Aisteille valmiina OSA 1: Diffuuser

Kaikki mitä tarvitset, tulee luoksesi. . Oikeaan aikaan.
Painotan usein sitä, kuinka aistikas ihminen olen. Olen avoin uudelle ja kaikelle, mikä tuo minulle ja läheisilleni mielihyvää ja onnen tunteita. Kokeilen rohkeasti uusia tuoksuyhdistelmiä ja upotan käteni maaliin ajattelematta asiaa sen kummemmin. Minulle ei riitä pelkästään katsoa ja kuunnella vierestä, vaan aistini janoavat päästä itse kokemaan jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Ja jos se uusi ja ihmeellinen näkyy ja tuoksuu yhtä aikaa, aina parempi. Tai vaikka maistuu ja tuoksuu, kuten vastaleivottu leipä tai pulla. Ihanaa!

Olen huomannut, että myös Murunen on saanut kauttani aistikkaamman minuuden ja löytänyt mielenrauhan sielulleen. Enää hän ei ole rauhaton jonkin etsijä, vaan hän uskaltaa olla oma itsensä, rauhoittua kotisohvalle ja ottaa minut kainaloonsa, silittää selkääni ja sanoa : Rakastan. Hän katselee maailmaa avoimemmin silmin ja pysähtyy kanssani nuuhkimaan kesän kukkasia tai katsomaan suurta tuplasateenkaarta kotipihaltamme. Hän ottaa rohkeasti eteeriset öljypullot käsiinsä yksi kerrallaan ja nuuhkaisee niitä. Tai tämä uusin löytöni, Young livingin Diffuuser, hän se meillä sen halusi ekana testata ja laittaa makkariin. Ja mikäs siinä! Siellä se toimii! Mutta ei mennä asioiden edelle. Varmaan jo pelkkä Diffuuser kuulosti jollekulle teistä vieraalle, joten tämä postaus pyhitetään sille, mikä se on. 



Löysin itseni penkomasta netin syövereistä eteerisiä öljyjä ja päädyin Oljymme.fi-sivustolle. Onneksi päädyin, sillä sitä kautta minulle avartui täysin uusi öljy-maailma. Tähän asti olen laittanut tuikun palamaan pieneen kippoon, jonka päällä on lautanen ja siinä vettä. Veteen olen laittanut muutaman tipan eteerisiä öljyjä. Tai olen tipauttanut pari tippaa öljyä tuoksukivelle. Nyt silmiini löytyi Young Livingin helppokäyttöinen Dewdrop Diffuser, joka houkutteli minua välittömästi. 

Dewdrop Diffuser toimii samanaikaisesti aromidiffuuserina, ilmankostuttimena ja sumuttimena. Aamukastepisaran puhtaudesta ja eleganssista mallinsa saanut diffuuser levittää eteeristen öljyjen sulotuoksut tilaan kuin tilaan. Ultraäänitaajuus luo ääniaaltoja 1,7 miljoonaa kertaa sekunnissa vapauttaen ilmaan eteeristen öljyjen molekyylejä. Diffuuserin avulla luot rentouttavaa kylpylätunnelmaa kotiin tai toimistolle. Dewdrop Diffuser riittää vapauttamaan tuoksua jopa 30 m2:n kokoisiin tiloihin. Muita jännittäviä ominaisuuksia tulen kertomaan toisessa postauksessani. Olehan siis mukana! 

Oljymme.fin kautta sain paketin, jossa diffuuser oli. Vaikka kuvassa osia onkin useampia, ei kannata säikähtää, sillä diffuuser saapui kasattuna. Haluan vain näyttää kuinka helposti kokoaminen käy myös jatkossa. 



Ensin vesiastia paikalleen. Astiaan laitetaan vettä sen verran, ettei tuo punainen merkki peity. Veteen tipautetaan noin 5-8 tippaa suosikki eteeristä öljyä. 



Pienempi kartio laitetaan astian päälle. 



Isompi kartio viimeistelee kokonaisuuden ja johto kiinni laitteeseen ja toinen pää pistorasiaan. Yksi napin painallus ja diffuuser on päälle kytkettynä. 



Koska tämä diffuuser ja öljyt toivat aivan uuden maailman, jätän tänään postauksen tähän ja jatkan toisella kertaa enemmänkin kertomaan käyttökokemuksistani ja öljyistä. Jos kiinnostuit ja haluat samaan aikaan kanssani kasata omaa diffuuseriasi ja kokea uusia ulottuvuuksia, löydät ilmoitautumislomakkeen TÄÄLTÄ, jolla pääset mukaan Young livingin öljymaailaan, ja voit halutessasi luoda vaikka itsellesi kokonaan uuden alan tai ostaa vain itsellesi ihania tuotteita. Minäkin liityin Oljymme-kautta Young livingin rakastavaan ja välittävään perheeseen, enkä ole katunut. Päin vastoin, yllätyin, kuinka välittäviä ja yhteisöllisiä he/me ovat! 

Diffuuser saatu Oljymme.fi kautta testiin

Kommentit

Meillä pitää olla varovainen kaikkien hajusteiden kanssa, päänsärkyä aiheuttaa niin moni tuoksu.
Tätä juttua olisi kyllä kiva kuitenkin testata.
Ihanaa keskiviikkoa!
Susanna sanoi…
Mielenkiintoinen "pöhisijä" ja varmasti ihania tuoksuja!