Siirry pääsisältöön

Livbox, Viinijuhlat ja hiekkalinna
Aloitetaan päivä kummipoikani lempikappaleella. Se jää päähän soimaan ja alkuhämmennyksen jälkeen on että: HAHAHA! 
Biisi, joka saa hyvälle tuulelle ihan väkisin. 


Minulle Livbox on kuin Joulu ja synttärit yhdessä. Sitä odottaa innolla ja sen toivoo saavan aikaan WOW-ilmiöitä. Livboxin tarkoituksena olisi esitellä tuotteita, joita ei tule ostettua ihan noin vaan ja joita ei ilmaiseksi saa mistään. Onhan se kuitenkin maksettu boxi. Ja olenkin ollut tyytyväinen kaikkiin aikaisempiin Livboxeihini. Suomalaisilla tuotteilla täytettyä boxia odotinkin kovasti.

Vielä en kuitenkaan ole pitkäaikaistilaaja, joten tämän kuukauden ilmaista lahjaa en saanut boxissa. Olisiko se sitten pelastanut päiväni, kun tätä avasin?! Olisiko silloin kuulunut wow? Epäilenpä. Ekaa kertaa petyin totaalisesti ja kerkesin jopa laittaa viestiä menemään, että näinkö tämän piti olla??? Ei, minä en ole valittaja-tyyppiä, mutta tarkennusta siihen, onko tämä oikeasti näin???!

Ihan ensin otin esille Lemon Juice & Glyserine- Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoiteen. Se oli täysikokoinen ja mieleinen tuote. (Verkkokaupassa: 3,43€)


Seuraavana kuvassa näkyvä Elivon Arganöljy käsivoide. Suoraan näin, että tuubi on puolillaan. Onko kyseessä siis turhan suuri tuubi pienelle määrälle voidetta vai vajanainen paketti?! Todella erikoista. 
Otin kuvan valoa vasten, jotta näet sen paremmin. (Verkkokaupassa: 3,70 €)


Otin kirjekuorelta näyttävän pakkauksen käsiini. Vuokkosilta ilmaisnäytepaketti. Ja Livboxissa se maksoi... Herbinan näytepussi. Niitäkin saa lehtien välistä ilmaiseksi. Tämäkin maksoi siis meille. 


Lisäksi kaksi pientä testerituubia. Ennen kuin kerkesin edes lukea, mitä ne ovat, huomasin tuubien olevan myöskin todella vajaita. Jälleen kuva valoa vasten. 


Kyseessä ovat MSCHICin Mineral Primer meikinpohjustusvoide sekä Natural Beauty Foundation Mineraalimeikkivoide. Sinänsä ihan mielenkiintoisia tuotteita, mutta todella pieniä määriä molemmat. Livboxilta tulikin jälkeenpäin meiliä, jossa kerrottiin tuubien olevan aivan sovitusti ylisuuria pienelle määrälle. Mutta että testerit silti??? 


Vielä oli paketissa yksi tuote. Se oikeaa kokoa onneksi. Huokasin syvään, ja otin pullon käteeni. Herbinan body mist. Paradise passion.

Kyllä käväisi mielessä, että tuliko tästäkin huti, sillä olen Victoria´s Secretiä tuoksutellut ja kokenut sen olevan aivan liian imelää ja enemmänkin nuorille tytöille sopivampaa. Suihkaus tätä Herbinaa sai kuitenkin hyväksyntäni. huh. 

Kevyet Herbina Body Mist -tuoksusuihkeet sopivat käytettäväksi niin vartalolla, hiuksilla kuin huonetuoksunakin, ja tuoksut ovat myös kevyt vaihtoehto hajuvedelle. Hintaa tällaisella tuoksulla on verkkokaupassa 6€.


Kaikki hinnoittelut ovat vain suuntaa antavia, joten jossain voi olla halvemmalla, jossain kalliimmallakin näitä tuotteita. 

Laskin täysikokoisten tuotteiden hinnaksi NOIN 13,50€. Siihen päälle tulisi postikulut ja noiden "testertuotteiden" hinnat, joten kyllähän ne just ja just peittävät maksamani 16,90€. 

Jos nyt kuitenkin sitä hyvää tästä katsotaan, niin paketin ideahan on yllättyä, ja siinä Livbox onnistuu aina. Tavalla tai toisella. Lisäksi mist ja vartalovoide ovat mieleeni. Myöskin mineraalivoiteita on ihan kiva kokeilla sen yhden kerran, mitä tuubeista irti sain. 

Koska Livbox on kuitenkin odotettu ja kiva pakkaus, laitoimme lapsellenikin miesten boxin menemään äitini kanssa. Kunhan lapseni saapuu kotiin Venäjän reissultaan, tiedustelen häneltä mitä boxi piti sisällä. Boxin pettymys ei kauaa kestänyt, kun jo olimme viinilasillisella Viinijuhlilla. Murunen nauroi, kun antaumuksella mussutin hillopullaa viinin kera. Oli muuten hyvä pulla, eikä viinissäkään mitään vikaa ollut! Lempeää ja lämmittävää viiniä. Teflon brothers lauloivat biisejä, jotka soivat vielä pitkään korvamatonakin. Juha88 tai Ay Ay Ay..


Aikamoinen Ay Ay Ay tuo Cheek oli myös tanssityttöineen. siinä on artisti, joka vetää täysillä pienemmilläkin lavoilla ja antaa kaikkensa yleisölleen. Tykkäsin! 

Molemmat keikat olivat antoisia ja upeita. Bailasimme täysillä! 

Tottakai kaikki tällainen vaati suunnitelmia ja erikoisjärjestelyjä, jotta paikan päällä olin. Se, että kerron nauttivani ja bailaavani täysillä, ei kerro sinulle kyynelistä, kivusta, avun tarpeesta, Murusen valtavasta työstä ja tuesta, siitä ajasta, jonka voin olla jalkeilla,... Ehkä joku päivä voisinkin tehdä postauksen nurjasta puolesta tätä kaikkea... Siinäpä hyvä idea!Ollappa hiekkaranta, ämpäri sekä lapio. Pyytäisin sinut mukaani rakentamaan itsellesi linnan omani vierelle. Kauhoisimme hiekkaa sankoon ja kumoaisimme lausuen lorut: Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku! 

Rakentaisimme tornit ilolle, onnelle, itsensä hyväksymiselle ... Ja keskelle tulisimme itse. Olisimme porttina tornien lomassa. Portti avautuisi kaikille heille, jotka tahdot ottaa linnasi pihalle, lähellesi. Ja kaikki he, jotka jäisivät ulkopuolelle, olisivat negatiivisuus, katkeruus ja kateuden tunne. Saamattomuus sekä toisten asioihin puuttuminen. 
Ja niin hiekkalinnamme olisi pullollaan hyvää mieltä ja huojentavaa hyvyyttä. Ja jos aallot paiskautuisivat rantaan ja romuttaisivat linnamme, pääsisi pahat ajatukset hetkeksi linnan pihalle. Mutta vain hetkeksi. Sillä uusi linna, uudet tornit ja entistäkin vahvempi portti nousisivat jykevinä korkeammalle. Ja sinun linnasi keltainen valo valaisisi koko kaupungin. Kaikilla olisi hyvä olla lähelläsi. Ihan niinkuin sinullakin. 

Tätä minä sinulle toivoisin. lähde: kuvat/Pinterest

Kommentit

Suuri pettymys on ollut monelle tuo kuukauden livboxi. Voi Cheek, hän on ihana <3
Kivaa sunnuntaita, täällä se on ikävä kyllä ollut varsin sateinen.
SatuKoo sanoi…
Tän kuun Livboxi oli todellinen pettymys viime aikaisiin verrattuna. Miesten Livbox on todella kiva, sieltä löytyi kaikkea todella tarpeellista. Livekonsertit sytyttävät aina!

Lämpöistä uutta viikkoa!
Mä en ole oikein koskaan ymmärtänyt noita testerijuttuja. No nyt vähän selveenty.
Kannattaako tilata testereitä ? Mä en oo oikein uskaltanut mennä tuohon juttuun.
Oot muuten saanut hienosti ton hiekan valumaan käsistä, upee.
Mä en osaa noita hienouksia tehdä täällä bloggerissa. Kerran yritin vaihtaa blogin asua, se meni päin peppua :( :( Onneksi sain vaihdetuksi takaisin vanhaan malliin.
Tää on ollut itseopiskelua, onnistuu ja ei onnistu !!!!
Heli Heinonen sanoi…
Elivon käsivoidetuubi on mulla ainakin ihan täysi eli kyllä toi viallinen tuote sulla on.
Nuo testeriputkilot aiheutti ihmetystä täälläkin ja muutenkin boxin vähäinen rahallinen arvo.
Viltsu Mari sanoi…
Tuija, Livboxissa yleensä tulee oikeankokoisia tai reilun kokoisia testituotteita, mutta tämä oli poikkeuksellisen pientä sipellystä tällä kertaa. Sinänsä kiva toki, että pääsee kokeilemaan, miltä joku tuote tuntuu ja onko se mulle sopiva. Tai jopa löytyy uusia lemppareita. Livboxin kautta olen saanut Muruselle todella hyvän jalkavoiteen täysikokoisena ja itselleni arvokkaita hiustuotteita. En olisi itse tiennyt ostaa niitä edes. Suosittelen siis edelleen.
Viltsu Mari sanoi…
Satukoo, Toivotaan, että ensi kuussa olisi jotain kivaa, mikä oikeasti korvaisi pahan mielen niin monilla. Live konsertit ovat minustakin mahtavia.
Viltsu Mari sanoi…
Outi, Just sopiva tauko oli vesisateesta, etten kastunut kun kävin ulkona. :D Kivaa alkavaa viikkoa sinulle
Viltsu Mari sanoi…
Heli, no just! Ja kun ei tuo voide ole edes valunut mihinkään paketissa, koska paketti itse on puhdas ja kuiva. :S
Olen joskus pohtinut, että tilaisin tuo Livboxin. Mutta en taida sittenkään tilata.
Mutta sen jälkeen konsertti. Ja boxi unohtui. Enkä lainkaan ihmettele. Mainio keikka!
Mielenkiintoinen postaus.
Hyvää alkavaa viikkoa!
Satu V sanoi…
Ohhoh, vai että vajaita puteleita...varmasti pettymys.
Jos tuon in-shower vartalovoiteen jostain löydän, niin varmasti lähtee tilaukseen. Omassa boxissanihan oli vartalovoide, joka on ihan hyvä kyllä. Kokonaisuudessaan boxi oli pettymysten pettymys, vaikka itse tuotteissahan ei lopulta mitään suurta vikaa olekaan. Itseasiassa ihastuin kovasti MSCHICin tuotteisiin ja kyselin jo Livbox -tiimiltä, että eikö lisälohdutukseksi olisi tarjolla alekoodia heidän tuotteisiinsa. Ei kuulemma ole :( Käsivoidetuubini muuten totesin olevan yhtä vajaa kuin sinunkin. Meikkivoidetta kyllä omassa testerissäni oli enemmän tai on edelleen enemmän, vaikka olen käyttänyt sitä nyt jo neljänä päivänä.

Miesten boxin tilasin hyvään hintaan joku aika sitten miehelleni. Ihan kivoja tuotteita omasta mielestäni. Vielä, kun saisin ukonkin ymmärtämään sen :D
Taina sanoi…
Itse en ole tuohon Livboxiin vielä lämmennyt, vaikka välillä houkuttaakkin.
Se "nurjapuoli" löytyy varmasti jokaisen bloggarin elämästä, rohkeasti vain kirjoittamaan niistä jutuista joiden kirjoittaminen tuntuu itselle hyvältä.
Kaunis kirjotus hiekkalinnoista <3
Iloisia kesäpäiviä sinne! :)
Viltsu Mari sanoi…
Tuula, tämä oli yksi ainoa kerta kun olen pettynyt livboxiin ja ihan varmasti he jatkossa tekevät ilahduttavia boxeja jotta tilaajat ilahtuisivat. Lisäksi tulen saamaan korvauksen vajaasta tuotteista. Eli loppu hyvin kaikki hyvin.
Viltsu Mari sanoi…
Satu V. Tekevälle sattuu. Uskon ettei ole tahallista, vaan jokin tuotantoketjun moka.
Viltsu Mari sanoi…
Kati, voi harmi että sinunkin käsivoide on vajaa. En sitten ollut ainoa. On onneksi heitäkin joilla oli täynnä.
Suosittelen todella tuota vartalovoidetta. Helppo ja hyvä tuote.
Nuo mschicin tuotteet on käsin täytetty joten kiireessä on tainnut tulla moka. Onneksi sinulla oli se oikea määrä . Jospa nuo vielä testaan myöhemmin jos käsiini saan lisää. Alekoodia pitää alkaa metsästämään.
Viltsu Mari sanoi…
Taina, kiitos. Lohdullista kuulla ettet sinä ainakaan karkaisi jos kirjoittaisin sen kääntöpuolen päivästä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…