Livbox ja kuulumisia


Naistenpäivä on huomenna. Huomenna täällä blogissakin on jotain jännittävää, jotain kivaa. Tänään sellaista jännää ja kivaa oli minulla, sillä eräs ihastuttava tanskalaisneito luki korteista lähitulevaisuuttani. Hämmästyin, kuinka oikeassa hän olikaan! Olin kuin avoin kirja hänelle. Hui! 

Korteistakin kävi ilmi, että minun täytyy olla armollisempi itselleni, huilata ja pysähtyä enemmän, ottaa apua vastaan enemmän ja keskittyä kauneuteen ja johonkin hyvään enemmän. Se jos mikä oli hyvä syy tehdä itselleni naistenpäivän lahjatilaus, eli tykkäämääni lehteä puolen vuoden pätkä. Murunen naurahti kuultuaan lehden nimen, ja niin nauroin sitten minäkin. Ei, en koskaan kasva aikuiseksi! Kyseinen lehti on suunnattu nuorille naisille. :D 


Hemmottelua oli myös tulvillaan maaliskuun Livbox. Niin paljon ihania, ja isokokoisia tuotteita! Yhtään hutia ei ollut tässä bloggaajien suosikkeja sisältäneessä paketissa! Katso vaikka! 



Lumenen Longwear blur meikkipuuteri. SK15.
Mattapintainen


Cutrin Sensitive Multispray.
Voimakkaan tuen antava hajusteeton monitoimisuihke.



Minulla ostoslistalla ollut tuote: 
Dermosil Trio Kulmaväri
Hajustamaton.


Vichy Idealia skin sleep Yövoide
Kehitetty huonosti nukuttujen öiden rasittamalle iholle. 


Eucerin Sun Creme face tinted CC medium SK 50+
Kevyesti sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. 


Tänä iltana lähden katsomaan, kuinka pitkä matka on joogatunnille, joka alkaisi uudestaan kurssin jälkeen uudessa paikassa. Harmillista, ettei se voi olla samassa paikassa. ei kuulemma onnistu, koska tuuletus on siinä tilassa ja haluavat äänettömän huoneen. Voih..

Tänään myös kiharsin hiuksiani, sillä eilen illalla leikattiin uudestaan toinen puoli siiliksi, tai melkein voisi sanoa kaljuksi. Niin lyhyeksi se otettiin. Nyt on kampaus kohdallaan. Ja eihän sitä tiedä , jos vaikka odottamani meilikin pian tulisi... Minä niiiiin toivon voittavani erään kirjoituskilpailun. Saa nähdä. Kaikkea sitä pitää yrittää, sillä ilman työhön tarttumista ei tavoitteetkaan toteudu koskaan.
Lähetin myös aikaisemmin tehdyn radiohaastatteluni muutamalle blogiystävälleni ja on ollut mielenkiintoista saada palautetta siitä.

Tulppaanien tuoksua maanantaille!

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Oli hyvä boxi, mutta pettymys tuli vain siitä, että oli jo 3 noista tuotteista, muutoinhan boxi oli aivan loistava ja rahansa väärti. :)
LauraKatarooma sanoi…
Missä radiohaastattelussa oot ollu ja mistä aiheesta? Mielenkiintoista! Ite oon huomena iltapäivällä Pookissa Piilosta-kirjan tiimoilta. :)
Susanna sanoi…
Se oli todella hyvä haastattelu! Ihana tuo tekemäsi atc-kortti ;)
Viltsu sanoi…
Tiia, onneksi tällaisille tuotteille on ottajansa. Ainahan ne voi antaa eteenpäin, tai blogissa arpoa. Minäkin olen tekemässä yllätipaketteja taas blogikavereille. Hihii
Viltsu sanoi…
Katarooma, Radio Savossa olin viime vuonna. Blogin tiimoilta haastattelu. Kierrätystä ja runoja jne. Sen verran petyin siihen haastatteluun, etten sen suuremmin asiaa puinut blogissa. Kerroin kyllä.
Viltsu sanoi…
Susanna, kiitos. :) Tuo atc onkin ainoa vapaana oleva tällä hetkellä.
Hyvä boxi on ollut. Tuota meikkipuuteria haluaisin kokeilla.
Mukavaa alkuviikkoa Viltsu <3
Outi, kokeilin nyt puuteria ja yllätyin, miten paljon eroaa eri puuterista. Tämä on mahtava tuote! Ei tule puuterikerrosta kasvoille varisemaan, vaan meikkaa siististi ja matasti, kevyen meikin