Olkootkin kännykkäkuvia, luonnon voi aistia!

Otimme eilen Murusen kanssa irtioton kotoa, ja lähdimme läheiselle järvelle kalaan. Mikäs sen mukavampaa, kuin pystyttää laavuteltta ja tulet grilliin. Murunen kalasteli rannalla, minä olin kipinäkerttuna. Välillä ukkosti ja satoi, mutta mikäs siinä ollessa sateen suojissa.


Luonto on meille kummallekin tärkeä asia, ja viihdymmekin ulkona säässä kuin säässä. Tottahan toki lämmin kesäpäivä olisi unelmaa, mutta ympäri vuoden se ei Suomessa ole mahdollista. Ulkoilu sen sijaan on. 


Grilli oli kuumana ja tein ruokaa meille taivasalla. Koivuklapit ja tuohi tuoksuvat palaessaan ihanalta! Meidän jäljiltä ei myöskään luontoon jätetä koskaan roskia! Niitä varten on aina pussi mukaan otettavaksi tai jos poltettavaa, niin poltetaan ne nuotiossa. Ihan hirveää oli nytkin löytää rannalta vyyhti siimaa!!!


Me näimme kaiken sen luonnon kauneuden keskellä myös parikin sateenkaarta. Harmi, ettei mukana ollut järkkäri, vaan kännykällä yritin kuvata. Uskon, että sateenkaaren toisessa päässä on aarre. Se ei ehkä ole kuitenkaan kultakolikoita, vaan jotain ihan muuta. Nimittäin kunnioitus luontoa kohtaan ja värien iloittelua - ekologista ja eettistä ajattelua.


Luonnon värimaailma jatkui kotonakin, kun aloin harjoittelemaan kynsien lakkaamista. Bohon kynsilakoillahan se on helppoa, sillä levittyvyys on hyvä eikä montaakaan kerrosta tarvita. Laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön, joten mistään huonolaatuisesta lakasta ei todellakaan ole kyse. 


Bohon kynsilakoissahan värimaailma on kuin onkin suoraan luonnosta. Kaikki kosmetiikkatuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomuraaka-aineita. 


Kun blogin kautta sain testiin nämä kynsilakat, olin heti innosta soikeana. Mitään muovivahvikkeita ei ole käytetty edes pakkaamisessa, vaan ainoastaan luonnollista pehmuketta. Lisäksi tämä punainen sävy on juuri se sävy, jota olen haaveillut ostaa! Nyt voin huoleta kulkea paljain jaloin ja tuntea maan jalkojeni alla, ja kynteni ovat kauniin punaiset kuin ilta-auringon puna. 


Bo.Ho Green on ranskalainen tuotemerkki ja ylpeä väreistään! Ylpeä olen minäkin voidessani leikitellä myös tämän hurmaavan luonnonsinisen lakan kanssa. Joka toinen varpaan kynsi punaisella, joka toinen sinisellä. Kuulostaa niin minulta! 

Rohkenetko sinä leikitellä väreillä, vai lakkaatko vain yhdellä sävyllä kerrallaan?



Boho tarjoaa meikkituotteita, joissa mielekkäät ja iloiset sävyt yhdistyvät oikeudenmukaisuuden ja edullisten hintojen kanssa. Bo.Ho tuotesarja osoittaa, että on mahdollista tarjota kauniita, ekologisesti suunniteltuja meikkejä, jotka muodostuvat luonnollisista ainesosista. 

Vegaanisissa kynsilakoissa on ekologinen koostumus ja ne ovat 7FREE ja 8FREE (myrkyttömyys) tuotteita. Lähes 40 upeaa väriä löytyvät uniikissa käsin polttomerkatussa pakkauksessa useasta eri jälleenmyyjän hyllystä. Katso oma jälleenmyyjäsi tästä listasta



Ilta jo hämärtyi, ennenkuin pakkasimme autoon tavaramme ja lähdimme kotiin. Otin vielä kuvan kännykällä (pahoittelen näitä rakeisia kuvia) siitä, kuinka helpoksi olemme tehneet pääsyni luontoon. Se ei vaadi ponnistelua juurikaan, kun pääsemme autolla aivan rantaan. Siksi se on mahdollista minullekin.
 Kaikki on siinä vierekkäin, mutta silti.. Silti olen ulkona, nautin, tunnen luonnon raikkauden ja sinisen taivaan tuulet kasvoillani. Haistan kevyen savun, olen läsnä. ELÄN! Olen yhtä luonnon kanssa. 


Bohon Johannan ajatusta lainaten: 

Boholassa tehdään työtä sydämellä, jälleenmyyjäni ovat rakastuneet Bohoon ja vievät sen viestiä sydämellä teille tuotteiden ostajille. Toivottavasti Sinä, joka ostat Boho-tuotteen, voit aistia tämän kaiken ja annat ostamallesi tuotteella kodin, mikä se Sinun unelmiesi Bohola sitten onkaan.


Mainittakoon, että "Bohola" on upea luonnon keskellä sijaitseva työpaikka, jollaista en missään ole koskaan nähnyt. Luettuani Bohon sivuilta Boholasta, rakastuin jo mielikuvaan siitä! Lue sinäkin ja ihastu: BOHOLAAN



Kommentit

Varmaan oli kiva ja mukava retki. Kaunis toi sateenkaari.
Tuija, kivaa oli ja sielu nautti . Rakastan sateenkaaria. Ne ovat niin näyttävää taidetta.
Ma-te kiitos. Luonto on paras huvipuisto