Hyvästi tuulessa hulmuavat hiukset ja tervetuloa vapaus. Kissapostaus


Kesä on aikaa, jolloin ei sisällä tahdo istua. Kesällä on puuhaa riittämiin ulkonakin, ja sateessakin on kiva olla vaikkapa kävelyllä. Itseasiassa eilen olimme sateessa ulkona ja Murunen otti minut takkinsa suojiin lämpimään aina välillä. Oli kiva vaan olla ja katsella lammen pintaa ja kalastajia. 

Kesään kuuluvat myös rantaleikit, auringonotto ja uiminen, mutta myös juhlat. Häät, valmistujaiset.. 
Oletko koskaan tuskaillut kesäaikana sitä, ettet saa hiuksiasi pysymään kondiksessa?
Ainakin minulla oli aiemmin rankkojakin BAD HAIR-päiviä , jolloinka jo kotona taistelin hiusten kanssa. Saatikka juhlissa tai rymytessä retkillämme. Päivän mittaan hiukset vaan valahtivat kasvoilleni. Raivostuttavaa! 


Palaan asiaan kohta, mutta sitä ennen katsellaan kuvia perheemme kissa-lapsista. 
Tuskailevatkohan kissat koskaan turkin takia tai viiksien? 
Kuvassa C (lattialla) ja L (laatikon päällä) odottavat leikin alkua. 


Ja sitten saippuakuplat lentävä!


L on kova poika saalistamaan saippuakuplia, ja viuhtoikin menemään niin, ettei meinannut kuviin saada. Kaikki kuplat pitää keretä puhkaista...


Välillä ihmeteltiin, minne kuplat katosivat.


Suurimpia kuplia täytyikin sitten vaan ihailla silmät suurina. IHANIA KUPLIA! 


Yleensä C on leikkisämpi, mutta saippuakuplat saivat L:n innostumaan ja C:n seuraamaan ennemminkin vierestä. Muutama kupla tosin oli ihan pakko löytää. 


Lisää, lisää, lisää! 


Tuolta ne tulivat ja tuonne ne menevät..


Maailma on ihmeellinen paikka pienelle kissanpojalle.
Osaatko sinä katsoa maailmaa uteliain silmin?


Saippuakuplia jätskipullossa. Voiko söpömpää pakkausta ollakaan?!


Australialaisen Evon ihanat hiustenmuotoilutuotteet ovat pelastaneet minun hiusongelmani jo monessa tilanteessa. Yksi ihan oleellinen tilanne on kotona normiaskareissa. Elämä vaan on helpompaa, kun hiukset ovat kauniisti paikoillaan ja silti luonnollisesti. Ei enää sitä niskojen nakkelua, missä otsalle tipahtelevaa kiehkuraa yrittää saada epätoivon vimmalla pysymään takavasemmalla. 


Evo on ehdottomasti suoraselkäisin hius- ja kauneutuotteiden valmistaja, mihin olen koskaan törmännyt. Evo astuu ulos normaalien totuutta venyttävien keksintöjen alueelta kieroutuneen rehellisellä "Wake up and smell the coffee"-kampanjalla, jonka tarkoitus on laittaa ihmiset ajattelemaan.

Evon pakkaukset ovat yksilöllisiä ja sisältö laadukasta. Esimerkiksi minulle tärkeäksi nousseet Easy tiger ja Gangsta grip, joita saamme Suomeen  IDHair:in kautta. Kaikki pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä ja tuotteet sulfaatittomia ja parabeenittomia eivätkä sisällä dea-, tea- , ja propyleeniglykoli -ainesosia. Kaiken lisäksi eläimiä ei ole käytetty testivaiheessa. 


EVO Gangsta Grip Bonding Resin 

EVO Gangsta Grip Bonding Resin on muotoiluneste, joka antaa kampaukselle voimakkaan tuen ja pidon ja joka voidaan aktivoida uudelleen vedellä. Tuotetta hierotaan käsien välissä ja levitetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Sisältää kosteus- ja UV-suojan ja sopii kaikille hiustyypeille. 

Tuote sopii lyhyille ja pitkille hiuksille antaen voimakkaan tuen. Voisin verrata tätä hiusgeeliin, jolla saadaan hyvin kontrolloitu lopputulos. Kosteus- ja uv-suoja suojaavat kampauksen lässähtämiseltä kosteassakin säässä.  


EVO Easy Tiger Straightening Balm

Evon Easy tiger straightening balm on painoton hoitava muotoiluvoide, joka siloittaa pörröiset ja kihartuvat hiukset, mutta samalla antaa jäntevyyttä, jonka ansiosta hiukset eivät lässähdä. Suojaa hiuksia lämpölaitteiden haittavaikutuksilta ja sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti paksuille ja karheille hiuksille. Minullahan on paksut ja karheat hiukset ja etenkin talviaikaan sähköisyys puskisi esiin törröttäviä hiuksia ilman tällaista muotoilutuotetta.
Tuote levitetään puhekuivattuihin hiuksiin, jonka jälkeen voit muotoilla hiukset lämpölaitteillakin vahingoittamatta hiusta. 

Idhairin valikoimasta löytyvät Evon tuotteet laidasta laitaan aivan niinkuin muitakin ihania tuotteita. Tässä suora linkki, jos kiinnostuit asiasta: LINKKI


Tuotteet saatu lehdistönäytteinä success-storysta

Kommentit

Mahtavia kuvia oot saanut kissoista. Meilläkin on ollut ton värisiä kissoja.
Ihania saippupallokuvia, hienon värisiä.
Siinä on kissalla tarkka katse !
Susanna sanoi…
Ihanat kisupojat!!! Kyllä siinä on tassut olleet vauhdissa ;))) terkkuja!
Miiuska sanoi…
Ihan huippu kuvia! <3
Evon shampoita rakastan. Ne jättävät hiukset niin pehmeiksi, että ei välttämättä tarvitse edes hoitoainetta käyttää.
Ihania kisukuvia!
Silkku sanoi…
Voi mahoton miten ihmeellinen maailma onkaan kissojen silmin;) Ihanat kisut teillä ♥
Tuta sanoi…
Kissakuvat ovat kyllä niin valloittavia:)