nivel- ja -kipusuihke edistää nivelten terveyttä ja lihasten rentoutumista. Suihke on valmistettu auttamaan hermo- ja nivelsärkyihin, kolotukseen sekä fibromyalgiaan. Auttaa jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän, lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, niveljäykkyyteen, lasten kasvukipuihin...

Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä vaiva on. 20 suihkausta/pvä. Polvissani on nivelvaivoja, selässä nivelvaivoja, hermokipuja, lihaskipuja ym ym. Molemmissa tapauksissa lievitys on selkeä. Polvikipu (asteikko 3/10) katosi kokonaan joiksikin tunneiksi, selän vaikeampi problematiikka lievittyi ihan sillä, että suihkauttelin päivän mittaan magnesium-suihketta kipukohtaan. Selkä vaati useamman suihkauksen kerrallaan lievittääkseen vaikeaa kipua. (asteikko 7/10) 

Minun magnesiumsuihkeeni on 100 ml pullo. Jos tahdot mieluummin testata ensin, onko tämä sinun juttusi, on Ruohonjuurella myös 15 ml pikkupullo, joka ei maksa juurikaan mitään. Erilaisia suihkeita löytyy muitakin, kuin tämä minun testaamani, joten valitse itsellesi sellainen setti, mistä luulet hyötyväsi parhaiten. Esimerkiksi lahjapakkaus matkakokoisia magnesiumsuihkeita! Sieltä löydät tämän ko. suihkeen pienen version lisäksi myös kasvukipuihin erikoistuneen suihkeen jne. Koko perheen paketti! 


Katsotaanpas sitten tarkemmin tuota villaista polvenlämmitintä. Aivan ihanan kuohkea ja pehmoinen! Helppo sulkea ja avata. Yksi koko. Tosin saisi olla hieman isompi koko ja pitemmälle tarrat, jos mielisi paksumpipolvisillekin tätä suositella. Sopii siis parhaiten L/XL-koon polville ja siitä alaspäin. Toki sinähän voit katsella itsellesi sopivan lampaanvillan jostain, mihin käärit vaikka nyt polvesi. 


Kun otin alunalkujaan tuon polvenlämmittimen esille ja samalla magnesiumsuihkeen, sain heti uteliaita malliehdokkaita luokseni. Carlos ojensi heti jalkansa, jotta tuohon polveen sen villan voisi laittaa. Luulen, että pojalla oli kuitenkin muut mielessä, kuin polvikivut. Ja niinhän se olikin. Nenä villaan syvälle ja autuas nuuskuttelu alkoi. Muutamat tassun tallaukset ja Give me Fivet siinä tuli tehtyä. Lopulta sain villan omaan käyttööni taas. 



Ensin TV auki ja leffan valinta. Alkuhöpinöiden aikana magnesiumsuihketta kipukohtaan, sitten villa sen päälle. Tarrat kiinni ja lepoa. Tämä on täydellistä talvella vaikkei koskisikaan! 




Ja ylitarkastaja Luis tutustui oikeaoppisen lampaanvillalämmittimen avaamiseen leffan loputtua. 



Ruohonjuuri auttamassa kipujeni lievitystä

Kommentit

Tui kuulostaakin hyvältä avulta kolotuksiin. Erilaisia magnesium valmisteita kehutaan myös kovasti.
Mukavaa viikkoa Viltsu <3
EstherH. sanoi…
Hyödyllinen varmasti ken tarvitsee ja miksei muutenkin.
Piiuli sanoi…
Ihana pieni nuuskuttelija siellä. <3 Mulla on positiivisia kokemuksia juuri tuosta samasta suihkeesta, lapsen kasvukipuihin on tullut sitä levitettyä omien kolotusten ohella. :)
Tosta on varmasti apua kolotukseen. Mä olen ainakin huomannut, jos polvi on kipeä, ei tartte kuin itsetekemän polvilämmittimet niin auttaa.
Outi, Magnesium ja villa yhdessä ovat luksusta. Hus kivuille
Esther, joo ja talven kolotuksiin ja kylmyyteen
Piiuli, meidän pikkuiset ovat rakkautta.
Onpa kiva kuulla että auttaa myös kasvukivuissa. Magnesium on joka kodin MUST Have
Tuija, toisinaan koleus koskee. Villa on ihana apu. Kokeile magnesiumsuihketta kipuihisi myös
Pirita sanoi…
En ole kuullutkaan, että myös lampaanvillasta voi löytyä apu polvivaivoihin. Tyttäreni alkoi valitella polveaan hetki sitten, ja käymme todennäköisesti sitä ammattilaisella näyttämässä. On kuitenkin hyvä lukea kotihoitoon sopivia vinkkejä, jotka voivat auttaa. Kiitos tästä!
Pirita, itseasiassa minulla on käytössä myös lampaanvillasta kudottu selän lämmitin, mikä vähentää kipujani talviaikaan. Kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja ja löytää se itselle/ tytölle sopiva konsti. Suosittelen myös back on track- tuotteita, joista meillä nauttivat kaikki aina kissoista lähtien.
http://somanyinspiration.blogspot.com/2019/02/bot-ja-kivuille-heipat.html?m=1