Siirry pääsisältöön

Karvaisia sääriä luvassa, mutta myös jälkkärituoksuja


En suosittele karvakammoisille, enkä paljaan pinnan kammoksuville. Luvassa on karvaisia sääriä ja niiden sheivausta! Annamme kyytiä säärikarvoille ja lennätämme ne taivaan tuuliin. Tämän mahdollisuuden tarjoaa Waku organics tälle poppoolle.

Tiesitkö, että Wakulla on etuporras kanta-asiakkuudesta?! 
Jos ostat tuotteita vähintään 80 € edestä, saat ilmaisen toimituksen. 
Jos taas ostoksesi ovat vähintään 100 €, saat ilmaisen toimituksen ja yhden ajankohtaisen tuotteen kaupan päälle. Ajankohtainen tuote vaihtelee sesongittain.
Kolmas porras tarjoaa ostaessasi tuotteita vähintään 200 € edestä, ilmaisen toimituksen, ilmaisen tuotteet ja 5 % alennuksen tuotteista.


Minulla ostoskoriin sujahti mm. Aubreyn sheivaustuotteita, hiustuotteita, marmeladia... No, käydääs yksi asia kerrallaan läpi. Eli tämä sheivausasia. Wakulla on kahta erilaista sheivausvoidetta tarjolla, joista valitsin valkoinen tee ja sitrus. Hintaahan tällaisella on vaivaiset 5 euroa, joten ei ole hinnalla pilattua luonnonkosmetiikkaa! Ja hei, Aubrey! Huippulaatua! 

Todetakseni kumpi on parempi sheivauksessa kokovartalokarvoituksen.. Eikun siis täyden säärikarvan ajossa, tässä kohtaa astuu ystävyys kuvaan mukaan. Eiks ystävät tule apuun silloin, kun on hätä?! Hih. No, nyt oli. Eli, toiselle kemiallinen karvanpoistovoide, joka eräässä verkkokaupassa noin 9 euroa,  ja toiselle Aubreyn White tea & Citrus sheivausvoide Wakulta.  Näissä kuitenkin periaatteessa pitäisi olla aikalailla sama aika ja lopputulos. 


Ja eikun hommiin! Eka sudittiin 9 euron ihokarvojenpoistovoidetta, joka lupaa poistaa juurineen kaikkineen karvat pois ja jättää ihanan silkkiseksi ja hyvin aloe veran hoitamiksi sääret vain 5 minuutissa. Sama viiden minuutin aika kuuluu olevan riittävä kaikille.  

Vastaavasti toiselle laitettuna Aubreyn White tea & Citrus, jonka pakkauskoko on 118 ml. Hinta 5 euroa. Aubreyn sheivausvoide sisältää syväkosteuttavia ainesosia ja hedelmäuutteita, jotka hellivät ja suojaavat ihoa. Kuten luomujojobaöljyä, luomuoliiviöljyä sekä kookosöljyä. 


Kemiallista voidetta täytyi käyttää melkeinpä koko 100 ml:n tuubi yhdelle ihmiselle yhdellä kertaa. Ei siitä paljoa jäänyt jäljelle. Eli melkeinpä kertakäyttökampetta. Saa sillä lopulla vielä jotain pientä aluetta otettua, muttei missään nimessä edes yhtä säärtä! Mukana tulee kuitenkin levityslasta sekä jälkeen laitettava rauhoittava geeli. Pakkauskoko on himpun Aubreytä pienempi. 18 milliä siis. 

Aubreyn voide levitetään hieman kosteille säärille ja sheivataan itse höylällä pois. Höylä ei kuulu hintaan, joten sen joutuu ostamaan itse. Myöskään jälkeen laitettavia geelejä tässä ei lisänä ole mukaan, mutta sitä ei kyllä tarvitsekaan, koska voide itsessään kosteuttaa ja pehmentää. Kosteusvoidetta et välttämättä enää siis tarvitse erikseen laittaa. 


Aubrey sheivataan siis itse pois, joten suurin piirtein se 5 minuuttia tuossa meni ja suihkutus ja sienellä pesu riittää saamaan voiteen pois. Lopputulos oli sileä, pehmeä, miellyttävän tuoksuinen ja karvaton. 

Samaan aikaan kemiallista voidetta kokeiltiin lastalla poistaa, muttei se vielä olisi pois lähtenyt. Vain kihartui. Siispä 5 minuuttia ei riittänyt alkuunkaan. 15 minuutin kuluttua karvoja pystyi alkaamaan hankaamaan lastalla pois, mutta mikään kevyt pesu ei riittänyt. Kaiken lisäksi koko huoneisto lemusi pistävälle, pahanhajuiselle ja voimakkaalle aineelle, mikä oli kaukana Aloe verasta tai mistään muustakaan houkuttelevasta. 

Kun lopulta sääret olivat puhtaat voiteesta ja irtoavista karvoista, oli vielä otettava höylä esille ja poistettava muutamat kiinni pysyneet itsepäiset karvat. Jälleen pesu ja lopuksi kuivatuille jaloille rauhoittava ja pehmentävä geeli. Ei kyllä mieleeni ollut sekään tuoksu, mutta onneksi jo miedompi. 

Aubreyssä tuoksu on enemmän tuoksuvan voiteen tuoksuinen, eikä sheivaustuotteiden tuoksuinen. Hyvin sitruksinen, taitettu tuoksu jollakin. Valkoisella teellä? 

Vaikka periaatteessa kemiallisen poiston pitäisi olla helpompi, ja sheivausvoiteen työläämpi, niin itse olen sitä mieltä, etten noita karvoja polttavia juttuja itse ala käyttämään. Kyllä se käyttömukavuus ja nopeus sekä läsnäolijoidenkin tuoksuaistimus on paljon parempi tässä Aubreyn voiteessa. Ja se muuten on sen verran runsastakin vielä, että eihän sitä kulunut puoltakaan tuubia. 
Tämä siis oma kokemukseni näistä vaihtoehdoista. Jokainenhan tekee niinkuin itse tahtoo, jos edes sheivata haluaa. Eiks vaan!?


Koska halusin täyden suihkunautinnon molemmille sheivaajille, valitsin suihkuun kosteuttavan suihkugeelin Kivviltä, joka myös siis Wakun tuotteita. Myös näissä suihkugeeleissä on valinnanvaraa tuoksunkin suhteen, mutta Keltainen ruusu kuulosti samaan aikaan syntiseltä sekä ihastuttavalta. Sopii kaikille ihotyypeille puhdistamaan, kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Tämä suihkugeeli pesee sen verran hellästi, ettei ihon oma kosteus katoa. Ja ah sitä ihanaa tuoksua! 


Kotona oleva shampoo oli korjaavaa, joten hoitoainekin oli kiva valita sen mukaan. Siispä palataan jälleen Aubreyhin ja sieltä hoitoaine, joka tällä kertaa matkakoossa. Keratin Fix on korjaava hoitoaine, joka vahvistaa hiuksia ja soveltuu esimerkiksi lämpökäsiteltyjen hiusten hoitoon. Tässä yhdellä eurolla myydyssä hoitoaineessa on eksoottinen Desert Amber –tuoksu! Hiukset ovat käsittelyn jälkeen pehmeät ja sileämmät. 


Ja mitäpä olisi naisten ilta ilman suihkun jälkeistäkin tuoksutetta!

Kivvin ihanat vartalomarmeladit saa joko tällaisina pienempinä testikokoisina purkkeina tai isompina 120 millisinä purkkeina. Myös ihanat joululahjaideat joko yksitellen tai molemmat koot valmiina lahjapaketteina! Minun valintani nyt oli pienempi testikoko, sillä bergamotista on tulossa kovaa vauhtia lemppareitani, mutten ollut vielä ihan varma. Siksi pienempi ensin. Kokemustahan minulla marmeladeista jo on muuten, joten arvelinkin tämän voivan viedä jalat alta... Ei ihan kirjaimellisesti, mutta..


Vartalomarmeladi syväkosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Lisäksi tuoksu on niin ihana, että pidän tätä pikkupurkkia aina mukanani, jotta voin nuuhkia tätä kuten vanhoissa kotimaisissa elokuvissa ne rouvat pyörtyillessään sitä hajusuolaa. Se erohan tässä on, että tämä ei ole suolaa, eikä haise. Tämä on kaikille ihotyypeille sopiva vartalovoide ja se tuoksu, sitä ei vaan voi liikaa hehkuttaa! Te, jotka olette antautuneet vartalomarmeladeille, tiedätte, mistä puhun! Tämäkin tuote on vain 5 euroa, joten kätevä vaikka pikkujouluihin lahjaksi. 


Mitä tässä sen enempiä enää, kuin tuoksuvaa joulua suunnittelemaan. Niin ja karvatonta... Hah. 
Tykkäisiköhän joulupukki sheivausvoiteesta? Ainakin muori tykkäisi ja muistakin tämän postauksen tuotteista. Niin minä luulen. Ja vaikka hehkutankin aivan täpöllä, hehkutan pelkkää intoani näitä kohtaan. aivan yhtä lailla saat ostaa mistä tahdot ja mitä tahdot. Minun tehtäväni tuoda esille se, mikä minua ilahduttaa ja innostaa, on tehty. 

Yhteistyössä Wakun kanssa. perhoskoru on oma

Kommentit

mummo sanoi…
Pitäisköhän tuota Aubreyta kokeilla, kun en yhtään tykkää sheivauksesta, joten olisi edes miellyttävämpää tuolla tuotteella.
Minulla karvat vaan kihartuu noilla kemiallisilla aineilla :(
Kosteuttava sheivausvoide kuulostaa hyvältä, mutta on silti edullinen.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…