On tärkeää huoltaa hiuksia


Waku Organics on luonnonkosmetiikan, kauneustuotteiden ja lisäravinteiden maahantuoja ja palveleva verkkokauppa kuluttajille ja ammattilaisille. Heidän valikoimastaan löytyvät laadukkaat  sertifioidut tuotteet kuluttajille ja kauneuden ammattilaisille.  

Minulle Waku organics tuli tutuksi noin puolitoista vuotta sitten, kun ensi kertaa kokeilin heidän kauttaan Aubreyn silottavia hiustuotteita. Ihastuin tuotteisiin, ja sen jälkeen Waku Organicsin tuotteita on löytynytkin niin suihkusta kuin huulivoiteinakin. Unohtamatta upeita kasvovoiteita. 

Koska olen ollut tyytyväinen aiemminkin heidän valikoimaansa, oli minulle luonnollista vastata KYLLÄ uuteen yhteistyöehdotukseenkin. Ja koska ihan ensimmäinen setti oli shampoo ja hoitoaine, ajattelin kokeilla uudestaan jotain eri tyyppistä shampoota. Saisinko tästäkin samanlaisia ihastuneen naisen huokauksia!? Silottavahan sai hymyilemään tuuheutuneille hiuksilleni. 



Aubrey korjaava keratiinishampoo  on ollut nyt käytössäni jo jonkun aikaa. Tämä shampoo on tarkoitettu kuiville ja vaurioituneille hiuksille, eli juuri sellaisille, kuin minullakin on toisinaan. Etenkin syksyllä ja talvella. Aivan kuin hiukseni huutaisivat aurinkoa ja tahtoisivat palvoa säteiden loistoa. Harmi, ettei hiukset saa kirkasvalosta energiaa, kuten itse saan. Siispä hiukset tarvitsevat pullosta apua. 

Minä en tällä kertaa ottanut hoitoainetta tähän sarjaan, mutta vinkkinä kerron, että ostaessasi tuotepakettina molemmat, säästät vähintään 10% hinnasta! 


Tämän J.A.Y. shampoon nimi tulee kolmesta ihastuttavasta ainesosasta: 
Luomu Jojobaöljy, Luomu Aloe vera sekä yangu oil, eli janguöljy. 

Korjaava shampoo sopii katkeileville tai lämpökäsittelyn vaurioittamille hiuksille. Eli jos käytät kiharrinta tai lainerautaa tms, niin hiuksethan kärsivät siitä ennenpitkää. Siksi on tärkeää huoltaa hiuksia shampoolla (ja hoitoaineella), joka nimenomaan auttaa korjaamaan vaurioita. 

Shampoon sisältämät kasvi- ja yrttiuutteet korjaavat ja syväkosteuttavat vahingoittuneita hiuksia ja keratiini sitoo kosteutta ja silottaa hiuksen pintaa. Keratiini on yksi lempiainesosistani shampoossa. 
Lisäksi vitamiinipitoinen janguöljy ravitsee hiuksia ja luomujojobaöljy ja -aaloe kosteuttavat ja palauttavat hiusten pehmeyden. 

Aubrey ei ole tälläkään kertaa tuottanut pettymystä, vaan todellakin korjasi hiuksiini ikävästi tullutta kuivaa aluetta. Minullahan on yksi kohta hiuksissa, mikä vaatii erityistä huomiota. Hassua. Eikä se katso hiusten pituutta, sillä omanihan ovat tällä hetkellä melkolailla lyhyet, toispuolinen siili ja toisella puolen vähän pitempää hiusta. Silti hiuslaatuni on haastava. Onneksi saa apua kunnollisista tuotteista! Muutenhan olisin pulassa ainaisen bad hair dayn kanssa. 

Ai juu, ja plussaa on tässä shampoossa myös eksoottinen Desert Amber -tuoksu! Aistikkaan ihmisen tärkeitä ominaisuuksia tuotteissa. <3 


Yhteistyössä Waku organics




Kommentit

Tuota pitäisikin testata :)
Shampoon tuoksu kuulostaa mielenkiintoiselta.
Kivaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle <3