Palkintosadetta


TJK-haasteessa kävi tsägä! Voitin uskomattoman ihanan atc:n ja Siskohan pisti samaan pakettiin vielä ihanan kortin ja kirjeen ja kaikkea kaunista lisää. Olen minä vaan onnekas likka!
Mitä sinä olet voittanut viimeksi? 
Esitteletkö kaikki voittosi blogissasi? 
Blogikavereilta saadut voitot?

Minulle se on tavaksi tullut, että näytän sinulle, mitä olen saanut palkinnoksi. Tässä siis Siskon lähettämä setti. <3
Kiitos! 

väriä elämääsi

Kommentit

EstherH. sanoi…
Kiva ylläri :) En laita esiin enää mitä saan palkinnoksi, toki kiitän ja sanon yleisesti. Mutta kun postaan niin paljon,ne hukkuvat seuraavaan postaukseen.
Ja voitin kaksi suomiaiheista muistikirjaa, siihen voi laittaa vaikka mitä ja jännää oli että toisen kansi oli myös saksaksi :)
En esittele kaikkia voittoja tai muistamisia. Jotkut unohdan innostuksissani esitellä, jotkut ovat niin tärkeitä, että ne ovat vain ja ainoastaan minulle. Joskus muistan jotain mainitakin blogissa. Yleensä kuitenkin käyn kiittämässä antajaa palkinnosta tai lahjasta.
Ihanat kortit olet voittanut.
KataMaria sanoi…
Osaa esittelen! Nyt taas ei oo hetkeen arpa onni kohdannutkaa. :)
Tiia Koivusalo sanoi…
Wau olet kyllä hyvä voittamaan arvonnoissa, omissakin blogiarvonnoissa on tainnut kaksi kertaa käydä tuuri. Mutta hei vain vastaamalla voi voittaa, on motto täälläkin. :) Aurinkoista viikonloppua <3
Esther, tuokin on hyvä pointti. Itse käyn blogeissa ja samalla katson kuluneen kuukauden postaukset otsikoidenkin perusteella sivupalkista, eli jos on uusi otsikko, luen sen. :) Onnea voitostasi! Hyvä palkinto!
Outi, kiitos kuuluukin hyviin tapoihin jo. Kuitenkaan kaikki ei sitäkään tee. Saamisiani en esittele kaikkia, vain blogivoitot. Tosin mietin, pitäisikö jättää osa esittelemättä, vai kiinnostaako nämä toisia edes niinkuin minua?! Itsehän olen aina niin innoissani kaikista. Viimeisin FB-voitto sai itkun pintaan ja paikan päälle menimme kiittelemää, vaikka ajomatkaa oli tunnin matka. : D
Kata Maria, jospa se vielä onni potkisi. sullakin korttiosallistumisia on ihan kivasti.
Tiia, alkuun yritin joka viikko osallistua TJK-haasteeseen, josta siis tämän voitin, mutta en pysty millään askartelemaan kerran viikkoon uutta korttia. Se on harmi. Kivaa se on, mutta voitto tuntuu aina mukavalta sekin.
Susanna sanoi…
Onnea voitosta! Upeet kortit! Viimeisin voittoni taisi muuten olla sinun joulukalenteriarvonnastasi ;) kiitos vielä siitä ;))
SirpaH sanoi…
Onnea voitosta, ihanat kortit olet saanut!
Viimeisin voittoni on lunastamatta, voitin FB:ssä Hopeapuron lahjakortin ja on valinnan vaikeus, kun siellä on kaikkea ihanaa :) Ei tule esiteltyä voittoja kun joskus harvoin blogissa.