Siirry pääsisältöön

Lapin luonto luo outoa taikaa..

Meillä oli ensimmäinen isänpäivä ilman isää. Emme siis juhlineet isiä, vaan kävimme keiju-kummilapseni synttäreillä. Keijuus tulee siitä, ettei kirkkoon kuulumattomilla voi olla virallisia kummeja, mutta ns. keijukummiksi minut on valittu sanallisella sopimuksella.

Se, ettei isää eikä isovanhempia enää ole, on suuri menetys. Kuinka toivoisinkaan voivani käydä isän luona tai mummolassa. Aivan niinkuin silloin ennen. En kuitenkaan voi jäädä paikoilleni suremaan, vaan elämää on jatkettava. On muistettava heitä, jotka yhä ovat täällä! Minulla miespuolisista se tärkein on tietysti oma lapseni. Hän onkin nykyisin osana myös blogiani enemmissä määrin, sillä teemme postauksia yhteistyössä joidenkin tuotteiden tai asioiden tiimoilta. 


Koska luonnonkosmetiikka on minulle hyvin tärkeää, halusin pojallenikin esitellä luonnonkosmetiikan miesten tuotteiden maailmaa. Luonnonkosmetiikan herkkuja voi löytää myös Suomesta. Siksi valitsinkin Davvin miesten tuotteet pojalleni, joka arvostaa laatua sekä toimivuutta. Pojalleni, joka on minulle kaikki kaikessa ja se ihminen, jota arvostan monessa asiassa. Erityisesti älykkyydessä, ennakkoluulottomuudessa, sosiaalisuudessa ja toisten huomioonottamisessa, mutta myös oman tyylinsä säilyttämisessä ja värikkyydessä. Hän pitää myös huolta ulkonäöstään. Nuorena on hyvä aloittaa ulkonäöstä huolehtiminen, mutta eihän se tietenkään liian myöhäistä ole koskaan.Davvin kosmetiikkasarjan tuotteissa on käytetty luonnonmarjoista, sekä puusta ja viljasta valmistettuja luonnon öljyjä ja uutteita. Davvi on saanutkin alkunsa rakkaudesta Lapin raikkaaseen luontoon ja sen puhtaisiin luonnonantimiin. Tuotantoprosessissa ei käytetä lainkaan synteettisiä kemikaaleja ja raaka-aineet ovat sertifioituja. Davvin tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai synteettisiä säilöntäaineita eikä tuotteita tai niiden raaka-aineita ole testattu eläimillä. Tuotteissa on vain se oleellinen, ei yhtään enempää, eikä yhtään vähempää. Huomaa myös upeat pakkaukset, jotka sopivat niin nuorelle tyylitajuiselle kuin vanhemmallekin charmantille miehelle. 

Vasemmalla kuvassa on Davvin Calming Aftershave Balm. Tämä parranajon jälkeen käytettävä balsami tuoksuu miellyttävälle havupuulle sekä ripaukselle inkivääriä ja sitrusta hetken. Ei liikaa, vaan sopivasti. Balsami imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja selkeästi virkeämmäksi. Balsami rauhoittaa ihoa ja sitä kautta saa punoitusta hälvenemään nopeammin. Runsaasti vitamiinejä sisältävä tuote sopii kaikille ihotyypeille, ja hei, myös naisille! 

Todellakin, voit halutessasi sipaista balsamia puhtaalle iholle kosteuttajaksi ennen meikkivoiteen levittämistä! Toimii! Testasin! Helpotti kummasti meikkien levittämistä, kun alla oli jo tämä silottavan tuntuinen balsami.
Balsamia annostellaan vain herneen kokoinen annos kädelle ja levitetään kasvoille. Kuivuu tosiaankin nopeasti ja tuote on väritön. Ihon sävy tasoittuu normaaliksi ja kuuluupa korjaavan myös UV-säteilyn ja ikääntymisen aiheuttamia vaurioitakin. Tällä pullolla kannattaa siis käydä miehen että naisen. ;) 


Tuo toinen pullo eli nyt tässä  vasemmalla oleva, on myös erinomainen Davvin tuote miehelle. Nimittäin Refreshing Aftershave Eau de Toilette. Täytyy myöntää, että olen hitusen ylpeäkin itsestäni, että löysin pojalleni Davvin tuotteet ekaksi luonnonkosmetiikaksi, sillä onhan nämä huippuja! Suomalaisia, puhtaita, tyylikkäitä, toimivia... Voinko edes painottaa tarpeeksi suomalaisuutta!? Muistankin sen mainoslauseen; Osta kuukaudessa kympillä lisää kotimaisia tuotteita tai palveluja, niin suomalaiset saavat enemmän työtä.

DAVVI Refreshing Aftershave Eau de Toilette on saman sarjan, saman tuoksuinen ja samaten kaikille ihotyypeille sopiva partavesi. Näinollen tuotteiden vaikutukset, tuoksut ja koostumukset täydentävät toisiaan. 

Balsamissa pullo on pumppumekanismilla toimiva, ja balsami tulee sopivissa määrin ulos holvaamatta turhaan. Se ei myöskään ole liian juoksevaa. Vastaavasti tämä partavesi on väritöntä ja yhtälailla sakeampaa, mitä vesi-sana antaisi olettaa. Davvin partavettä annostellaan kädelle pullosta ongelmitta sakeuden vuoksi. Mitään voidemaista tämä ei kuitenkaan ole, vaan juoksevaa, muttei sormien välistä liriävää. 

Refreshing Aftershave Eau de Toilette on siis parranajon jälkeen balsamin päälle tuleva aine, ja se rauhoittaa ihoa samalla, kun ehkäisee tulehduksia. Tulehdusvaarahan on olemassa, kun partaa ajetaan. Pienikin nirhauma tai haavauma voi olla jonkin suuremman alkua. 

Myös tämä tuote vähentää punoitusta ihoärsytyksestä, mutta vilkastuttaa verenkiertoa ja saa kasvoille tervettä hehkua. 

Tässä on vinkkimme pojille ja isille, ukeille ja enoille puhumattakaan kummisedistä ja veljistä! Ja nyt lopuksi aiheeseen sopivaa musiikkia... 


 
Tangon ystäville

Tuotteet saatu blogiin Davvilta


Rauhoittavaa musiikkia/js/pinit.js">

Kommentit

Meillä kummallakin lapsella on kunniatäti eli sama kuin sun keijuilu <3
Viltsu Mari sanoi…
Outi, keijuilun keksivät pienokaisen vanhemmat. Jokaisella on se oma tärkeä nimike ja kunniakummi kuulostaa myös hienolta. Tärkeintä kuitenkin lapselle olla läsnä nimikkeestä riippumatta.
mummo sanoi…
Haltijakummistakin olen kuullut. Mukavaa keskiviikkoiltaa!
SatuKoo sanoi…
Kiitos vinkistä, täytyy katsoa mitä mieheni tuumii noista tuotteista. Hänellä ei ole läheskään yhtä monta purkkia ja purnukkaa kuin minulla, mutta kuitenkin :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Pakko saada lisää!

Mitä muutakaan keski-ikäinen bloggaaja tekisi arkipäivänä kahvikuppi toisessa kädessä, kuin seikkailisi netissä. ;) Ainakin joskus. Ja silloin, kun näin teen, saatan innostua etsimään eri hakusanoilla jotain kivaa uutta luettavaa tai katseltavaa. Ehkäpä Pinterest on niitä katseltavia, joissa eniten seikkailen. Joskus sitten saan jostain kuvasta kimmokkeen, että olisikohan vaikkapa tuollaista tuotetta saatavana Suomessa. 
Kaiveltuani netin suurta maailmaa, törmäsin sellaiseen verkkokauppaan, kuin Blackoutstore, lyhennettynä THEBOS. Olin aivan häkellyksissä, voiko sellaista edes olla. On on. Ihan totta se on.  Esimerkiksi kuvissa näkyvä Huivi - New Horses - maksaa alle 5 euroa! Tosin se on tarjous, mutta silti. Kosmetiikkaa ja kauneuteen liittyviä tuotteita jopa 1,90€ alkaen! Siis ihan mielettömän halpaa! Ja silti hyvää. Kaiken kukkuraksi sovimme yhteistyöstä, ja vinkkaanpa sinullekin, että tilatessasi tuotteita TheBosilta, saat ilmaiseksi valita lahjan koodilla: lahja16

Mitä sanoisit e…