Palanen hehkua ja iloa


RaijaAnnikin kanssa teimme väri-atc-vaihdon. Se tarkoittaa sitä, että korttien tuli olla värikkäitä tai rohkeilla väreillä tehtyjä. Tämän vaihdon pyysin ihan siksi, koska kaipasin väriterapiaa elämääni stressin painaessa päälleni. Olihan taas se aika vuodesta, kun toimeentuloni oli katkeamassa tyystin. Kuitenkin suuri helpotus ja ilo saapui nyt postitse, kun minulle myönnettiin eläke. Toimeentuloni on nyt pysyvää katkeamatta. Iloväriterapiaa tämä nyt sitten onkin. :) Omat atc:ni laitoin eilen postiin, joten en vielä niitä esittele, mutta saamani kortit näet nyt tässä. 

RaijaAnnikki oli tehnyt ihanat kuoretkin jokaiselle neljälle kortille. Näissä kortit säilyvät siistinä pitkään. 


Oikeaa väriilottelua nämä ovatkin. Rohkeasti punaista ja keltaista. 


Tykkään todella tällaisista rohkeista väreistä ja nautin hypistellä kortteja käsissäni tutkien tekotapaa ja yksityiskohtia. Kortit innoittivat sen verran, että kävimme housukaupoilla Murusen kanssa ja ostimme mm. punaiset caprit kummallekin. 


RaijaAnnikin korttien mukana oli myös pahvinen tyttö ja koira-palanen, joka toimi kortin asemasta, sekä upea isohko palapelin palanen, joka on täynnä värienergiaa ja on kaiken kukkuraksi magneetti! Näin ollen keittiöön löysi tiensä palanen hehkua ja iloa! 

Kiitos RaijaAnnikki!

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kiva että saat noista väri pläjäyksistä energiaa jopa housuostoksiin.Ovat kyllä aika värikkäitä.Väriä halusinkin antaa arjen jakasamiseen.Onnea myös "eläkeläiseksi" siirtyessäsi.Sinun korttisi tulivat myös tänään mutten vielä ennätänyt kuvata.Laitan myöhemmin esille. Mukavaa päivää ja kiitos kivasta vaihdosta.Ihanat koortit sain minäkin.
RaijaAnnikki, rakastan värejä ja näissä sitä on.