Siirry pääsisältöön

IHANA itsevarmempi olo vaatteilla

On niitä, jotka jäävät ja toisia, 
jotka lähtevät. Kukin saa valita itse, 
mutta on valittava ajoissa, 
eikä koskaan saa antaa periksi.

-Tove Jansson


Tämä viikko on Ihana-teemaviikko, ja aivan intoa puhkuen tulen esittelemään mielestäni ihania asioita koko viikon ajan. Tänäänkin postaus käsittelee aihetta, joka saa sydänlihakseeni liikettä eri tavalla, kuin leposyke olisi normaalisti. Hassua, etten edes koe olevani muotibloggaaja eikä postiluukustani kolahda muotilehtiä, mutta silti muoti ja vaatteet ovat minulle tärkeitä. Olkoonkin niin, ettei vaatekaappini pursuile merkkituotteita. Siitä pääsenkin aiheeseeni. 

 Itsetunto lähtee sisältä, muttei se niin yksiselitteistä aina ole. Itsetunto ei ole kiinni siitä, oletko lihava ja mukamas ruma, sillä laiha voi haaveilla olevansa naisellisemman muotoinen, kiharahiuksinen toivoisi suorat hiukset ja korkeilla poskipäillä siunattu toivoisi poskipäiltään matalempaa profiilia. Joku ei voi sietää omaa hiusväriään ja peittelee kuukaudesta toiseen sitä värjäämällä hiuksensa. Joku valkaisee hampaitaan näyttääkseen hymyillessään kauniimmalta ja jollekin ainoa keino saada itsevarmuutta on käydä plastiikkakirurgin vastaanotoilla. 

Kunpa voisimme hyväksyä itsemme juuri sellaisena kuin olemme syntyessämme tarkoitetut olla. Tokihan voimme vaikuttaa painoon sillä, mitä syömme ja jos voi liikkua, niin minkä verran liikkuu, muttei aina sekään ole ratkaisu. Ja olemmeko tyytyväisiä SITKU?! Sen sijaan että käyttää energiaansa siihen, että toivoo olevansa erilainen tai olettaa olevansa onnellinen vasta SITKU, voi vaatteiden ja värien avulla olla tyytyväinen siihen mitä on NYT. Hyväksyä itsensä. Oikein valittujen vaatteiden merkitys on hyvin ratkaiseva. Oikeanlaisilla ja -kokoisilla vaatteilla voit korostaa ja peittää vartalosi parhaita puolia tai epäkohtia, joista olet epävarma. Todellakin, jokin one size saattaa näyttää upealta hoikalla, mutta pyöreällä aivan kamalalta. 


Kun löysin Dress like Marien ensimmäistä kertaa, rakastuin heidän ihaniin OIKEAN KOKOISIIN ja eritoten NAISELLISIIN muodokkaille naisille tarkoitettuihin vaatteisiin. Ei enää jätesäkkejä ruokakaupan biopussiosastolta, vaan ihan oikeasti näyttäviä vaatteita, joilla korostan omia kauniita kehoni osia. Tunika onkin ollut käytössä paljonkin, mutta mekkoa säästelin häitä varten lähes koko kesän. Se vaan tuntui niin täydelliseltä asulta häihin, joista vastikää kerroin. Häissä kyseltiinkin, mistä olen tuon ihanuuden ostanut, ja ohjasin heidät tänne. Ja ne ilmeet muruseltakin, kun näki tämän ylläni... ;) Selvästikin molempien mielestä IHANA MAXIMEKKO!

Täältä voit lukea silloisia tunnelmiani, kun Mariesta eka kerran tein postauksen. Siihen aikaanhan Marie haki vaatteet, sovitti ja vain parhaat tarjosi myyntiin asiakkaille. Nyt eri kokoisten ja mallisten naisten asiakaskokemusten perusteella ja hänen oman tietonsa perusteella Marie on lanseerannut oman mallistonsa! IHANAA! Vaatemallisto koostuu hyvinistuvista ja hyvälaatuisista tuotteista, koosta S (36) kokoon 4XL (54). Ja näitä vaatteita et löydä mistään marketista! 


Dress like Marien oman malliston vaatteilla tulee olemaan oma nimensä, joka kertoo vaatteen luonteesta ja inspiraation lähteestä. Tämä uusi mallisto koostuu tällä hetkellä kahdesta mekosta (Sonia ja Elise), yhdestä tunikasta (Mia) ja ihanista haaremihousuista (Leila) sekä kengistä (Marie). Kaikki nämä tuotteet toimivat fiksun asukokonaisuuden peruspilareina - ne käyvät ympäri vuoden, tilanteessa kuin tilanteessa ja asusteiden avulla aikaansaadaan rajattomasti stailausmahdollisuuksia. Dress like Marie-mallistoon tullaan säännöllisin välein täydentämään ihanilla vaatekappaleilla.


Marien kysyttyä minulta yhteistyötä, ei tarvinnut miettiä, vastaanko kyllä vai ei. Jos kerran olen löytänyt täydellisen vaatekaupan, upeat oikeankokoiset vaatteet, naiselliset vaatteet, laadukkaat tuotteet ja ihanasti ihoani hyväilevät kankaat, voin vaan kiivaasti nyökytellä päätäni ja yli-innokas hymy kasvoillani vastata KYLLÄ! Ja niin tämä ihana pikkumusta perusmekko tai pitkä tunika saapui minun luokseni. Ja kyllä, olen Elisen kanssa jo parhaat ystävykset. Tätä mekkoa löytyy koosta S alkaen kokoon 4XL. 


Kangas on tässä pikkumustassa 100% viskoosia. Se on ihanan pehmeää ja hyvin laskeutuvaa. Saumat ovat suorassa ja muutenkin laatu on erinomaista. 


Muodot ovat täydelliset tällaiselle lyhyelle ja pyöreälle naiselle. Helma on tarpeeksi leveä ja laskeutuva, pituus peittää epäkohdat vatsan ja lantion alueelta, eikä tunika kiristä mistään. Lisäksi etuosassa on kaunis harmaa koriste, jonka läpi saa halutessaan tuon harmaan nyörin pujottaa. Nyörillä saa tarvittaessa vyötäröön kapeutta lisää vyön tapaan. 


Minulla suuret rinnat vaativat suuren tilan ja Dress like Marien vaatteissa rinnoillanikin on hyvä olla. Eikä tuottanut pettymystä tämä Elisekään. Upeasti korostaa, mutta myös peittää sopivassa suhteessa. Grrrr... Seksikästä!


Hihat ovat pitkät ja sopivan väljät. Tehty juuri meille, joilla paksuutta löytyy muualtakin, kuin hauiksen kohdalta. Tämä on ehdottomasti vaate, joka saa ihastumaan, eikä nolostumaan tai pettymään, kun ei taaskaan sovi päälle muka. 


Mekon väri joistakin kuvista poiketen on siis oikeasti musta, eikä sinertävä tms. Tässä näkyy oikein. Ihana asu esimerkiksi sukkahousujen tai mustien- ja myös farkkuleggingssien kanssa. Nythän Marien oman malliston tuotteiden mukana saa leggingssit kaupan päälle! Käy toki katsomassa tämä sama mekko kolmen eri vartalotyypin ja eri ikäisen naisen yllä facebookissa. KLIKKAA TÄSTÄ


Minulla kuvassa on Dress like Marielta saamani Magic-leggingssit. Niissäkin on kokoja reilusti ja ovat kivat ja jopa juhlavatkin tunikoiden kanssa. Toki Marien valikoimassa on paljon muitakin leggareita, joten väriäkin elämään saa halutessaan. 


Magicit hohtavat juhlavasti ja ovat paksummat kuin normaalit sukkikset. Kehtaa siis käyttää lyhyemmänkin hameen kanssa. Lisäksi huomasin näistäkin sen ihanuuden, että tasoittavat selluliitit piiloon ja saavat sääret näyttämään kauniimmilta. Aiemmin inhosin leggingssejä eikä puhettakaan, että niitä jalkaani laittaisin. Nyt nämä ovat jo toiset, mutteivät viimeiset. Perusvaatevarastoon ehdoton hankinta. Ja edullinen! Reilu kymppi muulloinkin, mutta nyt siis ilmaiset uuden malliston kautta.Kuvassa vielä ylläoleva asukokonaisuus, josta näkyy mekon pituus. Tässä siis tämän hetkinen lemppariasuni, joka täydentää vaatekaappiani ja tekee itsevarmemman olon päälle pukiessani. 
Jos ihmiset keskittyisivät elämän todella tärkeisiin asioihin, tulisi pula onkivavoista ja sienimetsistä.

yhteistyössä saatu asukokonaisuus Dress like Marielta

Kommentit

Nuo ovat juuri mun tyyppisiä vaatteita. Kävin kurkkaamassa tuota viimeistä asua. Sopii kaikille vartaloille. Ihana !!
Olipa hauska yhteensattuma, että minäkin tänään juuri kirjoitin Dress like Marien vaatteista.
Kivalta näyttää tunika <3
Minna Vinni sanoi…
Minä olen tänä syksynä löytänyt KappAhlin mallistosta ihania pooloja, jotka sopivat jo kotona olleiden Boy-friendhousujeni kanssa. Ja tietenkin minun piti ostaa ne kaikki saatavilla olevat värit  Eli nyt on mustaa, harmaata, ruskeaa sekä pronssista. Jotenkin tänä syksynä olen löytänyt itseni uudestaan ja huomannut, että olenhan nainen. Siis tuon pukeutumisen suhteen. On ihana huomata, että miten jotkut vaatteet vaan tuntuvat niin minulta. Mahtava tunne! Ja viime viikolla, kun huomasin lempihousujen olevan -25% alessa, niin tietenkin minun oli saatava uutta väri, harmaata. Kappas vaan ”jouduinkin” ostamaan yhtä numeroa pienemmät, kuten ennen. Eli hyötykävely on tuottanut tulosta.
Se mitä tulee tuohon ulkonäköjuttuun, niin minä olen yksi sellainen, joka ei voi hyväksyä omaa hiustensa väriä. En, koska ne ovat jo melko harmaat. Vaikka ikää on jo 49, niin en vielä halua kuitenkaan olla harmaahapsi. Sen aika tulee sitten myöhemmin. Perjantaina on taas kampaaja ja toivottavasti hän taas keksii jotain uutta ja kivaa 
Viltsu Mari sanoi…
Outi, veikkaampa, että vaatteiden saannin ajankohtakin on lähekkäin, kun vastahan tämä setti tuli markkinoille. :D Ainakin yksi muukin bloggaaja on näistä kertonut ja hänellä oli samanlainen mekko kuin sinulla. :)
Viltsu Mari sanoi…
Minna, ihanat löydöt vaatteissa(kin) tuovat hyvän mielen. Sellaisia mielivaatteita tulee käytettyä oikeasti, eivätkä jää pitämättöminä pien... ööö.. kaappiin. :D
WAU! Onnea laihtumisestasi! Ja hei, meissä kaikissa asuu myös se pikkupiru, joka kolkuttelee olkapäällä, että ei taatusti olla sinut kokonaisuuden kanssa. Mulla se taitaa olla tuo raskausmaha. Onneksi Marie auttaa piilottamaan sen ja korostaa hyviä puoliani enemmän.
Viltsu Mari sanoi…
Tuija, eikös vaan olekin ihana! Ja tosiaan laadukkaita vaatteita, joita on mukava pitää päällä. Niinkuin tuossa Minnallekin laitoin, niin nämä vaatteet tulee pidettyä, eikä jätettyä kaappiin.
mummo sanoi…
Luin juuri tästä Outin blogissa ja kerroin että on uusi tuttavuus minulle.
Viltsu Mari sanoi…
Mummo nyt jos koskaan kannattaa tutustua. Me taidamme Outin kanssa molemmat rakastaa upeita vaatteita.
Salka sanoi…
Kaunis mekko! Ja tosiaankin, just tänään Outin blogissa ihastelin Outnkin kokonaisuutta :) Pidän merkin mielessä!
SatuKoo sanoi…
Vaatteilla on suuri merkitys siinä millaiseksi tuntee olonsa. Huonokin päivä muuttuu paremmaksi, jos pukeutuu kauniisti.
Tuo vaatemerkki onkin minulle aivan uusi, kiitos vinkistä :)
Viltsu Mari sanoi…
Salka, hienoa! Ja kiitos, minustakin mekko on ihana.. ainiin mut se tulikin jo sanottua. :D
Viltsu Mari sanoi…
Salka, hienoa! Ja kiitos, minustakin mekko on ihana.. ainiin mut se tulikin jo sanottua. :D
Viltsu Mari sanoi…
Salka, hienoa! Ja kiitos, minustakin mekko on ihana.. ainiin mut se tulikin jo sanottua. :D
Viltsu Mari sanoi…
Salka, hienoa! Ja kiitos, minustakin mekko on ihana.. ainiin mut se tulikin jo sanottua. :D
Kauniita vaatteita. Pitääkin tutustua merkkiin.
Tiia K sanoi…
Ihanat vaatteet ja tuo ylin mekko ihastutti oikein toden teolla. <3

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…