Kiillottomat kasvot

Kuukausi alkaa hiipua kohti loppua. Vielä on aikaa osallistua arvontaan, jossa hajuvesi palkintona, arvontaan, jossa voit voittaa leggingssit sekä Kuvakäs-haasteen käsillä tekemisen osioon. Vielä on myös alekoodi voimassa. Kaikki nämä löydät TÄÄLTÄ

Kiitos myös kaikille, jotka olette kommentoineet, vaikken ole ollut aktiivisesti somessa. Kiitos teille, jotka olette suoraan kysyneet, missä mennään. Blogi ei ole sulkeutumassa. Tarvitsen nyt vain vähän aikaa. Aktiivisemmin taas toivon mukaan jo ennen kesää. 


Meikkaaminen voi aiheuttaa päänvaivaa kesällä. Nainen haluaa näyttää huolitellulta, toisaalta haluaa antaa ihon nauttia auringosta ja leppeistä tuulista luonnontilassa. tiedätkö sen tunteen, kun menet kesken päivää peilin ohitse ja huomaat kasvosi kiiltävän kauttaaltaan ja meikin olevan sen vuoksi suttuinen. Haluat välittömästi lisätä puuteria saadaksesi korjattua meikin. Mutta kun tätä tapahtuu uudestaan ja uudestaan päivän mittaan, on kasvoillasi puuterikerros, joka varisee vaatteille ja näyttää lähinnä keinotekoiselta naamarilta. 

Ja entäpä jos olet ottanut suihkurusketuksen tai ruskettunut jo auringossa, etkä tahtoisi puuteroida kasvojasi, sillä a) tummemmat puuterit näyttävät kamalalta, b)vaaleammat puuterit näyttävät kamalalta ja c) pitääkö aina ostaa puuteri rusketuksen mukana?! Puhumattakaan meikkivoiteista, joiden kanssa ei passaa auringossa olla. 

Usko pois, minulla on keino tähän haasteeseen! Ja hei, myös te jotka ette halua meikata, mutta kasvot haluatte pitää mattana! JA MIEHET! 


Norris Cosmeticsilta saa laadukkaita kansainvälisesti arvostettuja Joe Blascon meikkituotteita, joista tänään kerron sinulle huikeasta löydöstä! Nimittäin Joe Blascon Perfect Pressed Powder -puristepuuteri sävy:  No Color. ( suomeksi: ei väriä)

Erittäin hienojakoinen puristepuuteri ei muuta ihon sävyä, ja pitää ihon kesällä mattapintaisena. tämä puuteri todellakaan ei värjää kasvoja vaaleammaksi tai tummemmaksi, vaan ainoastaan tekee mattapintaiseksi ja huolitelluksi. Voit toki käyttää poskipunaa tai muita meikkituotteita puuterin kanssa vapaasti, mutta tosiaan väriä tästä et saa. Ihan mielettömän huikea tuote! Nyt uimarannalle tai ihan kotonakin arkena voi vaan sipaista ja lisäillä puuteria tarpeen mukaan ja pitkäkestoinen mattapinta säilyy! Tämä on täydellinen löytö itselle tai koko perheelle! Todellakin, myös heille jotka eivät tahdo meikatun näköistä lopputulosta! 

Puristepuuteri sisältää puuterivipan ja peilin. 


Norris Cosmetics Oy on laadukkaisiin ja vahvoihin kosmetiikkabrändeihin keskittynyt tukku- ja maahantuontiyritys. Olemme  edustaneet maailmankuulua Joe Blasco -kosmetiikkasarjaa Suomessa jo yli 30 vuotta. Kauneushoitolasarjojamme ovat  THALION ja Helen Pietrulla. Valikoimaamme kuuluvat sekä Green People -luomukosmetiikkasarja että  Greenscape Organics -vartalonhoitosarja. Aromaattisia ja kukkaisia vartalohoitotuotteita sisältävä  Aromas Artesanales De Antiqua sekä ylelliset Floral Bouquet –saippuat ovat uusimmat brändimme.  www.norriscos.fi


Tuote: success story


Kommentit

Hauskaa Vappua Sinulle Ja Muruselle
Tämä on kyllä aivan upea tuote!
Kivaa vappuviikonloppua!