Unelmat


Tykkään siitä, että chakrat ovat balanssissa ja itsellä ja kanssaelävillä on hyvä olla. Tykkään siitä, ettei riidellä, eikä halveksita toista. Ja ajatuskin nalkuttamisesta ja marttyyriasenteesta saa karvat selkäpiissä nousemaan. Ei ei ei! Jos sille linjalle lähtee, voi miettiä, mikä on elämässä pielessä, kun  tärkeimmälle valittaa, esittää loukkaantunutta ja nalkuttaa. Tottakai hetken mielipahoja voi olla ja joskus tilanne vaatii puhdistamista, muttei se voi olla joka päivä, joka viikko tai edes jokatoinen viikkokaan! Tai no, puhun itsestäni. Jos se jollekin tuo iloa ja helpotusta, niin ihan vapaasti. En sietäisi vaan itseltäni -tai rakkaimmaltani moista. Unelmani on tuo tuossa vierelläni. Nalkuttamaton vaemo. <3

Haaveilin chakrakorusetistä, ja se on nyt työn alla. Tässä korvakorut, jotka tein kristalleista. Ovat siis itselleni ja juuri sitä, mitä halusinkin. Väreillä onkin minulle useampia merkityksiä, joten extratärkeät ovat. Unelmani! 



Me haaveilimme aiemmin jo yhtenevästä astiastosta. Jokin selkeä, millä ruoka näyttää hyvältä ja kuvaukselliselta, ja jokin, mikä ei olisi tumma. Koska meillä on iso vihreä keittiö, oli vihreä astiasto oikeastaan helppo valinta. 


Ja koska en tykkää ollenkaan eriparikupeista, on meillä ollut hakusessa kauniit, reilunkokoiset kahvimukit. Jotain, mikä tavallaan sopisi astiastoomme, ja olisi kauniit. Valitettavasti Oliivi, jota meillä on jo, on lopetettu ja puolen litran motteja ei vaan enää saatu. Haku päällä on oltu! Tinderiä lukuunottamatta... 

Tänään unelmamme pääsi vauhtiin, sillä sain tietää, missä olisi vielä 4 Oliivia vaikka kotia! Muutama viesti, ja toimitus onnistuisi! Nyt toivotaan, että saadaan mukit ehjänä kotiin. Kannatti odottaa ja etsiä! 


 On meillä sitä tummaakin, ja iso setti onkin. Uusin ihana setti ovat nämä tuopit. Tätä olen kerännyt kasaan teinivuosilta saakka, eli KAUAN! Silti aina jotain pientä näkee kirppiksillä ja joskus myymälöiden poistopisteissäkin. Harmi vaan, ettei kaikkeen ole varaa.. Tai kuten eräällä kirppiksellä: Vuoka oli pölyn ja PALANEEN RUUAN peitossa! En todellakaan maksa sellaisesta!


Unelmaa on hyvä ruoka, painon laskemissuunta ruokaa lisäämällä ja suklaatakin syömällä. :D Ja sairaalalla käytyäni lääkärin kanssa laitettiin papereita pysyvistä päätöksistä vetämään. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt levätään ja kerätään voimia taas. 


Unelmaa oli saada meille kisut perheenjäseniksi. ajatella, että nuorimmainenkin on jo iso poika! 9 kuukautta kohta! Ja jännitimme kisuvieraamme ensitapaamista ihan turhaan. Tyttökaveri oli niiiin tervetullut, vaikka alkuun pitikin katsella piilon takaa. Nyt kuulemma neiti on kysellyt poikiemme perään. Onneksi saamme hänet taas kylään pian. 


Isompi poikamme, leijonauroksemme, lähettää terveisiä kisukamuille ympäri maailmaa. Erityisterkut eräälle Prinsessa-Lunalle. <3


Kyllä pantteripoikakin terkkuja laittaa, mutta ensin pitää pestä PIIP ja silloin ei höpötetä romantiikkaa! 


Unelmilla on tapana toteutua, kunhan odottaa ja tekee töitä niiden eteen.
Pistäkääs chakranne ojennukseen ja nalkuttamatta paras. ;)

Kommentit

LauraKatarooma sanoi…
Nuo korvikset on todella ihanat! <3
Susanna sanoi…
Oi oi Prinsessa Luna kiittää komistusten terkuista ja lähettää heille kehräykset täältä! Ihana kaunis friidukin oli teillä hoidossa ;) kivat ovat nuo tekemäsi korvikset. Terkkuja kaikille!
Ihana tuo vohreä astiasto!
KataMaria sanoi…
Pirteä tuo vihreä astiasto!
Nanna sanoi…
Ihana astiasto teillä! Suloisia kisuliineja,onko vauvoja tulossa;)
Näin myös kerran ihanan retrovuoan kirpparilla mutta hyllyyn jäi koska oli niin palaneen ruoan peitossa,ällöä.
Tiia Koivusalo sanoi…
Nalkuttaminen on maailman turhinta hommaa, kuin minä olisin sitten jotenkin parempi, minulla olisi oikeus. Ei se ukkelikaan koskaan nalkuta mulle. Ihanat kisut siellä. <3
Katarooma. Kiitos. Nyt on kaulakorukin valmis. Näytän sen lähiaikoina.
Susanna. Kurnauskis ja kiitos ;)
Kiitos Outi ja Kata Maria .
Nanna, kiitos.
Ei tule vauvoja. Kaikki on leikkautettuja. ;)
Tiia, juurikin niin. Jos nalkuttaminen, valitus ja marttyyriasenne Roihuaa parisuhteessa tai jos jollain tapaa pitää sitä toista koko ajan alentaa , niin olisiko aika katsoa peiliin ja miettiä onko itsellä asennevamma vai eikös suhde toimi. Hyvässä suhteessa ei tarvitse toista alentaa.
Todella kauniit korut ja ihanat värit.
enkuli, etenkin, kun kaikki välkehtivät.
Silkku sanoi…
Voi että mun sydän sulaa kun katselen noita teidän lapsosenne kuvia ♥
Olisipa nähnyt heidät tänään. Isompi rakastaa kukkia ja minä aloin poistaa kuolleita oksia rönsyliljasta. Totta kai pojan piti tulla auttamaan! Ne kukan rippeet turkissa... huh.