Kuvakäs toukokuu


Inspirationin kuukausiarvonnan palkintona oli huumaavan ruusun tuoksuinen hajuvesi, jonka itse hankin voittajalle.Sen voittaaAria Lintonen. Onnea! Toimitathan  osoitteesi minulle 8.5. 2016 mennessä joko yhteydenottolomakkeella (blogin nettiversion oikeassa sivupalkissa) tai somanyinspiration (at) gmail.com


Toukokuu starttasi jo, joten Kuvakäs starttaa samoin, tosin himppusen viiveellä. Pahoitteluni. Tässä kuussa poikkeuksellisesti valokuvia JA käsillä tekemisiä SAA laittaa KOKO KUUKAUDEN AJAN! Ei siis puolet ja puolet. Arvontaa ei ole nyt, mutta iloa ja kiitosta senkin edestä. 

TeemaToukokuulle on: Ei niin uusi

Mitä se sinulle kertookaan? Näytä se minulle ja toisille Inspiroituneille Kuvakätisille! 


Tässä minun valokuvaesimerkkini: 


Kyseisen maljakon sain mummoni perintönä. Tunnearvoa siis on erityisesti. 


Tässä minun käsin tehty esimerkkini: 


Tämä kynäpurkki on tehty säilykepurkista, ja sen sisäpinnan reunat on nakuteltu niin, ettei revi käsiä siihen. Purkki tuli tehtyä tarpeeseen, kuten monesti ne parhaat ideat tulevatkin. Perus puukynät ovat tässä purkissa kummilapsiani varten. Erityisesti syksyllä koulun aloittava poika on piirtäjä, ja hän näillä tekeekin mustan tussin kanssa näyttäviä graffiteja. Purkki on teemaan sopiva siksi, että tämä kuva ja työ ovat arkistoistani, eikä vartavasten nyt tehty. Decoupagetekniikkaa käytetty. 






Kuvakäs-haaste on vuoden 2016 uusi haaste meille, jotka tahdomme valokuvailla ja/tai askarrella. Huomaathan, että voit tehdä molempia, tai vain toista. sinun ei siis tarvitse, ellet halua, valokuvailla kohteita TAI tehdä käsitöitä. Molempia osioita varten on aikaa kuukaudesta aina 2 viikkoa. No, ok, periaatteessa käsitöitä kerkeää koko kuukauden, sillä teema on aina sama kuukauden ajan. 

Ohje-kuva avautuu suurempana, kun klikkaat sitä. 


Osallistua voit siis jompaan kumpaan, tai molempaan osioon.
Ensin 2 viikkoa valokuville aikaa, sitten 2 viikkoa käsillä tekemiselle.

Osallistut näin valokuvausosioon: 
 osallistua voit kuluvan kuun 1.-14.pv

1. Ota valokuva teemaan sopivasti.
2. Jaa kuva sekä linkki kuluvaan haasteeseen. Jakaa voit blogissa, facebookissa tai instagramissa. Vain julkisesti, jotta pääseme katsomaan jakosi.
3. Kommentoi kuluvaa haastetta ja muista laittaa mukaan linkki jakoosi. Linkin voit laittaa myös kommentin jatkoksi, jollet pysty käyttämään url-osoitetta.

Osallistut näin käsityöosioon: 
osallistua voit kuluvan kuun 15.pv ja siitä kuun loppuun saakka.

1. Tee teeman mukainen käsityö/askartelu/kakun koristelu... ja julkaise kuva työstäsi joko blogissa, instagramissa tai facebookissa. Julkisesti jaettuna ja linkki kuluvaan haasteeseen liitettynä.

2. Kommentoi kuluvaa haastetta ja jaa linkki jakoosi. Linkin voit laittaa myös kommentin jatkoksi, jollet pysty käyttämään url-osoitetta.
saa jakaa
Tervetuloa mukaan!
Ja koska haaste on uusi, kaikki palaute tervetullutta, rakentavasti, koirat haukkuvat.

Kommentit

Armiida sanoi…
Mukaan haasteeseen vanhalla kannullani
Ulriikka sanoi…
Olen mukana kipsienkelillä.
EstherH. sanoi…
Just kerkisin mukaan, meinasi ihan unohtua. Tuollainen maljakko on myös kuulunut minunkin omistukseeni joskus,en vaan tiedä missä se enää on. Ehkä isäni hoteissa.

Tällä minä mukana http://kortteillaan.blogspot.de/search/label/Kuvak%C3%A4s-haaste

ja ps. Kiitos!! :)Isäni ilmoitti.
Armiida sanoi…
Toinenkin osa haasteeseen on blogissani
raija annikki sanoi…
Toinen osa postattu.
SirpaH sanoi…
Mukaan minäkin vielä:)
KataMaria sanoi…
Kerkisin vielä tään kuun puolella mukaan ja samassa postauksessa kuva ja askartelu! Olisi jatkossakin kiva,että kumpaakin voisi osallistua yhtä aikaa.
Huippu haaste on muuten!
KataMaria sanoi…
Ja linkkini postaukseen oli https://katamariantekemiset.blogspot.fi/2016/05/toukokuiset-haasteet.html