Joka kolmas päivä piippua

Tämä on postaus, jota en uskonut koskaan tekeväni. Silti istun tässä koneen äärellä, kupponen höyryävää vierelläni ja kirjoitan tätä tekstiä. Minä, joka olen periaatteen ihminen, mutta toisaalta myös äärimmäisen kokeilun haluinen. 

Tavallaan siis olen rohkea, mutta tavallaan tiedostan sen, mistä en tykkää ja silloin en tykkää, piste. Mutta kaikkea maistan.. Siitä olenkin kiitosta saanut Muruselta. 



Minä en sano suoraan HYI, EN SYÖ! Enhän voi tietää, onko se sittenkin hyvää tai pahaa, jollen maista. En, vaikka kuinka se varoitusvalo sisälläni huutaa tulikuumaa punaista, että ÄLÄ! VAROITUS! EI! HYHHHYIIII! Ja juurikin tämä kokeilunhalu ja uteliaisuus ajavat minut tilanteisiin, joista en ole ollenkaan niin varma....

Tästä esipuheesta se sitten jatkuu aasin siltaa pitkin tähän päivään, juurikin tähän hetkeen. Siihen, kuinka MINÄ, sienien inhoaja, juon sienijuomaa!!!


Luit ihan oikein! Täällä sitä vaan sieniä vedetään, eikä pannun kautta, vaan kiehuvan veden seassa kupista! Mistään epämääräisestä tiskin alta myytävästä ihmeliemestä, jota jokin hampun kasvattaja myisi hasispiippuineen ja peace-logo paidan rinnuksessa, ei kuitenkaan ole kyse, vaan tyystin laillisesta, puhtaasta Cordyceps sienijuomasta. 

Juu, tiedän. Ei avautunut ihan kaikille varmasti vieläkään, mistä on kse, joten annas kun kaadan kupposen sinullekin ja kerron tarkemmin. Ole hyvä! 


Kuten saatat haistaa, juoma tuoksuu yllättävän paljon vesikaakaolle. Siis veteen tehdylle kaakaojuomalle, jossa Van houtten kylpee. Ennakkoluuloistani huolimatta uskalsin myös maistaa juomaa, joten rohkeasti vaan, kielen kärki kupposta kohden! NOOOOIN! 

Juoma maistuu sille, mille se näyttää ja tuoksuukin, eli veteen keitetylle kaakaolle. Se mielikuvan minä tästä sain. Ei mitään sienimäistä, ei sienten palasia, ei mitään pahaa! Onhan annospussit täytetty jauheella, eikä teemäisellä rouheella. Yksi pussi kuumaan veteen sekoitettuna päivässä riittää. Ei mielellään enempää, vaikkei se kaksi kupillistakaan pahaksi ole. Eikä kolme, jos hyvin raskas työrupeama on menossa. 

Tämä terveysjuoma-aines, joka sisältää kiinanloisikkaa (kuva ylinnä), tähtianista ja minttua, antaa energiaa tasaisesti pitkin päivää, eikä mitään äkkipökerryspiikkiä, kuten vaikkapa matchatee tai energiajuomat. Siksi tämä onkin minulle täydellinen. Onhan voimavarani koetuksella nimenomaan jatkuvasti. Maku, tuoksu, suutuntuma ja teho. Kaikki toimii! toisaalta, soveltuu myös esimerkiksi urheilusuoritusta ennen tai heti jälkeen nautittavaksi ja kuten mainitsin, myös työväsymystä taltuttamaan. Cordyceps ei sisällä kofeiinia tai muita piristeitä!


Se mitä hyotyä tästä itse olen saanut, on nimenomaan tasainen energia, koska Cordyceps sieni auttaa kehon omassa energiantuotannossa. Lisäksi astmaatikkona keuhkoni ovat voineet hieman paremmin. Olen jopa voinut muutaman päivän olla ilman astmalääkitystä, eli otankin joka kolmas päivä piippua ja sumutetta joka päivän sijaan! Minusta se on huikea ero! 

Missään nimessä en väitä astman parantuneen, enkä sano, että sinun pitää jättää lääkkeet pois. EI! Sinun tilanteessasi PITÄÄ JUTELLA lääkärisi kanssa ensin. Minulla se on tarvittaessa-lääkitys, mutta olen joutunut käyttämään siis jatkuvasti aikaisemmin. Nyt vähensin ilman haittavaikutuksia ja hyvä niin. Keuhkoni selkeästi voivat paremmin! Etenkin sisäänhengityksen osalta. Ihana tunne! Samallahan se auttaa moneen muuhunkin, kun happi kulkee paremmin. JEE! 

Liikuntaa en ole sairauteni vuoksi lisännyt enempää, mutta lihasten palautumisessa urheilusuorituksesta moni on saanut helpotusta Cordycepsistä. Se lisää esimerkiksi verenkiertoa ja siten auttaa kuona-aineiden poistamisessa kehosta. Voin siis hyvin kuvitella hyödyn olevan mieluisa. Kukapa kipeitä lihaksia haluaisi. 

Minä olen tähän juomaan tutustunut Ruohonjuuren kautta, ja jos sinua alkoi kiinnostaa myöskin tämä tuote, niin vinkkaampa, että nyt kannattaa kokeilla, sillä tällä hetkellä 20 annospussin pakkaus on tarjouksessa puoleen hintaan! KLIK


Tuote saatu Ruohonjuuresta. 
Cordyceps-sienikuva Pinterestistä otettu

Kommentit

Unknown sanoi…
Ahaa, että tuommoistakin juomaa on. Hienoa, että se on auttanut astmaan.
Minä en tykkää sienistä, mitenkähän kävis tän juoman kanssa :) ???
Satu, enpä olisi uskonut tätä ellen olisi rohkeasti kokeillut. kannatti!
Tuija, minäkään en tykkää sienistä. En siis syö mitään herkkusieniä tai tatteja..ja sillähän se ennakkoluulo olikin. Mutta ei ollenkaan maku yökkäilytä tai tunnu pahalta, sillä se kaakaomainen maku, joka mieleeni tästä tulee, on ihan hyvä.
Erikoisen näköinen sieni, eipä taida noita Suomen metsistä löytyä.
Sieni joka maistuu kaakaolta, kuulostaa mielenkiintoiselta. Kiva kun juomasta on ollut sinulle selvää apua.
Ihanaa keskviikkoiltaa!