Tervetuloa tutustumaan


Nyt se sitten on julkaisukelpoinen, elikkäs omien töideni blogikauppa. Juu, olihan minulla sellainen aikaisemminkin, mutta se oli jotenkin hankala. Luulen, että tämä pohja toimii paremmin. 
Mitään kirpputoria siitä ei nyt tule, vaan yksistään kortteja ja koruja, joita itse satunnaisesti valmistan. 


Minulla on jo jemmassa joitakin koruja, joita lisäilen pikkuhiljaa. Kyselkää, jos jotain etsiskelette. Kenties lempiväreissä tai lahjan saajan toiveiden mukaisesti. Kultaa ja muita jalometalleja en työstä ja tilaustöissä varaan aikaa, jotta saan hankittua materiaalit ja tehtyä hyvää jälkeä.

 Korviksissa on aina nikkelittömät koukutkin. Sen taas huomasin, kun itse olen nikkeliallergikko, ja sain korvakorut lahjaksi. Kauniit ovat, mutta kun aiheuttavat allergiaa. Vaihdoin "omat" koukut niihin ja kutina ja tulehdus loppuivat. Arvatenkin ne kaikista halvimmat koukut, joissa ei edes lue mitä ne ovat, ovat juurikin allergisoivia. 


Kierrätysaskartelu näkyy töissäni siten, että uusiin tarvikkeisiin SAATAN lisätä jonkin kierrätettävän, ehjän ja puhdistetun osan. En kuitenkaan niitä korviskoukkuja. Esimerkiksi katkennut kaulakoru voi hyvinkin saada uuden arvoisensa elämän rannekorussa, kunhan ensin puhdistan ja työstän korun. Missään nimessä mitään sekundaa ei ole siltikään. Miksi ihmeessä heittäisimme pois kauniin korun vain siksi, että se on katkennut tai sen pari on kadonnut?! Tästä mainitsin radiohaastattelussanikin taannoin. Annetaan vajavaisille mahdollisuus, olipa kyse korusta tai ihmisestä. :D 

Korteissa saattaa olla vaikkapa lahjapaperista taustapaperi tai lehdestä leikattuja tekstejä. Juurikin sillai, että homma toimii kokonaisuutena valmiissa työssä. Kierrätysaskartelu ei siis tarkoita roskaa tai viallisia tuotteita. Ei myöskään aina ilmaiseksi saatuja! Kyllä, kierrätysmateriaaliakin voi ostaa/tilata/maksaa postikuluja! 

Sen suuremmitta puheitta, linkki uudistuneeseen, kokonaan uuteen blogikauppaani: KORUKORTTI



Kommentit

EstherH. sanoi…
Kivan sivun teit koruillesi/ korteillesi. Kaikki hyvin esillä ja näkyvästi,selkeet ohjeet ym. Hienoa! Ja teet huolellista ja upeaa työtä!!

Minä yritän päästä eroon askartelutavaroistani, ei ole enää aikaa korttiharrastuksen tms. Asiat muuttuvat=itse muutun :)
Kiitos Esther. Olihan tuossa työmaata, mutta olen tyytyväinen itsekin. Helppo poistaa ja lisätä tuotteita ja melko varma olen siitäkin, että helpompaa on myös ostajan katsoa tästä pohjasta mitä on tarjolla.

Niinhän se on, että asiat ja ihmiset muuttuvat. Kasvamme kaiken aikaa. Olisikin kurjaa, jos vuodesta toiseen kaikki junnaisi samalla radalla. Minä jo luulin, että olisit saanut kaikki tarvikkeesi myytyä ja iloitsinkin puolestasi. Voih, toivotan onnea kauppojen teossa. <3
Susanna sanoi…
Onnea uudelle kaupalle! Minä kannatan kierrätystä. Siinä on jujua ;)) Kiitos ihanasta palkinnosta joka tuli tänään postitse!!! Postailen siitä kohtapuoliin blogiini ♥♥♥ Terkut!
Silkku sanoi…
Onnea uudelle kaupallesi! Kävin kurkkimassa ja kaikki hienosti esillä:)