Väriterapiaa ja top 20-palkittu


Ihan ensin näytän sinulle, mitä kaunista olen saanut Sussulta vaihtdossa. 


Tässä ihanassa kirjassa on kaikki, mitä voin yhdelle päivää toivoa! Katso tuota värien leikkiä ja koristeet siinä mukana. Ihana! 



Kirjasessa on taskut, ja taskuissa ne vaihtokortit, joita oli puhe vaihtaa. Sussu siis yllätti suuremmasti, aivan kuten minäkin hänet. :D 


Ihana romanttinen kortti, jonka sanoma osui ja upposi, ja sen vuoksi tämän kortinkin halusin. Nämä tällaiset kortit ja kirjat, jotka kannustavat parempaan elämään tai itsensä hyväksyntään, kolahtavat täysillä. Niistä ammentaa hyvää oloa pitkän aikaa. 


Samoin nämä atc-kortit antavat voimaa ja hyväksyntää. Ihastelen aina Sussun töitä. On ilo saada itsellekin näitä. 


Mukana oli myös väriterapiaa tagin muodossa ja ihana perhonen, joka on toivon tuoja eläimeni. Kiitos Susanna ihanuuksista! 


Ja apua! Tänään posti ilahdutti lahjakortilla. Kirjeessä kerrottiin, että olen noussut Suomen top 20 listalle (sija 18) tuotetestaajien joukosta Hopottajissa. Tämä lahjakortti on toukokuulta ja arvottu kaikkien top 20-listalla olleiden kesken. Ihan huikeeta! Summaa en kerro. Nyt alan miettimään, millä palkitsen itseni! JEE! ainakin hurja kamerakuume mulla on, mutta sellaista ei tällä saa. Hmm... 

Olipa summa mikä tahansa, mitä ehdotat S-kaupan valikoimista itsensä palkitsemiselle? Saa siis ehdottaa mitä hintaluokkaa tahansa.


Mahtavaa viikkoa teille jokaiselle! Nyt alan hoivailemaan pientä potilastamme. Herra L on flunssassa ollut muutaman päivän, ja alkaa olla jo terve. Nyt sitten Herra C:n vuoro pärskiä. reppanat..



Kommentit

Onnea lahjakortista! Itse säästäisin rahat johonkin isoon hankintaan, vaikka sitten uuteen luuriin tai siihen kameraan. Prismoissa on välillä hyviä tarjouksia ja tuohan käy myös siellä.
Onnea menestyksestä. Ihanaa hyvänmielen postia on Susanna lähettänyt sinullekin
Ihanan värisiä juttuja sait vaihdossa. Onnea lahjakortista. Kisulit ovat suloisia.
Susanna sanoi…
Onnea voitosta!! Jaa että mitenkö itse käyttäisin voiton...on niin paljon kaikkea ihanaa mihin sen voisi käyttää, mutta olisko esim. Herkuttelu ravintolassa ;) kiva että tykkäsit noista lähettämistäni härpäkkeistä. Pikaista paranemista teidän pojuille!!
Outi, se on ihan totta, että tarjouksia on. Ja ihanaa Himalaya Herbals-sarjaa.
enkuli, no niinpä! Sussu osaa! Ja kiitos <3
Tuija, kiitos! Nytkin kuuluu "kurnutus" kun pojat alkavat iltapuulle ja juttelevat vielä ennen unta keskenään.
Susanna, kiitos. <3 ah, sinäpä sen sanoit! hyvä ruoka on suuri nautinto! Voittaa potut ja makaronit. Paitsi että Kuopiossa on ihana Napolilainen ravintola jossa pasta on hyvää! Si Si!
Tiia Koivusalo sanoi…
Jihuu onnea superhopottaja, minäkin olen joskus hopotellut <3