Täpinöissään

Juhannus on juhlittu ja arkeen palattu. Itseasiassa oma juhannukseni meni hyvinkin arkisesti, vaikkakin kävimme jäätelöllä satamassa. Olen maannut vuoteessa lähestulkoon kaiken aikaa viimeiset 4 päivää. Tänään pääsin jalkeille, ja olen täynnä intoa ja perhoset pörräävät mahan pohjalla.


Täytyy kehua tuota omaa vaimoa, että siinä on ihana ihminen kera kultaisen sydämen. Nimittäin myös hänen Juhannus meni siinä kanssani hissukseen ollessa. Ei valittanut, ei vaatinut. On siis todella ihanaa se, että voin tarjota hänelle tulevan viikonlopun kaikkine herkkuineen! Upeita artisteja, hyvää ruokaa ja juomaa, matkaa ja vippeilyä sateenkaaren kaikissa sävyissä sekä jännitystä.



Nimittäin osallistuin erääseen kirjoituskilpailuun, (palaan siihen tuonnempana), josta eilen sain palautetta. Minun kirjoittama tarinani on valittu koko Suomen kattavasta repertuaarista kuuden parhaan joukkoon!!! OMG!

Tämä kyseinen kunnia tuo mukanaan myös velvoitteet. Sinänsä ihanat sellaiset. Lähdemme nimittäin Helsinkiin vastaanottamaan palkintoni. Todellakin, olen jo voittanut palkinnon, jonka arvo on kolminumeroinen eikä se ala ykkösellä edes. Mutta onko siinäkään vielä kaikki!?



Me finalistit saamme palkinnon jokainen, mutta ensimmäisen sijan saava saa palkinnon, jonka arvo on nelilukuinen summa, eikä siihenkään laiteta ykköstä eteen.

Olen hurjan innoissani ja niin on Murunenkin, jolle avec-paikka varattu syystä. Pääsemme hienoon juhlaan ja koemme jotain ainutlaatuista. Ja miksi?! Koska minä itse olen kirjoittanut meistä tarinan, joka on totta joka sana! Uskomatonta, että jotain niinkin henkilökohtaista voi olla kiinnostavaa, jopa palkittavaa! APUA!!!

Nyt sitten pakkaamaan, ja miettimään, mitä sitä pistäisi päälleen, miten hiukset, miten meikki... HUH! Käsilaukku vaihtuu Dolce & Gabbanaan ja lompakko Pradaan. Viltsu edustusvaimoksi. Tästä se lähtee... Ei muuta kuin hyvää matkaa!
Kannustakaahan isolla peukulla!



Korut: Viltsu -Blogikauppa-

Kommentit

Funchis sanoi…
Peukkua, peukkua ja oikein riemullista reissua teille !
Onnea ja ihanaa matkaa. idän peukkuja.
Maca sanoi…
Onneksi olkoon! Pitäkää hauskaa!
Mulan sanoi…
Vau, miten hieno juttu! Onnea!
suoorvokki sanoi…
Onneksi olkoon, olet todellakin ansainnut sen. Omakohtaiset kokemukset ovat taattu onnistumisen edellytys.
Viettäkää mukava reissu!

Riitta
suoorvokki sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Onnea palkintomatkalle, jos sitä noin vois sanoa. Oletko tehnyt nuo korut itse?
Ne ovat hienoja ja kauniin värisiä.
Oikein paljon onnea vielä tätäkin kautta.
Tarina on ollut hyvä, siksi se ansaitsee palkinnon.
Ihanaa viikkoa.
LauraKatarooma sanoi…
Voi! Hurjasti onnea ja nauttikaa reissusta! <3
SatuKoo sanoi…
Onnea ja sitten ostat täältä merkkiliikkestä itsellesi muiston, joka muistuttaa hienosta suorituksesta :)
Funchis, riemu on ylimmillään ihan jo vaihtelun ja matkan vuoksi. Saatikka sitten, että olen kuuden finalistin joukossa! Wuhuu!
Maca, pidetään. Paljon nähtävää ja koettavaa.
Suoorvokki, kiitos. Kommenttisi liikuttaa lähes kyyneliin. Oli pakko lukea tekstini uudestaan ja miettiä lukijan kannalta, onko se hyvä. Pakkohan sen on olla. Ei vaan itse aina tiedä varmaksi.. luota..
Tuija, kiitos paljon.
Ja kiitos. . Korut olen kaikki tehnyt itse. Ovat myynnissä.
Outi, kiitos ystäväni. Pakkohan se on myöntää. En muuten olisi tässä tilanteessa. Hui.
Katarooma, niin tehdään! Kiitos paljon.
Satukoo, pidämme silmät auki ja voihan se olla että tulee hankittua muisto kotiin vietäväksi. Tai sitten tilaukseen ja myöhemmin kotiin. Riippuu mistä roikkuu. :) haaveiltu on kovasti.
Susanna sanoi…
OOOHHH ONNEA ONNEA! Olet sen ansainnut! Hyviä kemuja teille ihanille ♥
Unknown sanoi…
Ohhoh...hienoa. Onneaonnea!
Tiia Koivusalo sanoi…
Tää on niin megamieletön juttu etten kestä miten tässä käy! Olet kyllä mielettömän hyvä kirjoittamaan, joten nyt on peukut pystyssä ja muistakaa jännitykseltä nauttia kovasti. <3
Jaana H-V sanoi…
Vau! Onnee oikein paljon!