Päivän virkistävin uutinen

Kesä on vasta alkamassa, eikä vielä parhaimmat helteet ja paahteet ole tulleet. Siltikin tuntuu toisinaan siltä, että hiki virtaa yhtenään pitkin otsaa ja selkää eikä haju ole tietenkään miellyttävä silloin. Hien ja deodorsnttien yhdistelmä on aivan kamala, joten sitä en suosittele. Mieli tekisi olla suihkussa koko ajan ja pysyä raikkaana. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, eikä ihokaan tykkäisi. 

Jos jokin keino on olemassa viilentääkseni kehoani ja pitääkseni tuoksut miellyttävinä päivän mittaan muulla tavoin, on se postauksen paikka. Ja onhan sellainen keino olemassa! Ruohonjuuren valikoimasta bongattu ja testiin saatu Vartalotuoksu! 


Vartalotuoksuista käytetään myös Body mist tai pelkkä mist-nimitystä ja kaikki ne ovat ihan samoja. Tämä Acorellen Beach body mist -vartalotuoksu on mieleiseni tuote. 


Kyseessähän on 100% luonnollinen vartalotuoksu Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka tuoksuu kesäisen hedelmäiselle ja kukkaiselle cocktailille. Voin kertoa, että tämä on sellaista tavaraa, ettei sanat riitä kertomaan! Jos aiemmin olen hehkuttanut kasvosuihkeita, nyt täpinöissäni olen vartalosuihkeen kanssa! 

 Acorelle on tehnyt tuotteen, joka sopii käytettäväksi auringossakin, sillä se ei sisällä fotosensitiivisiä hajusteita. Huom. Ei sisällä kuitenkaan aurinkosuojaa! Eli aurinkovoiteen kanssa käytettynä perfectiä! 

No ajattele nyt, biitsi jossa hiki virtaa! Juuri kesken parhaan kohtauksen kirjasta, jossa jännätään, saako päähenkilö rakkautensa vai ei, täytyisikin sulkea kirja ja pulahtaa veteen. Ja tätä olisi joka 15 minuutin välein.. No way! Eikun otat Vartalotuoksun ja suhautat ihollesi ja se on siinä! Pysyt raikkaana, tuoksut hyvältä, näytät kauniilta... 


Entä kauppareissu, puistossa lapsen kanssa, pihalla kukkapenkkiä laitellessa... Käyttöpaikkoja on lukemattomia! Ja kyllähän tämä käy shoppaillessa ja treffatessa kavereita ihan siinä missä kotonakin blogia kirjoitellessa! Eikä mitään voimakasta tuoksupilveä tarvitse pelätä, sillä Vartalosuihke kosteuttaa ihoa kevyesti samalla pehmentäen ihoa sekä jättää jälkeensä kesäisen kukkaistuoksun, joka haihtuu iholta huomattavasti nopeammin kuin hajuvedet, edt:t tai muut sen sellaiset. 

Minulla on yksi mist kotona ja yksi käsilaukussa. Suihkuttelen niitä pitkin päivää kasvoille, vartalolle ja hiuksiin virkistyäkseni ja pysyäkseni raikkaana. Ok ok. Myönnetään.. Myös koska olen rakastunut misteihin! 


Onko body mistit sinulle tuttuja? 

Entä yleensäkin Acorellen luonnonkosmetiikka? 

Nyt valmistaudutaan Jukolan viesti-viikonloppuun, jossa myös tarjolla eilen esittelemääni Värska originaalia. Sporttista viikonloppua !

Vartalotuoksu saatu Ruohonjuuresta
Tausta löytyi kotoa postikortin muodossa


Kommentit

Body misteistä Victorias Secret mistit ovat tuttuja. Tämä tuotesarja onkin ihan uusi tuttavuus.
Ihanaa perjantaita ja viikonloppua!
LauraKatarooma sanoi…
Mulla on Avonin bodymistejä ja tykkään kyllä kovasti niistä!
V.S. on enemmän tyttöjen makuun tehty sarja. Tämä acorelle on aikuiseen makuun
Kataroona, suosittelen täysin eläinkokeetonta Acorellea tuon sanomasi sijaan. Vaikkei Suomessa saakaan teettää eeläinkokeita, teetetään ne Kiinaan ja sitten käytetään Suomessakin.