Turvallisen auringonoton puolesta!


Tiesitkö, että myös voiteet, ja aurinkovoiteetkin menevät vanhaksi ihan samalla tavoin, kuin elintarvikkeetkin. Ei tietenkään yhtä nopeasti, kuin leipä tai maito, mutta ihan loputtomiin ei suositella samoja voiteita käytettävän. Esimerkkinä mökille unohtuneet voiteet saattavat olla piloilla, jos ne ovat läpikäyneet niin auringonpaahteen kuin pakkasenkin. Lisäksi hyvän aurinkovoiteen tunnistaa päiväyksestä. Myönnän, puhun kokemuksella. Vasta kylppärirempan läpikäyneenä tein kosmetiikkainventaarion ja samalla lähti muutama aurinkovoidekin roskiin. Olipa yhdessä jopa väri vaihtunut! Hyi kamalaa! En tod. halua sellaista iholleni! Siispä kesästä nauttivana oleellisia tuotteita ovat uudet aurinkotuotteet. Sopivasti Ruohonjuuresta ne sainkin blogiini testiin. 


Acorelle-luonnonkosmetiikkasarja on ranskalaista laatua ja se tunnetaan ennen muuta sen 100 % luonnollisista ja ihoystävällisistä parfyymeistä ja vartalotuoksuista. Nyt Acorellella on myös aurinkosuojatuotteet, joista esittelen kolme huikeaa pakkausta. Nämä Acorellen aurinkovoiteethan sopivat koko perheelle turvallisuutensa ja hellävaraisen koostumuksensa vuoksi, joten samaa voidetta voi käyttää niin vanhemmat, kuin lapsetkin! Lisäksi ne sopivat myös useimmille allergikoille! Acorelle-tuotteilla on Ecocert-sertifiointi.


Nämä Ruohonjuuresta saamani tuotteet ovat aivan mahtavissa pakauksissa, nimittäin vaikka kyseessä on spraypakkaus, on ulkomuoto kuitenkin tuubi, joka pysyy kyllä pystyssä. Ainutlaatuisen pakkauksensa vuoksi Acorellen aurinkosuojat vievät entistäkin vähemmän tilaa rantakassissa tai sujahtavat helposti käsilaukkuun tai sopivaan taskuun. Näitä on myös entistäkin helpompi käyttää loppuun, sillä kaikkihan me tiedämme, kuinka helpommin hammastahnankin saa käytettyä loppuun verrattuna johonkin voidepulloon. Tuubissa spraykin tulee ulos paremmin, eikä jää sinne pullonkaulan taakse jumiin. Etujahan voisin luetella lisääkin, mutta uskon, että parhaiten huomaat itse kokeilemalla. 


Acorelle Aurinkosuojaspray SK 50 on hajusteeton aurinkosuoja herkälle iholle . Titaanidioksidi ja patentoitu kasvipohjainen aktiiviaine yhdessä suojaavat tehokkaasti UVA- ja UVB -säteitä vastaan. Sopii kasvoille ja vartalolle.  Spraysuihku on tasainen ja annostelu sopiva. Ei liikaa voidetta, jota ei tiedä minne pyyhkiä loppujen lopuksi. Sen hyvin imeytyvän koostumuksen ansiosta levittyy paremmin iholle eikä tahmaa tai jätä ihoa valkoiseksi. Tasainen suihku takaa myös tasaisen rusketuksen ja estää palamista paremmin.  




Tämä SK 50 sopii lapsille 3 vuodesta eteenpäin,  eikä sisällä sinkkiä. Lisäksi ihana kaikille jotka rakastavat niin uimista kuin aurinkoakin, sillä  tuote on luonnollekin ystävällinen. Voit siis antaa lasten leikkiä rantavedessä pelkäämättä heistä veteen liukenevia ainesosia  ja voit itsekin pulahtaa uimaan ja nauttia auringosta sen jälkeenkin. Ei sisällä kemiallisia suodattimia. 


Acorelle Aurinkosuojabalmi kasvoille SPF 30 on täysin läpinäkyvä ja sopii täydellisesti kasvoille. Tässä tuotteessa on sprayn sijaan kätevä ilmatiivis pumppumekanismi. Mainittakoon vielä, että sekä pumppumekanismipakkauksessa, että spraypakkauksessa on suuosan päällä vielä korkki, joten nämä tuotteet voi ottaa mukaan matkallekin eikä ns. vahinkosumutuksia tarvitse pelätä. 


Titaanioksidi ja karanjaöljy suojaavat UVA- ja UVB -säteitä vastaan. Patentoitu kasvipohjainen aktiiviaine toimii voimakkaana antioksidanttina ja suojaa ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Tämän tuotteen tuoksu on vivahde luonnollista vaniljaa, mantelia ja frangipania. Mikään voimakas tuoksu ei ole kyseessä, vaan todellakin vain vivahde. Et siis saa yliannostusta mistään trooppisista hedelmistä tai eteerisistä öljyistä.  Levitä kasvoille ennen auringonottoa ja lisää aina tarvittaessa. Vältä kuitenkin silmänympärysihoa. 




Acorelle Aurinkosuojaspray SPF 30 sopii kasvoille ja vartalolle. Myös tässä on miellyttävän ohut ja hyvin levittyvä koostumus, mikä ei jätä ihoa valkoiseksi. Titaanioksidi ja patentoitu kasvipohjainen aktiiviaine yhdessä suojaavat UVA- ja UVB -säteitä vastaan. Miedot ja luonnolliset vaniljan, mantelin ja frangipanin tuoksuvivahteet tässäkin. 

Ravista pakkausta ennen käyttöä. Levitä ennen auringonottoa ja lisää säännöllisin väliajoin. Älä suihkuta suoraan kasvoille vaan suihkuta ensin kämmenille ja levitä sitten kasvoille. Ei sovellu silmänympärysiholle. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille (aivan pienille lapsille sopii Acorellen Aurinkovoide vauvoille SPF 50).



Turvallisen auringonoton puolesta! 



tuotteet : Ruohonjuuri
matto: kirppis
taustana myös scrapbook albumi, oma, Suomalaisesta kirjakaupasta


Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Niin totta tuo, että tulee muuten aurinkovoiteita säilyttettyä vaikka ovat vähän ns. menneet vanhaksi, ei kannattaisi kyllä! Hyvä postaus. <3