Kippis, ystäväni!

Ojennan käteni sinua kohti, ystäväni. Katson sinuun hapuillen silmiäsi. Hetken katseemme kohtaakin, mutta painat pääsi alas nopeasti. Otan askeleen lähemmäs, tartun käteesi kii ja kuiskaan; Ystäväni, et rantautunut tämän maan rantaan turhaan.
-Viltsu2016-


Noilla sanoilla, joilla tämä postaus alkoi, kirjoitin sydänystävälleni aiemmin tänään . Tämä päivä on mitä ilmeisemmin sydänystävien päivä, sillä suunnittelematta mitään, ystävät ovat olleet läsnä koko päivän. 

Aamun alkajaisiksi yksi sydänystäväni lähetti minulle kiitokset ystävyydestä ja kuinka tärkeä olen hänelle. Kuinka sitä paremmin voisikaan päivänsa aloittaa?! Päivän mittaan on myös posti kuljettanut sielunsiskoltani ihanuutta kerrassaan, ja ne julkaisen heti kun joudan. 

Vasta joku päivä sitten luin vanhoja kommenttejanne, ja sydän myllersi rinnassa, kun luin muutaman sellaisen ihmisen kommentit, joista minulle tuli äärimmäisen tärkeitä. Olkoonkin, ettei ihan kaikki enää ole läsnä, vaikka suurin osa onkin lähellä. 

Jokaisella, joka on elämässäni ollut hetken tai toisenkin, on ollut tärkeä tehtävä. Heillä on aina muistoissani paikkansa. Kiitos heille, jotka kerran olivat tärkeitä. Myös täällä blogissa. Suurempi kiitos teille, jotka edelleen olette elämässäni mukana! <3


Ystävien, siis heidän, jotka asuvat lähempän ja voidaan tavatakin, kanssa on ihana istua iltaa ja nauttia hyvän seuran lisäksi myös hyvästä ruuasta. Myös läheiset perheenjäseneni, kuten äiti, isoveljeni perheineen ja tietysti poikani ja vaimoni kanssa on todella kiva herkutella hyvällä aterialla. Sen ei tarvitse olla sen seitsemää sorttia, ei kallista eikä sen ihmeitä sisältää, kunhan maistuu hyvältä ja on kaunista silmänruokaa. Yksi tällainen ateria oli ruusukaalit, riisi ja quinoa, broilerin leikkeet sekä Voda Collagen-juomat. 


Nordic Health Systems Oy:n Collagen-juomat sopivat ruokajuomaksi ihan siinä missä treeniin tai juoksulenkillekin. Granaattiomenan makuinen Beauty kollageenijuoma on kauniissa pinkissä muovipullossa, ja ulkonäöltään näyttävä paketti. Nautittuna erinomainen ja raikas janojuoma. 

Ensin tuosta pullosta tuli mielikuva, että korkin avattua sihahtaa ja kuplat kihelmöivät kurkkua. Toisin kävi. Kollageenijuomassa ei ole hiilihappoa! Voda Collagen Beauty on ainutlaatuinen yhdistelmä, joka koostuu kristallinkirkkaasta Voda Naturalna -lähdevedestä, päivittäisestä kollageeniannoksesta ja C-vitamiinista. Makuna oleva granaattiomena on tunnettu vuosisatainen nuoruuden ja hedelmällisyyden symbolina.


Täydelliseen juhla-ateriaan kuuluu mielestäni jälkkäri. Jälkkäri tosin voi kuulua myös ihan siltään milloin tahansa nautittavaksi, ihan niinkuin Vodakin. Olipa sitten ateriaa tai ei.  Olenhan perso makealle ja kauniille asioille. Siispä kakkua kehiin ja Vodaa kristallilasiin. Kuvan jälkkärinä meillä oli mango-omena-banaani-suklaa-kermakakku. Voin kertoa, että otin ison palan ja söin! 


Mainittakoon, että vaikka Vodan Beauty-pullo on pinkki, itse juoma on haalean kellertävää. Ja koska näyttävä juomahan tuo on, käyttötarkoitus erityisen viehkeä ja pullo nimineen kaikkineen kiva, käväisipä mielessä ajatus, jos vaikka tilata lavallinen Beautya omiin hääjuhliimme. Se olisi NIIIIIN minua! Enkä ole ainoa, joka makua kehui! Ei mitään pistäviä esansseja, ei imelää makeutta, ei mitään sellaista äklöä. Ainoastaan hempeä välimerellinen tuulahdus granaattiomenaa ja raikasta lähdevettä! Kippis, ystäväni! 

Onko voda-juomat sinulle tuttuja? 
Entä juotko yleensäkin maustettuja lähdevesiä tai tällaisia hyvänolon juomia? 
Minkälainen tilaisuus tai hetki sinusta sopisi Voda Beautylle?


Kaikki muu itsehankittua, Voda lehdistönäyte


Kommentit

Itse pidän hiilihapollisista vesistä, mutta tytär tykkää erilaisista makuvesistä.
Kaunis pullo tällä juomalla.
Ihanaa torstaita Viltsu <3
Ei ole Voda tuttu. Nätti pullo ja kuulostaa mielenkiintoiselta. Kävin tutustumassa tuotteeseen tarkemmin. Naudasta peräisin oleva kollageeni vaikuttaisi tekevän hyvää, mutta jotta juomasta saisi tehon, niin sitä täytyisi nauttia kuuriluonteisesti. Kalliiksi tulee kuukauden päivät juoda neljän euron pullo päivässä. Veden jälkeen juomassa toiseksi yleisin raaka-aine on sokeri! Missään ei kuitenkaan mainita, että paljonko sitä sokeria yhdessä pullossa on; mahtaakohan siis juoman kautta saada paljonkin piilosokeria.
Eli, jos oikeasti haluaisin collageenin tehoa testata, niin ostaisin mielummin vaikka tablettina. :)
Toki, jos mausta pitää niin on tämä varmaan kuitenkin limpparia terveellisempi vaihtoehto. Ja, jos hinta ei hirvitä niin varmana ihan kivaa vaihtelua vichyille ja muille makuvesille. Kiva olisi maistaa. :D
Onpa kaunis pullo ja varmasti hyvän makuinen juoma. En ole koskaan kuullutkaan :) Pitänee testata, kun eteen seuraavan kerran sattuu.
Outi, nuoren neidin suosikki voisi hyvinkin olla tämä Beauty.
Jenspa, itse en kuurina käytä, vaan pullo sillointällöin. En usko ettei se hyvää tee niinkin, mutta toki tuloksia saa kuuriluontoisesti aina paremmin.
Yksi pullo sisältää energiaa 52kcal(100grammassa 14,8kcal). Rasvaa 0. Hiilihydraatteja 10.5 (100grammassa 3), proteiinia 2,5 (100grammassa 0,7) ja suolaa 0,007 (100grammassa 0,002) sekä c-vitamiiniä 80 eli aikuisen suositeltu annos.
Sokerin tarkkaa määrää en tiedä muttei paljoa voi olla noille kalorimäärille.
Jani, suosittelen. Näitä on muitakin Makuja mutta niistä tuonnempana. ;)
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihana postaus, ystävyys on elämää ihmeellisempi asia ja hienointa siinä on juuri, se vapaaehtoisuus. <3

Vodaa olen maistanut vihreää ja oranssia, en pitänyt mausta, mutta tuo pomegranaatti voisi maistuakin. :) Kivaa viikkoa Viltsu <3