Tampereen Supermessuille

Minun yksi suurimmista intohimoistani ovat korut, ja tykkäänkin vaihdella koruja päivittäin fiiliksen, tilanteen, asun, meikin ja oikeastaan syyn kuin syyn vuoksi. Ja teenhän itsekin koruja. Silti, vaikka teenkin itsekin koruja, on suuri nautinto saada tai ostaa toisten valmistamia koruja. Enhän edes pysty tekemään ihan mitä tahansa, kuten jalometalleja tai juotoksia koruihin.


Yksi suosikki korukaupoistani on 5 vuotias Hopea-Puro, jonka laadukkaat ja omaperäiset  korut eroavat massakorukauppojen laatukoruista. Minua viehättää Hopea-Puron korujen naisellisuuden ja erottuvuuden lisäksi hinta. Jopa meillä, joilla ei rahaa ole juurikaan laittaa ylimääräiseen, on varaa satsata tähän laatuun. Toki olin skeptinen alkuun, ettei halvalla saa hyvää. Sehän on nähty niin monet kerrat. Kuitenkin ensimmäiset korvakoruni saatuani peruin ajatukseni ja nostin lierihattua Hopea-Purolle. Halvallakin voi saada hyvää! Nyt se on todistettu. 


Vastikää Facebookissa päättyi Inspiksen ja Hopea-Puron yhteistyönä tehty arvonta, ja jos sinua jäi kaihertamaan mieltä, ettet saanut vaikkapa näitä Säteitä, niin nythän kannattaa ne poimia ostoskoriin, sillä bongasimpahan facebookista ilmoituksen, jossa sanottiin näin: 

"Hei! Haluatko osallistua Tampereen Supermessuille? Tällä viikolla Hopea-Puron tilauksen yhteydessä saat ilmaisen lipun messuille, ovh. 14 €. Mainitse tilauksen yhteydessä, että haluat lipun. 
Voit tiedustella lippujen riittävyyttä myynti@hopea-puro.com

Me olemme mukana messuilemassa, toivottavasti sinäkin."

Tarkistin Hopea-Purosta, onko tarjous vielä voimassa, ja kyllä on. Itse en asu niin lähellä, eikä ole mahdollisuutta messuille lähteä, mutta jos vaan sinulla on aikeita, niin nythän se kannattaa messutarjous käyttää hyväksi. Eikä tämä postaus ole edes sponsoroitu postaus. En saa siis tästä itse mitään "palkkiota"



Hopea-Puron löydät Facebookista, ja itse ainakin tykkään seurata sitä kautta, sillä silloin helpoiten saan uutuudet tietää ja arvonnoista ja muista kivoista jutuista. Toki se vaatii facebook-tunnukset.


Kommentit

Kuvan korvakorut ovat aivan ihanat <3
Aurinkoista viikkoa Viltsu!