Siirry pääsisältöön

Piensisustus

Olen joskus kirjoittanutkin täällä, että meidän kodista löytyy värejä. Olen kuitenkin kotimme pitänyt hyvin piilossa. Nyt vilautan joitakin kuvia meiltä, piensisustusta, joka kertoo hieman tyylistämme. 

Samalla väliaikatietoja poikien veski-treenistä. 
Saldo: 
Luis käy pissalla ja kakalla Litterillä
Carlos käy pissalla ja kakalla Litterillä
Siirrämme Litter kwitterin korkeammalle.

Kotimme värimaailma on melko luonnonläheinen. Vihreää, mustaa ja ruskean sävyjä. Mikäpä siis myös käydessä ulkona syömässä värien keskellä. Mustekalaa ja lammasta ym ihanaa. Kuva Kreetasta.

Kommentit

Kivoja yksityiskohtia teidän kodissa on.
Mukavaa viikkoa Viltsu!
mummo sanoi…
Meiltäkin löytyy tuollainen kannellinen lasimalja, saatiin tyttäreltä, kun hän ei enää tarvinnut. Kätevä säilyttää herkkuja siinä ;)
Minna Vinni sanoi…
Ihanat teekannut teillä <3
ps multa löytyy tuollainen punaisena
Susanna sanoi…
Voi juku, pojat on oppineet veskiin!!! Upeeta ja onnittelut fiksuille kisupojille!
Viltsu Mari sanoi…
Mummo, nimenomaan herkkupurkki. :) Toimii!
Viltsu Mari sanoi…
Minna, nuo ovat isovanhempieni kihlalahjat, eli vanhat! Enhän ole mummoanikaan nähnyt koskaan.
Viltsu Mari sanoi…
Tuija, kiitos. Perintökannut. :)
Viltsu Mari sanoi…
Susanna, ainakin lattialla. Nyt katsotaan, kuinka tästä homma etenee.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Kuvia elämästä

Mansikka-vadelma-hyydykekakku

Virvon varvon namusilla, Makoisilla herkkusilla,  sulle suu makiaks, mulle vitsa taitappas!
-Viltsun oma-

Bloggaan näin...

Ja bloggaan näin.

Osallistuin Keiju-margariinin suunnitteluraatiin ja tällainen saatiin kauppoihin. On se nätti!