Kissoja ja arvonta vinkkaus


Harvemmin paljastan kuvia kotoamme, mutta tässä postauksessa niitä taas on tarjolla. Kuten huomaat, meillä on värejä ja eksoottisia esineitä. Konmarin myötä tosin vähemmän, kuin ennen, mikä on vain hyvä asia. 

Sisustuksemme pääpainopiste on maanläheiset värit sekä juurikin eksoottiset esineet. Aikaisemmin saatoin sanoa Afrikan, mutta koska minulle/meille rakkaita esineitä on kerätty useammalta mantereelta samalla, kun halppis-maljakot laitettu kiertoon, enää ei niinkään ole pelkkää Afrikkaa, vaan myös tasapainossa Lähi- ja Kauko-idän ihmeitä. Tietystä syystä kissat ovat se ykkösasia. 


Kissat... Kuinka joku voi vihata kissoja?! Katso nyt meidän suloista pentuamme, Herra C:tä. 


Tai vauvvaamme, herra L:ää. Rakkautta joka kilolta! 



Kissat seikkailevat usein mielessäni myös askarrellessa. Tämä kissa-atc on yhä vapaana vaihtoon. Kuka haluaa?! 


Kiitos kun seurasit tämän kertaista kissa-postaustani. <3 

Mitä tunteita kissat sinussa herättävät? 

Ja vinkkaanpa, että Facebookissa Inspiksen ryhmässä on tarjolla arvontaa, jossa voit voittaa tekemiäni koruja. Oikein ihanaa Sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa! 

Kommentit

Minä rakastan kissoja ja usein kissatkin minua, mutta olen vain niin vietävän allerginen.
10 minuuttia samassa tilassa kissan kanssa saa hengityksen pihisemään ja silmät kirvelemään.
Ihanaa sunnuntai-iltaa!
Sude sanoi…
Minkähänlaista olisi elämä ilman kissoja, enpä tiedä, kun en ole koskaan kokeillut ;) Aina niitä pitää muutama olla jaloissa pyörimässä.
EstherH. sanoi…
Upea kissapatsas! Ja tietenkin eläväisetkin. Meidän pentu nyt kohta 13 viikkoa ja kulkee perässä ulkonakin. Hyvin on tottunut koiraankin jo,tosin koira on itse rauhallisuus :)

Mukavaa alkavaa viikkoa..ps laita viestiä mikä siinä askartelupaketissa sinua kiinnostaisi!!

Silkku sanoi…
Kissat ovat vieneet sydämeni! Meidän kaksi kisua joita yli kaiken rakastan, miten olen joskus voinutkaan elää ilman niitä:) ♥ Ne ovat meidän lapset ♥
Salka sanoi…
Kissat on ihania! Miehen allergian vuoksi meille ei lemmikkiä tuu, mutta halailen ja silitän vanhempieni kissat aina siellä käydessäni ☺
Harmillista, että allerginen olet. Yleensä vieraiden kissat tahtovat huomiota juurikin heiltä, jotka syystä tai toisesta eivät voi/halua olla kissan lähellä. Kissa kun tahtoo olla keskipiste ja kaikkien huomion kohteena. Hassut. :D
Sude, veikkaanpa, että kaipaus olisi kova. Meillä oli vuosi ilman kissaa, ja olihan se kaipausta koko ajan. Sitten niitä tulikin kaksi kerralla.
Esther, voi sitä söpöyttä, kun pentukissa elää kanssasi. Pennut ovat yltiöihania, jos ovat aikuisetkin.
Silkku, perheenjäseniä siinä missä ihmisetkin. <3
Salka, voi harmitus. Allergia on syvältä. :S
Mutta toisaalta, eipä ole karvojakaan joka paikka täynnä. ;)
Anonyymi sanoi…
Kissat on sellaisia, että ne rauhoittavat minua läsnäolollaan <3

hemantinde@hotmail.com
mummo sanoi…
Meillä on aina ollut kissa/kissoja. Nyt kaksi erilaista persoonaa. Kahdeksan vuotias sisällä pääasiassa omissa oloissaan viihtyvä ja yksivuotias ulkona ympäristöä tutkiva pikkukissa. Niitä on kiva seurailla.
Kauniita nuo kissasi. Itse olen kissalle allerginen. Aikaisemmin en voinut mennä edes samaan huoneeseen kissan kanssa. Nykyisin olen saanut kahdella sekarotuisella koiralla itseni siedätettyä karvoille ja voin jo silitelläkkin kissaa.