3 sadepäivän asiaa, joilla pääsee zen-tilaan

Kuinka onnekas olenkaan, kun minulla on kaikki, mitä voin vaan haaveilla. Minulla on kaikki se, mitä tarvitsen ja vähän ylikin. Olen niin onnekas, etten välttämättä edes tajua sitä kokonaisuutta, sillä enhän ole elänyt esimerkiksi kadulla prostituoituna tai hoitanut kamalissa kivuissa lääkkeettömänä ja ilman lääkäripalveluja koko taloutta. Suomessa saa apua ilman vakuutuksia ja ilman vuosien palkkojen uhrauksia. 

Jos minulle olisi sanottu 10 vuotta sitten, että elämäni muuttuu kauniiksi saduksi Tuhkimotarinaa johdatellen, olisin nauranut. Olen ihan tavallinen nainen, enkä satujen prinsessa! Ja jos minulle olisi 4 vuotta sitten sanottu, että tee vaan blogi, niin muutos sinussa itsessäsi tulee olemaan valtaisa, olisin puistellut päätäni epäuskoisena ja hämmentyneenä kysynyt: Kuinkakohan se sitten on mahdollista?! 

Mutta niin se vaan on, että tässä sitä ollaan ja onnellisia. Ei mitään mullistavaa ole tapahtunut, kunhan nyt elän, olen ja voin niin hyvin, kuin se minulle suodaan. Elämän polut vaan muuttuivat helpommiksi taivaltaa, mitä 10 vuotta sitten ja blogi on tuonut suuria ilon aiheita mukanaan 4 vuoden aikana. Olen mm. löytänyt itsestäni sen puolen, että minäkin saan olla heikko välillä ja rakastettava ja jopa rakastan itse itseäni. ei sen vähempää... 


Otsikko tähän postaukseen on kuitenkin 3 sadepäivän asiaa, eikä Viltsun tuhkimotarinaa. Siispä mennään asiaan. Eli kuinka tykkään kuluttaa sadepäivää muunmuassa. 

Yksi sellainen asia on haaveilu. Ihan totta! Haaveilen, meditoin ja matkaan läpi maapallon universaaliin avaruuteen saakka. Haaveilen lämmöstä ja kauniista lomakohteista, haaveilen mansikkapirtelöistä ja kermakakuista, haaveilen norsuista ja ratsastaa kamelilla... Ja haaveista syntyy runoja tai kortteja tai ehkäpä vain hetki Zen-tilassa. 


Toinen sadepäivän puuhani on tehdä kasvohoito tai jokin muu kauneudenhoidollinen juttu itselleni mutta myös Muruselle. Itseasiassa alakuvassa olevilla kasvojen puhdistustuotteilla vietimme naisteniltaa neljän naisen voimin. 

Skin Blossomin tuotteet soveltuvat erinomaisesti naisteniltaan, sillä vaikka kyseessä onkin "vain" kasvovesi ja Hellävarainen kasvojen pesu-aine, ovat ne korkealuokkaisia luonnonmukaisia tuotteita. Näitä on ihana yhdistellä kasvonaamioiden ja voiteiden kanssa kokonaisuudeksi. 


Tämä Skin Blossomin parivaljakko saapui itselleni Ruohonjuurelta testiin ja koska olin jo aikaisemmin tutustunut hiustenhoidon yhteydessä Skin blossomiin, osasin aavistella yrttien kutkuttavaa tuoksua ja laadukasta kasvojenhoitoa. 

Hellävarainen kasvopesu on pumppupullossa, josta sitä on helppo ja hygieeninen annostella. Väriltään aine on valkoista ja tuoksu, kyllä! Yrtit hyväilevät aisteja! Ei mikään yltiöäklö tuoksu, vaan juuri sellainen kesäisen mökkisaunan yrttikylvyn tuoksu. Tuote pesee vaahdon kera pienelläkin määrällä ja se huuhdotaan pois vedellä. 

Virkistävä kasvovesi soveltuu niin arkirutiineissa kuin hemmotteluhetkissäkin kasvojen pesun jälkeiseksi tuotteeksi. Muistathan pyyhkiä myös kaulan ja decolteen, jotka mielestäni kuuluvat osana kasvojen hoitoon. 

Kasvovesi on kierrekorkillisessa pullossa, josta vanulapulle annostelu on kätevämpää. Mieto yrttimäinen tuoksu myös tässä tuotteessa. Siksi rakastankin Skin Blossomia (ja Ruohonjuurta). Nimenomaan laatu, toimivuus ja tuoksumaailma saavat minut zen-tilaan. 

Kannattaakin muuten käydä Ruohonjuuren etusivulta lukemassa, kuinka voit saada digitaalisen leffalahjakortin! Lahjakortilla näet viisi elokuvaa! Ja eipä velvoita suuriin tilauksiin! Vinkkinä vain. 



 Se kolmas sadepäivän herkku on nuotio. Tai tuli yleensäkin. Ja jos nyt olet vähällä sanoa, ettei sateella voi nuotiota laittaa, niin voipas! Vastahan me olimme vesisateessa tulilla! Nuotio palaa katoksessa tai kodassa aivan hyvin. Valoa kaipaan sateisina harmaina päivinä erityisesti ja tuli antaa valon lisäksi lämpöä ja Zeniä. Savun tuoksu pienissä määrin, ettei mene migreenin puolelle, on sitä aistien liittoa. Ja jopa Kundaliinijoogassa, jota harrastan, mainitaan tulen olevan oleellinen asia jonka avulla voi saavuttaa rauhallisuuden tilan.

Tässä on vain kolme asiaa, ja voisin jatkaa listaa pitemmällekin. Postaus on kuitenkin paree pitää tämän mittaisena, ettet pitkästy seuraani. Sen sijaan haluaisin tietää, mikä sinut saa Zen-tilaan, vai onko moinen sinusta huuhaata?

Kommentit

Nuotion äärellä haaveilu, kasvonaamio kasvoilla, olisi täydellistä.
Kivaa keskiviikkoiltaa Viltsu <3
Salka sanoi…
Minut saa Zen-tilaan oma rauha. Kuppi kahvia, kenties läppäri sylissä ja saan pistettyä aivot narikkaan ^_^
RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos kaikista ihanuuksista.Tykkään.Se kortti on aivan ihana.Laita vain ylläri edelleen.Olen saannut sinulta niin hurmaavaa postia ,olen todella iloinen kaikesta.Mukavaa loppuviikkoa.
Outi, kuulostaa unelmalta todellakin.
Salka, rauhallinen hetki siis, oma aika ja oma rentoutumishetki.
RaijaAnnikki, jeps, laitan. :)