Toveri Elokuu, korttiaskartelu ja askartelijan salaselfie


Osallistuin pitkästä aikaa vaihtohaasteeseen, kun sellainen, minulle sopiva, tuli vastaan. Kiitos vaan AnniTannin, joka haasteen järjesti. Haasteessa lähetetään parille viikottain yllätys arvoltaan 2€ + kortti (+ postarit), eli neljä lähetystä kaikkiaan. Innolla jäin omaa postiani odottamaan ja eilen se päivä sitten oli! Eka lähetys saapui minulle.. aivan kuten myös RaijaAnnikille, jolle minä lähetin kuoren. 
Ihana perhonen lennähti kuoresta heti ensitöikseen. 
Perhonen..
Voisiko parempaa kuvaa ollakaan!? <3


Ja olipas kuoressa vaikka mitä ihanaa! 


  • 2 servettiä
  • 2 tagia
  • 2 paperia
  • 3 riipusta
  • 1 chipboard

    Kiitos kivasta ylläristä Kati!
Maltan tuskin odottaa ensi viikkoa.


Minun kuoreni lähti RaijaAnnikille ja voin nyt jo esitelläkin sen, koska kuulin postin menneen perille. Minun pikku yllärini RaijaAnnikille oli :

  • Paketti kirjekuoria
  • Korutarra-arkki
  • Kullan värisiä isoja lehtiä
  • Paperiruusuja



Lisäksi laitoin mukaan tekemäni kortin, Tein tämän ihan RaijaAnnikille, joten kuvissa yhä näkyy kosteaa liimaa. Kuvauksen jälkeen liima on kyllä kuivunut ja väritön. 


 Taustana on kohokuvioitu, kimalteleva kartonki. Huomaa myös kukkasen "juureen" laittamani kivihelmi.


Kukka on valkoisesta paperista ja satiiniruususta kasattu ja ruusun varteen kiinnitetty sekä vihreä, että kullan värinen lehti. Päälle liimattu rusetti. Helmi on sekä lisätukea antamassa kolmen varren kimpalle, että koriste-extrana. 


Kortin kuva on leimattu. Leimakuvan reunoille väritin Pro markerilla kehykset. Kuva oli jo aikaisemmin leimattu ja nyt sille oli käyttöä. 


Ja mustan taustapaperin päällä, kuvan takana on hieman väriä antamassa punasävyinen paperi. Musteella olen käsitellyt reunuksia. 

Koska ensi viikolla lähetän uuden kuoren matkaan, haluan vinkkejä teiltä. 

Olisiko tällainen kuori sinusta ollut hitti vai huti? 

Minkälaisia askartelutarvikkeita sinä haluaisit 2€ kuoresta löytää?

 Entä onko kortilla väliä, vai?


Täällä meillä Herra C valtasi askartelupöytäni. Ja minä kun luulin asetelleeni tarvikkeet valmiiksi korttien tekoa varten! Herra C tykkää tiputella tarvikkeita lattialle, josta Herra L nappaa suuhunsa ja kuljettaa jemmaan. Yleensä Jemma löytyy roskiksesta, mutta aiemmin myös lelulaatikostaan. Nyt lelulaatikko on suljettu, josta vaihtelemme leluja kissoille. Sinne ei siis enää voi jemmata piiloon mitään. Vielä kun hommaisin umpinaiset roskikset. 



 Näihin tunnelmiin. Näkemiin <3

Kommentit

Unknown sanoi…
Jee.! Minä voitin. Salli m. Laitan sähköpostilla muut tiedot.
EstherH. sanoi…
Tuohan on hauska juttu,vaihdella askartelukuoria. Ja tuo hinta on kyllä pieni joten ei siihen paljoa voi laittaa, ja nuo teidän jo arvokkaammat. Mutta uskon että ei kukaan niin hintaa katsele kun näitä tekee vaan haluaa tehdä kivan yllärin! Joten hienot paketit ja kortit. Kortti siis normaali kokoa? Ei atc?
Kiva kahden euron kuori on ollut. Kiiltokuvia, tarroja ja koristepaperia löytyisi varmasti minun kuorestani.
Kivaa keskiviikkoa <3
RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos vieläkin.Osaatpa kivasti esitellä aarteesi.Ihania olet saannut ja samoin lähettänyt.Minä ainakin tykkään kovasti saamastani ,niissä on se lähettäjän persoona ja lämpö.Kiitos.
Salli, voitit?? Mitä mitä? ? Ei kai tähän postaukseen ole pika-arvontaa merkattu...
Esther, tarjouksesta saa monesti kivoja juttuja edullisesti tai kirpputoreilta tms. Kyllä nämä molemmat ovat n. 2 euron hintaluokkaa. Saahan sitä laittaa miten kalliin tahansa toiselle mutta toista ei voi velvoittaa laittamaan ylihintaista. Ei siis pidä pettyä kuoren sisältöön.
Kortin koolla ei ole väliä?? Ohjeessa oli vain että "kortti". Ymmärsin itse ohjeen että itse tehtävä olisi kuitenkin. Minä tein capinet-kokoisen ja sain aika liki atc-kokoisen
Outi, ihanalta kuulostaisi
RaijaAnnikki, kiva kuulla. Kiitos! 💗 ai niin ja olihan tuo korttipohjakin kuoressa jonka sinulle lähetin. Ajatuksena että pääset kkorttiaskartelun pariin. :) jatkoa seuraa. ;)
Kivoja ja tarpeellisia tarvikkeita sait, sekä itse lähetit myös hyvän kuoren :)