Maailmalle lähteneet ja Livbox kesäkuu


Eräs Instagram-seuraajani Ranskasta saa tällaisen paketin. Instagramissa minulla on lähes 5000 seuraajaa, joten ihan jokaista en voi muistaa lahjoilla. Silloin tällöin joku saa jotakin, ken kanssani aktiivisemmin matkaa tallustaa. Olipa runollisesti riimitelty. 


Minulle tuli toissa päivänä Kesäkuun Livbox täynnä ihanuuksia. Paketti sisälsi hiustenhoitotuotteita, mascaran, välipalapatukan (käsin tehty rakkaudella) ym ym. Kaikki tarpeen ja osa jo aloitettukin. 


Boxin ehdoton suosikkini on tämä Vaseline aloe Soothe Suihkutettava kosteusvoide. Tämä on ollut haaveena ostoslistallani, joten ilo oli suuri boxin nähtyäni. Keltainen Vaseline-pullo on käytössä ollut jatkuvasti tätä ennen. Tuttua kamaa siis.  

Jos jokin pettymys boxissa oli, niin Zalandon alennuskuponki, joka on vain yli 75 euron ostoksiin. Pahkeinen. Ei minulla sellaisia rahoja vaatteisiin ole, vaikka Zalandolta tilailenkin toisinaan. 


Tässä on eräälle blogin seuraajalle yllärikuori. Sujautin jotain tuon sisälle. Saapa nähdä onko mieleinen ylläri. 


Ja samaten tässä, eräälle Facebook-kaverilleni pieni kuoriylläri. Tosin ei ihan niin pieni loppujen lopuksi se mitä siellä on, mutta mutta... Noh, eiköhän saaja ilahdu. 

Tällaisia ylläreitä siis muunmuassa on postiin viety. Loput ovat tulossa myöhemmin tai jäävät salaisuudeksi saajan iloksi. Tämä on sitä minun tapaani ilahduttaa silloin, kun vähiten osaa odottaa. Ei ystävänpäivänä, vaan ihan normi arkena. 

Mitä sinä sujauttaisit tuollaiseen kuoreen? 

Entä jos sinä saisit tuollaisen, mitä se pitäisi sisällään, jos sinä saisit päättää? 

Kommentit

Jaana H-V sanoi…
Kivoja ylläreitä!
Laittaisin kuoreen atc kortin. Niitä on myös kiva saada/vaihtaa :)
Anonyymi sanoi…
Sujauttaisin kuoreen esim. yhteisen ilta-kortin keran taiteen tai kulttuuurin (esim. leffa, konsertti, kesäteatteri tmv.). Eräs rakas ystäväni täyttää ensi kuussa 50 vuotta ja olen ajattelut antaa hänelle tuollaisen lahjan. Eli vietämme illan yhdessä hänen valitsemallaan tavalla, mutta siihen tulee sitältyä jotain kulttuuria tai taidetta tai musiikkia sekä ruokaa, että juomaa. Ja illan maksan minä.

Toinen juttu, että onko tuo Vaseline kokeilemisen arvoinen juttu? Tuote on ollut usein mielessä :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Livbox on kyllä kiva ja ehdottomasti rahoilleen saa vastinetta. Kivaa viikkoa Viltsu <3
Maca sanoi…
Yllärit ovat varmasti aina mukavia saada.
Upeita ylläreitä. Sinä se aina osaat ja haluat ilahduttaa muita.

Mukavaa loppuviikkoa teille. Olen muuten pettynyt, koska olisin halunnut nähdä kunnon myrskyn. Yöllä satoi vettä ja tuuli vähän. Nyt on aivan tyyntä. Plääh ja minä kun kannoin kaikki kesäkukat keittiöön myrskyltä suojaan :D
Silkku sanoi…
Oi iloitsen saajien puolesta. On totta että on kiva yllättää silloin kun sitä vähiten odottaa;) Mukavia tuotteita olet saanut boxista! Minä sujauttaisin kuoreen jotain itsetehytä, sillä ei olisi väliä että mitä. Itsetehdyt lämmittävät aina sydäntä ja niitä arvostan kaikkein eniten:) Mukavaa myrskypäivää sinne teille ♥
Vaseline on huipputuote. Suosittelen. Ihana tuo sun lahjaidea.
Jännitystä joka kuulle. Samoin, kivaa viikkoa sulle.
On kyllä. Itseä tulisi jokaisen muistaa hemmotella.
Voi sinua, ihana Enkuli. Kiitos.
Parempi varautua kuin katua.
Tuo on kyllä totta. Itsetehdyt ilahduttavat, kun niihin on nähty vaivaa ja tehty sydämellä.