Siirry pääsisältöön

Päätösten aika, toveri elokuun tuotoksia ja kortteja

On tullut aika sanoa hyvästit. Sanoa, ettei asiat menneet niinkuin piti. Lopettaa leikki kesken kaiken ja luovuttaa sen sijaan, että yrittäisin vielä kerran, uudestaan ja uudestaan. Ei enää uusia ohjeistuksia, ei uusia sääntöjä. Ei säännöistä lipsumisia eikä keksimällä keksimistä. Nyt on aika lopettaa toivo ja usko. Työmäärä ja tahto. Mistä saada kasaan ideat, mistä palkinnot. Mistä löytää tekeviä käsiä, osaavia tai osaamattomia. Linkittää ja kertoa, anoa ja vaatia. Tänään, tässä kuussa ei enää julkaista Kuvakäsin uutta haastetta. Ei ensi kuussa eikä seuraavanakaan. Se on ohi nyt. Haasteita olen tehnyt vuosia, palkinnot kaikki (paria poikkeusta lukuunottamatta) omasta pussista. Teemat ja mallikortit, mallikuvat ja kaikille avoimet portit. Osallistujien määrä on vaan niin alhainen, esimerkiksi elokuussa yksi! Kiitos Maca! <3 Kiitos myös kaikille aiemmin osallistuneille! En koe haasteen olevan aiheellinen enää. Haasteiden aika on nyt siis ohi. Jos joskus mieleen tulee, että satunnaisen haasteen teen, niin ok, muttei enää pysyvää. Voimavarat vs. tarve eivät vaan ole balanssissa keskenään. Kiitos kaikille, ja pahoitteluni. Jatketaan yhteistä polkua ilman aikatauluttelua. Eikös vain!


Simppelien, ohuiden joulukorttien joukkoon meni tämäkin hassunkurinen kortti. Sen verran mainittava, että ennen kuoreen laittoa huomasin mokanneeni ja korjasin sen! Nimittäin tuon kieroutuneen timanttirivin . 


Viimeinen toveri elokuun kuorikin lähti matkaan ja saavutti saajansa. Kuoreen sujautin korttitarvikkeet. 


Laitoin kirjekuorenkin, mikä eka kuvasta jäi uupumaan. Sekä kuori että korttipohja kimaltelevat. 


Lisäksi tein hieman erikoisen kortin, nimittäin tähän korttiin en käyttänyt mitään muuta, kuin kuvassa näkyvät tarvikkeet ja liimaa. Ei siis saksia tai leikkureita. Halusin kokeilla haastaa itse itseni ja yrittää tehdä silppulaatikon antimista jotain fiksua. Ensin meinasin ottaa sakset, mutta sitten ajattelin, että ei käy! Jollei näillä tarvikkeilla synny korttia ilmankin, niin johan on kumma! 


Minulle viimeisessä kuoressa saapui papereita, pienehköjä kartonkisia kuvioita, paljetteja ja hauskoja kangaskukkia. Noissa kuvissakin on ihania kimaltelevia kuvia, jotka heti oli pakko hipelöidä ja tutkia. Samoin nuo kukat. <3


Katilta tuli myös upea värikäs kortti, josta saa energiaa myös kauniin kirjoituksen (sisällä) ansiosta. Kiitos ihana Kati. <3 
Kommentit

Kyllä sinä kauan olet jaksanut tehdä näitä haasteita. Minä olen taas tosi laiska osallistumaan minnekään haasteisiin. Jos joku aikataulu on esim. kortin teossa, en vain saa itsestäni ajalliseksi että rupeaisin tekemään. Ei mukamas löydy aihetta tai muuta mitä nyt ikinä ehdotetaan.
Kiva että kuitenkin jatkan blogin pitämistä, mä jo pelästyin kun näin ton otsikon !!!!
Jaksamista ja hyvää syksyn alkua.
Viltsu Mari sanoi…
Kiitos Tuija! Blogia en lopeta! Se on minulle kuin oma lapsi, työ tai rakkaus. Henkireikä.
Jokainen tekee ja osallistuu kiinnostuksen, voinnin ja inspiksen mukaan. Jollei inspistä löydy, niin vaikeahan se on sellaiseen osallistua. En siis missään nimessä syytä ketään tästä päätöksestä, vaan ihan itse tässä päätöksessä olen vaikuttajana.
Ihanaa kun on kuitenkin lukijat olemassa ilman haastettakin. Kyllä jotain vaihtoja ja pikku haasteita tulee tuonnempana. Se on saletti
Kauan jaksoit näitä haasteita järjestää. Välillä ihan harmitti kun en itse osaa kortteja tehdä, niin en voinut osallistua.
Kivaa syyskuun ensimmäistä päivää tai jo nyt iltaa!
Viltsu Mari sanoi…
Voi Outi.. Haasteisiini on voinut osallistua millä tahansa kädentaidolla. Kuvakäsissäkin oli sekä valokuvaus että teeman mukainen käsityö/askartelu/kakun koristelu...mikä tahansa käsillä tehty. Ei yksistään kortit. Ja sai osallistua joko molempiin osioihin tai vain toiseen.
SirpaH sanoi…
Pitkään jaksoitkin vetää haasteita, kiitos niistä! Aina ei vaan tuntunut olevan joko aikaa tai inspistä osallistua.
Käyn kyllä lukemassa kuulumisia, mutta aina ei vaan ole kommentoitavaakaan.
Hyvää, aurinkoista syksyä Sinulle :)

Terveisin,
Sirpa
(voisitko laittaa osoitteesi mun s-postiin)
Esther Helmiä sanoi…
Itselläkään ei vaan rahkeet riitä osallallistua aina kaikkiin vaikka niin haluaisikin, aikaa menee kuvia ym tehdessäkin ja kun pitää nää muutkin tehdä. Tykkäsin haasteestasi ja toivonkin että joskus teet vaikka ylläri haasteen. On oikein lopettaa kun ei resurssit riitä. Kiitos että pidit sitä! ja oli kiva osallistua vaikka vähiin menikin.

Oma itse on tärkeä ei mikään muu. Kun väsyy niin väsyy, näin on haivaittavissa itsessänikin.

Pääasia että blogisi säilyy ja päivä kerrallaan eteenpäin, pienistä asioista iloiten ja nauttien.!

Mukavaa viikonloppua :)
RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos ihanainen viimeisetä ja kaikista toverikuun kirjeistä.Tykkään kovasti.haasteisiin ei aina jaksa vastata varsinkin kun joskus koneella olo on tuskallista.Tänään on hyvä aamu ,toivon että sinulla myös.Oletkin kauan vetänyt haasteita ja niihin todella kuluu aikaa ja voimia.Kiitos sinulle.Tapaillaan silti täällä blogissa.♥
Juuri, kun vasta löysin kivan blogisi niin säikähdin jo, että lopeteta. Et onneksi! :D Haasteesi vaikuttivat kovin kivoilta, siispä toivoisin niitä jatkossakin; "rennommin mielin", ilman palkintoja. :)
Kati sanoi…
Ole hyvä. Minusta oli ihanaa lähetellä sinulle pieniä yllätyksiä ja toivottavasti ne ovat edes vähän tuoneet iloa sinulle :)
Voimia syksyyn.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Pakko saada lisää!

Mitä muutakaan keski-ikäinen bloggaaja tekisi arkipäivänä kahvikuppi toisessa kädessä, kuin seikkailisi netissä. ;) Ainakin joskus. Ja silloin, kun näin teen, saatan innostua etsimään eri hakusanoilla jotain kivaa uutta luettavaa tai katseltavaa. Ehkäpä Pinterest on niitä katseltavia, joissa eniten seikkailen. Joskus sitten saan jostain kuvasta kimmokkeen, että olisikohan vaikkapa tuollaista tuotetta saatavana Suomessa. 
Kaiveltuani netin suurta maailmaa, törmäsin sellaiseen verkkokauppaan, kuin Blackoutstore, lyhennettynä THEBOS. Olin aivan häkellyksissä, voiko sellaista edes olla. On on. Ihan totta se on.  Esimerkiksi kuvissa näkyvä Huivi - New Horses - maksaa alle 5 euroa! Tosin se on tarjous, mutta silti. Kosmetiikkaa ja kauneuteen liittyviä tuotteita jopa 1,90€ alkaen! Siis ihan mielettömän halpaa! Ja silti hyvää. Kaiken kukkuraksi sovimme yhteistyöstä, ja vinkkaanpa sinullekin, että tilatessasi tuotteita TheBosilta, saat ilmaiseksi valita lahjan koodilla: lahja16

Mitä sanoisit e…