Siirry pääsisältöön

Luukku 9, BOXIPALJASTUS! Bette ihanainen, Kuumis suloinen ja joulukortti


Joko ajattelit, ettei tänään tule Inspiksen joulukalenteria? Erehdyit. On vaan ollut niin puuhakas päivä, etten aikaisemmin ennättänyt. Sama se on huomenna, voi olla, että menee myöhemmälle julkaisu. Mutta niinhän sitä sanotaan, että hyvää kyllä kannattaa odotaa. Heh. 

Mitä olet tykännyt Inspirationin hyvän illan joulukalenterista? 
Mitä toivot vielä löytäväsi täältä ennen joulua?


Nyt pääsetkin enkeliaskarrusten tekoon, sillä tarjoan jouluenkelillesi siivet. 


Mahtavaa! Livboxilla oli arvonta, josta voitin miesten Livboxin! Ja kylläpä se boxi sisältikin vaikka ja mitä! Kyseinen boxi on siis sama, mikä on myyty miesten Livboxina muillekin. Poikanikin on kertaalleen saanut lahjaksi tällaisen vastaavanlaisen boxin, mutta tämän aijon jakaa useammalle. Jotain itselle, jotain pojalle, jotain Murusen veljelle, jotain blogiin, jotain omalle veljellenikin... Moni tulee tästä ilahtumaan! Olen niin täpinöissäni, kun pääsen yllättämään monet rakkaat. Aikamoinen Kuumis siis tämä Miesten Livbox.

Bette, ihana naisellinen Bette.
Viikko taaksepäin tutustuin ensimmäistä kertaa Betteen netin kautta. Bette tulee meille alkuvuodesta joka kuukausi.
Kuka Bette sitten on?


Bette on vanha tuttumme, Livbox, joka vaihtaa ainoastaan nimeään ja tiimiin lisävahvistusta, eikä mitään muuta. Uuden omistajuuden myötä nimen vaihto on hyvinkin loogista. Tänään hakemani Livbox on siis vihoviimeinen Livboxin nimellä saapuva, ja tammikuussa tilalle tulee Bettebox.

Tämän kertainen Livbox on täydellinen, ja joka ikinen tuote on just kuin mulle tehty. Ihastuin! Lisäksi paketissa oli lahjaksi pieni tumma suklaa sekä pitkäaikaistilaajan lahjana Manna Kadarin upea huulituote. Sekin mulle sopiva tummempi sävy. Mahtavaa! Tässä boxissa on useampia monitoimityökaluja meikkaajalle. Se on huippua!

  • Lumene Invisible illumination Nordic Light Valopisarat (Valoa ja hehkua kasvoille. Höyhenenkevyt nestemäinen korostusväri)
  • Nivea Caring shower Silk Mousse (Suihkumousse pesuun. Jättää ihon pehmeäksi)
  • Manna Kadar Radiance Split Pan Bronzer and Highlighter Duo (Varjostus, korostus ja luomiväri)
  • Jordan clinic Total Protection Hammastahna
  • RFSU Intim Daily Wash (maitohappoa sisältävä intiimipesuneste)
  • Lisäyllärinä Lumene Hydration recovery oxygenating gel mask
  • Lisäyllärinä Marabou Premium 70% tumma suklaa
  • Kiitoslahjana Manna Kadar "Lucky" Lip Locked Stain (huulikiilto/huulisävy/huuliprimer. Huulille/rajaukseen/pohjustukseen)
Yhä Bettebox ilmestyy kuukausittain samaan hintaan, kuin Livboxikin ja yllätyksiä on luvassa meille tilaajille siis jatkossakin. Kestotilaajat saavat ylläreiden lisäksi extrakivaa joissakin paketeissa ja itsekin kuulun näihin onnekkaisiin. Tässä kuussa siis monikäyttöinen huulituote.

Mitä uusi Bette sitten tuo tullessaan? - Yksinkertaisesti; monipuolisempaa kauneutta! Bette kertoo vinkkejä ja ideoita Bette Beauty -kauneussivuston muodossa. Bette inspiroi ja ilahduttaa! Bette tekee enemmän yhteistyötä kauneusammattilaisten kanssa ja auttaa sinua kauneusvalinnoissa. Bette on raikkaampi, tyylikkäämpi ja osaavampi.

Hyvästi Livbox, Bettebox, tervetuloa!

Ja ei, ei ole mainos eikä maksettu postaus. 


Voimakortti-kalenteri paljasti tänään tällaisen kortin. Upea tausta ensinnäkin ja sanoma on tärkeä. 
Lopuksi joulukorttitehtailuni satoa ja oma mietteeni. Palataan huomenna uuteen luukkuun. 


Ole peili omille ajatuksillesi.
Kysy ensin, 
mitä peilikuvallesi ohjeeksi antaisit.
Seuraavaksi 
toista sama itsellesi
ja toimi!
-Viltsu-

Kommentit

Ihana ja monipuolinen luukku. Kiitos ihanainen.
Minna Vinni sanoi…
Tuon kun muistaisin, että halaisin sekä kehuisin itseäni joka päivä! :)
Että en ole sen huonompi kuin muutkaan. Ja olen arvostuksen arvoinen <3
Mukavia juttuja sinulla on näissä luukuissa ollut. Loppuun asti vain samalla tyylillä.
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, kiva kuulla. Kiitos
Viltsu Mari sanoi…
Minna, Niinpä! Ja niinäkin hetkinä, kun tuntuu, että maailma on mua vastaan.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, kiitos, hyvä kun saa palautetta, niin osaan loppuun asti viedä oikein, eikä tule sitä ettei kiinnostakaan

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Kuvia elämästä

Mansikka-vadelma-hyydykekakku

Virvon varvon namusilla, Makoisilla herkkusilla,  sulle suu makiaks, mulle vitsa taitappas!
-Viltsun oma-

Bloggaan näin...

Ja bloggaan näin.

Osallistuin Keiju-margariinin suunnitteluraatiin ja tällainen saatiin kauppoihin. On se nätti!