Voitokas matka


Väsynyt, mutta onnellinen pari kotiutunut pikaiselta Helsingin matkalta. Jaettu toinen sija ei laisinkaan ole huono sijoitus, vaikkei ekalle päästykään. Olemme hyvin onnellisia, hyvin rentoutuneita ja hyvin elämyksiä täynnä.

Palkinto on siis vähemmän, kuin 4 tonttua, mutta paljon enemmän, kuin uskalsimme unelmoida. Todellakin tiedämme, mihin rahan käytämme! Tätä ei vaan voi käyttää kuin yhteenasiaan...
Arvaatko jo, mihin?

Vuoden gay-rakkaustarina-kisan oma tarinamme blogissa myöhemmin. Lisää seuraa tuonnempana muutenkin. Nyt saunaan ja sitten Biletys jatkuu kera Roope Salmisen ja Antti Tuiskun. <3

Kommentit

Voi kun tietäisin tuon summan, mutta veikkaan Turkin matkaa tai sitä kameran hankintaa.
Onnea hienosta voitosta!
Jaana H-V sanoi…
Vau, onnea vielä kerran!
Ihana matka on teillä ollut. Onnittelut menestyksestä.
Anonyymi sanoi…
Onnea! Tosin tuo nelinumeroinen ei ole rahaa vaan sormus
Anonyymi, rahasta ei ole ollut puhe, sillä aiemmin kerroin kyseisen 4000€ olevan tuote.
Kiitos kuitenkin.
Vielä otteita siitä missä asiasta kerroin: Me finalistit saamme palkinnon jokainen, mutta ensimmäisen sijan saava saa palkinnon, jonka arvo on nelilukuinen summa, eikä siihenkään laiteta ykköstä eteen.
Satu kiitos. Paljon kerrottavaa on vielä matkasta.tosin lukijoiden mukaanottaminen arvauskeskusteluun meni jo mönkään ja se harmittaa lukijoiden puolesta, mutta onneksi on jotain vielä takataskussa kerrottavana.
Onnittelut, kirjoitahan lisää kuulumisia :)
Riina sanoi…
Onnea kovasti ! Hieno saavutus. Turkin matkaa minäkin veikkaisin, mutta tuo lahjakortti vaikuttaisi kultasepänliikkeen lahjakortilta :). Toivottavasti saamme kuulla ja ehkä nähdä kuvina lisää tuosta mukavasta viikonlopustasi :) !
Riina, kuvia tulossa, mutta en voi vielä näyttää, mitä noilla saimme. Palataan asiaan keväällä 2017. ;)