Musta lammas

Kuinka sinun viikkosi on alkanut? 
entä
Mitä mieltä olet terven tuoksusta?


Mmmm.. Terva tuoksuu mielestäni niin hyvältä, että voisin syödä kaiken tervan tuoksuisen. Se tuo mieleeni myös lapsuuteni uintikerrat, jolloin kuljimme kapeaa metsäpolkua pitkin rannalle kalliolle, jonka liki oli lähitalon asukkaiden puuvene turpoamassa vedessä. Sitten sitä vanhaa mustaa  venettä tervattiin välillä, ja oi sitä tuoksua! viime kesänä meidän venerannassa tuoksui samalta ja oli pakko istahtaa alas ihan vaan nuuhkimaan tervaa. 

Tämä sama tervan huuma tulee myös Virolaisen Nurmen käsintehdystä tervasaippuasta, jonka päälle on huovutettu ihana pehmeä pinta saarenmaalaisesta lampaanvillasta. Kuten saatat arvatakin, tämä pesusieni on ihanan pehmoinen ja tuntuu hyvältä ihoa vasten. 


Tämä Nurmen Musta lammas huopa toimii sienen tapaan ja sen ansiosta saippua voidaan käyttää loppuun asti. Kun saippua on käytetty loppuun, ei itse huopaa hukkaan kannata heittää, vaan sitä voidaan käyttää esimerkiksi kasvosienenä tai mikäjottei vaikka keittiön pintojen pyyhkimiseen. 

Tällainen namupalanen löytyy Oy NHS-Nordic Health Systems Ab:n maahantuomana myös Suomesta ja jälleenmyyjät löydät TÄÄLTÄ. Omani lehdistönäyte. 



yhteistyössä Nurme ja NHS-Health systems

Kommentit

Suvi7 sanoi…
Terva tuoksuu ihanalle! Juuri tervailin lankkuja, jotka tulee kasvimaalle käyttöön ja varmaan hymyilin samalla, kun oli niin mahtava tuoksu :D
Hieno idea tuossa saippuassa, oispa kiva päästä kokeilemaan joskus.
Mulla tulee tervan tuoksusta aina mökkisauna mieleen. Tykkään tuoksusta kovasti.
Tervan tuoksu on ihana. Meillä aina keväisin naapuri tervaa veneensä. Pakko olla ulkona nuuskuttamassa.
Unknown sanoi…
Juuri eilen otin käyttöön Hieno Suomalainen TERVA shampoo- putelin. On ihan hyvä tuoksu.
Unknown sanoi…
Eilen otin käyttöön Hieno Suomalainen TERVA shampoon. On hyväntuoksuinen.
Anonyymi sanoi…
Onpa hauska idea! Ja myös kätevä!
Jeskamandeera, voin uskoa, että hymyilytti. Ihana terva!
Outi, joo, ja savusauna on toinen, mikä on mielettömän ihanan tuoksuinen
Enkuli, ihanat naapurit teillä! <3
Satu V. Niinpäs muuten onkin! Olen sen unohtanut ihan kokonaan! Löylytervaa käytän mielelläni saunassa, mutta se shampoo pitää muistaa seuraavan kerran, kun ostan shampoota
Noora, ihan näppärä pikku pesukaveri. <3