Siirry pääsisältöön

Hyvän illan luukku 10 ja Adopt'


Hyvän illan joulukalenteri on saavuttanut ensimmäisen pyöreän kymmenluvun. Ajatella, että olemme aivan kohta puolivälissä jouluun! Tänään kävimme Murusen kanssa kampaajalla hieman kauempana, sillä Murunen voitti palkinnon, jonka haimme paikan päältä. Samalla reissulla ostimme loputkin joululahjoista, jotka lähetän ystävilleni. Löysin myös itselleni kaipaamani froteisen pyyhehupun, josta tykkään kovasti saunan jälkeen. Myös ostin yhden hiustuotteen, jota testailen ensin ja kerron täällä sitten. Oli pakko, kun se kuulosti niin mielenkiintoiselta. Nimittäin sokerisuihke. 


Take away-skaalaan löysin Pinterestistä paperinuket, joista tykkäsin lapsena kovasti. Nykyisin paperinuket päätyvät mm. 3D-kortteihin tai lapsille. 


Monestikohan olen kirjoittanut rakastavani tuoksuja ja olevani hyvinkin herkkä aistikkuudelle. Nimenomaan nautinnon puolelle. Se vain on niin. Tottakai pysyn tuoksuttomana vaikkapa sairaalassa tai muissa laitoksissa tai jos tila muuten on sellainen, ettei sinne vaan sovi hajuvedet. En myöskään lotraa päälleni suihkuttelemalla useampaa suihkausta saatikka parfyymisuihkuja, vaan yksi suihkaus, jonka alta kuljen. Se riittää, ihan totta! Kyllä minäkin voin pahoin bussissa, jossa iäkkäämpi rouva istuu viereeni ja Chanel nelkku leijailee ympäri bussia pilven lailla. Huh huh. 


Unohdetaan nyt parfyymipilvet ja keskitytään hienostuneeseen suihkaukseen, jossa parfyymipisarat hyväilevät kehoa ja antavat hajuaistille orgastisen tilan. Ranskattaren upeat korkokengät, jakkupuku ja siemaus lämmittävää punaviiniä bistrossa. Hän on jo päättänyt unohtaa kaikki miehet ja keskittyä uraansa ja muodin maailmaan. Samalla joku mies saapuu bistroon tyylikkäänä, huoliteltuna, vahvana ja miehekkäänä. Katseet kohtaavat tämän mitä komeimman miehen kanssa, ja flirtti saa alkunsa. 


Ranskalainen hurmaava herra, Dominique Monlun on suunnitellut adopt’ -tuoksut, joista hän sanoo näin: 

”Unelmieni parfyymit syntyvät luonnosta ja kukista sekä niiden inspiroivista väreistä. Tuoksun suunnittelu on ihmisten kuuntelemista ja heidän tunteidensa välittämistä. Se on jotain aivan uutta ja vangitsevaa tai se herättää muiston jostakin jo unohtuneesta”. 

Adopt' tuoksut ovat 100 % Ranskassa valmistettuja laadukkaita parfyymeja. Yksi suosikeistani on Adopt’ Pêche Abricot. Tuoksumaailmaltaan tämä persikan ja aprikoosin sekoitus on kuin hedelmäsalaatti, jota tahtoo maistella lisää vielä vähän. Puutarhasta löytyviä hedelmäisiä ihmeitä: makeaa persikkaa, aprikoosia ja hieman kookosta. Sekoitus on sidottu yhteen lämpimällä vaniljalla ja myskillä. Hyvin hedelmäinen ja koska kyseessä parfyymi, myös vahva tuoksu. Ei siis tarvita runsasta suihkimista, vaan se hellä hipaisu. Tuoksu säilyy ihollasi koko päivän! Lisäämiselle ei ole tarvetta.
Se, mikä Adopt´in parfyymeistä tekee tuoksun ja keston lisäksi houkuttelevan, on edullisuus, edulliset pakkaukset. Alle kympillä saa jopa 30 milliä tätä rakkauden hedelmäsalaattia. 


Voimakortti-joulukalenterista löytyi kortti, joka sai minut ajattelemaan ääneen; Kyllä Susanna minut tuntee, ja hänen voimansa saa ihmeitä aikaan. 

Tuolla kampaajareissullamme nimittäin aamusella puhuin Murusen kanssa voimavaroistani, luovuudesta ja henkisyydestä, enkelihoidoista ja vahvuuksistani. Siitä, kuinka henkisyys ja luovuus tuovat minussa esiin parhaat puoleni ja tekevät minusta vahvemman sekä tasapainoisen kaikin puolin. Olemalla MINÄ kokonaisuutena ja kääntämällä vahvuudeksi herkkyyteni, voin hyvin ja olen onnellinen. Sitähän jokainen meistä haluaa itselleen ja toimii niin, että löytää tiensä mitä kulkea. Kuinkas ollakaan, kotiin palattuani avasin Voimakortti-kalenterin ja tuossa tulos. 


Tällä kertaa joulukortti on piirretty ja väritelty itse. Ei ihan tullut sitä, mitä halusin, mutta näillä eväillä mennään. Nyt on vuoro omalle mietteelle ja sen jälkeen hyvää yötä, enkelit myötä ! <3 

Jos voit olla hetkisen hiljaisuudessa yksin,
kuunnella ajatuksiasi ja rauhoittua,
mitä todennäköisemmin sinulla on myös
mielenrauha ja olet onnekas.
-Viltsu-

Adopt parfyymi saatu blogiin

Kommentit

Ihana hemmottelupäivä teillä on ollut.
Mukavaa lauantai-iltaa, täällä jännätään Saaran finaalia x factoryssa!
Viltsu Mari sanoi…
Kuin myös, Outi. Upea Adam Lambert ja ihana Nicole Scherzinger jo lauloivat suoraan sydämeeni.
Kotilaiska sanoi…
Iloista joulunodotusta sinulle.Sain siskoltani synttärilahjaksi Muumi-jääkaapinovimagneetin jossa lukee "Huomenna on uusi päinä Jokaisen aivan oma alusta loppuun. Se on hauska ajatus" Mua tämä ajatus aina välillä herättää kun niin usein mun päivät alkaakin elää jonkun toisen elämää, täyttää toisten odotuksia ja toiveita ja hävitän itseni .
Viltsu Mari sanoi…
Kotilaiska, ihana kuulla sinusta! Olen kaivannut sinua!
Kiva magneetti. Muistuttaa tärkeästä asiasta.
Upea tuo paperinukke ja Sussun kortin mietelause. Sopii luovuutta kukkivalle Viltsulle :D
Viltsu Mari sanoi…
Ihanasti sanottu, Enkuli. <3

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Kuvia elämästä

Mansikka-vadelma-hyydykekakku

Virvon varvon namusilla, Makoisilla herkkusilla,  sulle suu makiaks, mulle vitsa taitappas!
-Viltsun oma-

Bloggaan näin...

Ja bloggaan näin.

Osallistuin Keiju-margariinin suunnitteluraatiin ja tällainen saatiin kauppoihin. On se nätti!