Meditaatio kortit



Muistan, kuinka vielä muutama vuosi sitten tuskailin askarrellessa kortteja, että kauniita silppuja ja hienoja Lehtikuvia menee hukkaan vain sen vuoksi, että ovat liian pieniä postikorttikokoisiin kortteihin. En millään olisi raaskinut laittaa pois joitakin kuvia ja suunnittelinkin pieniä kortteja, kuten tagit, niistä. Jotenkin tageissa vaan ne eivät toimineet, sillä minkälaiseen pakettiin laittaisin pakettikortiksi jotain mystistä ja surumielistäkin vaikkapa? Sitten kuulin keräilykorteista, jotka mullistivat maailmani kokonaan. Kuulin atc:sta, Moo:sta, Inchiestä jne jne. Olin -ja olen yhä- onnellinen!


Tämän sarjan atc-kortit ovat kaikki vaihdettu pois. Aiheena oli turkoosia ja kultaa. Koska ystävä, jolle nämä lähetin, on itsekin herkästi aistiva ja mystinen, oli helppo tehdä tällainen turkoosi-kulta korttisarja. 

Suu, jolla voi tehdä kaikenlaista: Kiittää, antaa anteeksi, maistella ja nauraa. Suulla voi meditaatiossa toistaa äänteitä, kuten OM ja suun voi myös sulkea ja olla hiljaa.

Keksitkö jotain muutakin suulla tehtävää, kuin korttiin kätketyt asiat? 

Itselleni tulee kyllä yksi mieleen vielä, mutta mutta... Jätetäänkö suuseksi sanomatta. ;) 


Kameralla yritin tavoittaa kaiken oleellisen, joten tämä salamaton kuva näyttää sitä kimallusta sinulle. Myös nuo pisarat ovat koholla olevia. 


Sahaja joogassa tavoiteltava nirvana päätyi tämän kortin aiheeksi. Silmät suljettuina, ääneti ja ajatuksettomuudessa syntyvä onnellisuus ja valaistuminen. Se todentotta on tavoittelun arvoista! 


Ja kimaltelu sekä huomaa myös taustalta kuultavat mandalan sydämet. 

Harrastatko sinä meditointia, joogaa tai jotain muuta rauhoittumisen muotoa?


Vielä yksi kortti. Siihen laitoin silmän joka näkee kauneutta, hyvyyttä, unelmien toteutumista, iloa, onnea...
Koholla olevat pikkuriikkiset hopeakukat tuovat korttiin lisää kimallusta. 



Alanurkassa vasemmalla on myös sielun peili. Silmistä näkee sielun syvyyksiin j silmät eivät yleensäkään valehtele, vaikka kuinka henkilö muuten puhuisikin palturia. 

Kaikki kortit ovat työstetty gelli platella ja akryylimaaleilla. Lisäksi muita tarvikkeita ja mm. kimalletta käytetty. Ja tosiaan kaikki jo varattu ja lähetetty ystävälleni, joka niin kovasti toivoi, että saisin joskus gelli platen. Toinen ystäväni sen sitten laittoi minulle synttärilahjaksi. Minulta samainen ystävä sai myös arvokkaan lahjan, joten hyvä mieli on taatusti kummallakin. Kuten kuului olevan korttipostin saajallakin. 

En ole enää pysynyt laskuissa Atc-korttieni suhteen, mutta uskoisin jotakuinkin 900 keräilykortin rajan rikkoutuneen jo. 

Ja loppuun vinkkaus: Lokakuun arvonta on tulossa pian! Palkinto on jo hankittu. ;) Olehan kuulolla. 

Kommentit

Susanna sanoi…
Voihan jehna miten upeita kortteja! Olisin heti niitä vongannut jos olisi vapaina ollut ;)) Kivaa viikonloppua teille ihanaisille ♥
Onpa upeita nuo turkoosipohjaiset kortit.
Ihanaa viikonloppua Viltsu!
Silkku sanoi…
On kyllä kauniit ja mystiset! Kimallusta riittää :)
Anonyymi sanoi…
Jos kutomista voi kutsua rauhoittumismuotona, niin sitä se on minulle.
Työpäivän jälkeen on kiva tulla kotiin, keittää mukillinen teetä ja ottaa kutimet käteen. Kutomisen avulla saan ajatukset muualle :)
Repolainen sanoi…
Mystiikkaa- värilumoa ja mun terapiani on tämä paperin silppuaminen! Tänään tosin Erikoiden sommittelu katajien ja puolukan oksien kanssa vanhoihin laatikoihin. Jotenkin pää lepää, kun kädet saa näpertää... Ihanaa sunnuntaita ja syksyä!
Susanna, kiitos. Pittäiskin tehdä lisää kortteja. Joulukortit nyt kuitenkin number one
Outi, kiitos. Harjoitusta oli saada turkoosi aikaan , mutta onnistuivat minunkin mielestäni. Kivaa sunnuntaita
Silkku, kiitos. Näitä oli kiva tehdä
Minna, voi kutsua. Kutominen/neulominen on taatusti palkitsevaa ja rauhoittavaa. Minulla se olisi katastrofi.
Pirjo, käsillä tekeminen on rauhoittavaa . Siinä sielu lepää.
Ihania syyspäiviä sinullekin.
LauraKatarooma sanoi…
Ihania kortteja! <3 Nuo ois tauluinaki upeita...
Jaana H-V sanoi…
Upeita kortteja vau!
Saassa sanoi…
Todella kauniita kortteja <3