Siirry pääsisältöön

Merenneidot, Ollakko vaiko eikö olla


Kortteihin voi hurahtaa, niin myös askarteluun. Ja kun ne yhdistetään, saadaan aikaiseksi muunmuassa atc-vaihtoja. Korttihurahduksen Raija Annikki lähetti minulle korttipostia ja aiheena merenneidot. 


Upea 5 atc-kortin setti hurmaavassa taskusivussa. 


Mukana tuli myös kauniita kiiltokuvia ja koristeita. 


Olen aina tykännyt merenneito-teemasta ja jos merenneidot olisivat totta, veikkaisin olleeni edellisessä elämässä seireeni. Toisaalta, onhan ne totta! Asuvat niin syvällä meren sylissä, ettei ihmiset niitä pääse nappaamaan. 


Raija Annikki on saanut merenneidot pyydystettyä kortteihin upeasti. Kiitos ystäväni! 


Klemmareita ja koristuksia laittelen kalenteriini. 


Näin löydän helpoiten tämän päivän...


Seuraavan kuukauden... Muistan blogin haasteen ja muut tärkeät..


tulevat tapahtumat jne jne. 

Kiitos ihanuus, ja oma merenneitopostini tulee heti, kun kaikki on valmista. Jo 3 korttia tehty, joten... 

Kommentit

Merenneidot on niin kauniita!
Ihania nuo koristeelliset klemmarit.
Mukavaa sunnuntai-iltaa Viltsu!
Onpa kauniita merenneitoja. Kaunis myös tuo sinun kalenterisi. Minäkin olen aivan koukussa happyplannerini koristeluun.
Mukavaa viikkoa teille ihanaiset.
Susanna sanoi…
Kaunis taskukirje! Minäkin tykkään merenneidoista ;) Kivaa viikonalkua sinne teille! ♥
RaijaAnnikki sanoi…
Upea kalenteri.Ole hyvä.Kiva jos saat iloa korteista.Ei mitään kiirettä,tee ihan rauhassa,jaksan kyllä odottaa.Hyvää uutta viikkoa.♥
mummo sanoi…
Itse en varmaankaan ole ollut merenneito, koska pelkään yli kaiken hukkumista, siksi en niin kovasti tykkää veneilläkään tai kulkea jäällä. Jään pitää olla todella paksua että uskallan pilkille. Nuo kortit ovat kyllä kauniita.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Kuvia elämästä

Mansikka-vadelma-hyydykekakku

Virvon varvon namusilla, Makoisilla herkkusilla,  sulle suu makiaks, mulle vitsa taitappas!
-Viltsun oma-

Bloggaan näin...

Ja bloggaan näin.

Osallistuin Keiju-margariinin suunnitteluraatiin ja tällainen saatiin kauppoihin. On se nätti!