Eucerin aurinkoon

Korviini kantautui uutuustuotepari Eucerinilta. Aurinkotuotteet suurilla suojakertoimilla. Koska Eucerinin kosteusvoide on tuttua ja tiedän sen olevan todellinen löytö ja taatusti luotettava, koska sitä myydään apteekeissakin, olin innoissani! Ei voisi mennä pieleen uutuudetkaan. Eihän? Sitten siihen lisätään sana anti-age. Olinmyyty!
Mielestäni apteekissa myytävät ovat kaikki laadukkaita ja turvallisia valintoja.  Oletko samaa mieltä?
Olin siis kuullut, että Eucerin on lanseerannut aurinkotuotteet.  Mahtavaa! Sitten minuun oltiin yhteydessä blogini vuoksi ja kyseltiin, tahtoisinko testata Eucerinin aurinkovoidetta!? WOW! HEP! MINÄ! JUU! KYLLÄ! TAHDON!!! Kävikö selväksi, että haluanhan minä!?



Toisaalta takaraivossa jyskytti ajatus: Meillä on jo aurinkoRASVOJA. Siis niitä sellaisia tavallisia rasvaisen tunteen ja kiiltävän ihon jättäviä tököttejä, jotka tuoksuvat "eksoottiselta". Hyvinkin voimakkaita osa. Ajatus näistä RASVOISTA (sanon rasvoiksi siis tuntuman takia) sai perääntymään askeleen... Mutta Eucerin ja anti-age samassa paketissa... Pakko oli ottaa riski.

Ja jos mietit, että eikö se nyt ole yks ja sama, otanko testiin jotain vai en, niin ei se minulle niin ole. Olen kieltäytynyt osasta yhteistyötarjouksista siksi, etten koe olevani asiakaskuntaa tai tuotteet eivät ole olleet "minua". Johan tuo sanakin sanoo mistä on kyse: BlogiyhteistTYÖ. Eli ilmaista tuotetta ei ole. Inspiksen periaatteeseen jo kuuluu, että esittelen sinulle iloa tuottavia asioita. En jotain "kunhan on puteli". 

Livboxin kautta sain toisenkin Eucerinin aurinkotuotteen heti peräänEucerinin Sun cream face-tinted CC-cream SK 50. Tottakai hypin ilosta, sillä Livboxin sisältöä ei voi etukäteen tietää. En siis voinut valita sitä toista samanlaisen sijasta.



Kesä tulee jo nurkan takana ja rantakelit. Tietänetkin sen, että auringolta tulee suojautua hyvin ja että iho vanhenee auringossa. Juonteet syventyvät ja värivirheitä syntyy.  Silti kesä on aikaa, jolloin tahdomme olla ulkona ja nauttia jokaisesta säteen tuomasta valonhipusta. Etenkin auringonpalvojat, lasten kanssa ulkona leikkivät sekä jo pelkästään työn vuoksi ulkona olevat. On aika hurjaa, että noin 90% kasvojen ihon näkyvistä ikääntymismuutoksista johtuu UV-säteilyn vaikutuksista. 
Tästä syystä Eucerin on tuonut markkinoille nämä uudet aurinkotuotteet. 


*Erittäin tehokas fotostabiili UVA/UVB-suodatinjärjestelmä suojaa luotettavasti auringossa palamiselta. 
*Biologinen solusuoja suojaa ihosoluja syvemmissä ihokerroksissa, samalla kun glykyrretiinihappo tukee ihon omia korjausmekanismeja. 
*Lyhyt- ja pitkäketjuista hyaluronihappoa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vähentää näkyvästi ryppyjä kasvoilta ja decolteelta. 

Voide on mattapintainen ja se pitää myös mattana ihon pitkään. Sopii erinomaisesti meikin pohjustukseen, sillä kuivuu nopeasti. Voide ei myöskään tuki ihohuokosia, ei sisällä parabeenejä eikä hajusteita! Tämä aurinkovoide todellakin siis on VOIDE ja hajusteeton. Kliinisten tutkimusten perusteella sopii herkkäihoisillekin sekä laser- ja kuorintahoitojen jälkeen käytettäväksi.  

Tuote on päivittäiseen käyttöön suunniteltu, joten kesä on pelastettu! 



Eucerin Sun cream Tinted CC SPF 50+ on sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille. Se on siis sekä aurinkosuoja että värivoide. Erityisesti pidän lopputuloksesta, sillä normaali BB-voide tukkii ihohuokoset ja jättää kasvoille maalikerroksen. Tämä aurinkovoide sen sijaan näyttää siltä, kuin olisin ruskettunut luonnollisesti. Iho kuultaa siis läpi, eikä ihohuokoset ole pieniä voidesäiliöitä kasvoillani. 

Talven jälkeen erityisesti iho on altis palamiselle ja suojaaminen on ehdottoman tärkeää. Tiedätkö kuitenkin sen tunteen, kun talven jälkeen olet kalpea ja menet ottamaan aurinkoa ja olet se ainoa rannalla, joka näyttää vaahtokarkilta!? Kaikilla muilla on terve pohjarusketus jo olemassa. Paljastettakoon nyt, että eivät he kaikki sitä talviauringolla tai etelän matkoilla ole hankkineet, vaan värillisillä tuotteilla. 


Onko sinun valintasi värillinen vai väritön kasvojen aurinkosuoja?
Joko olet törmännyt näihin apteekissa? 




yhteistyössä Eucerin ja Success-story 

Kommentit

Salka sanoi…
Tuohon anti-age voiteeseen täytyy tutustua! Hakusessa onkin kasvoille hyvä aurinkosuoja, vielä en ole sellaista löytänyt perinteisten voiteiden puolelta. CC-voide lienee mun kalpeille kasvoille liian tumma, luulen että jopa se vaaleinkin sävy :T

Eucerin oli meidän mukana Thaimaassa kolme vuotta sitten ja tykättiin kyllä :) Ei juurikaan kärtsätty!
Nämä on kyllä mahtavia tuotteita. Menee minullakin käyttöön, työn puolesta kun tulee ulkoiltua kesäisin todella paljon. Silloin pitää hyvin hoitaa myös ihon suojaaminen.
Tiia Koivusalo sanoi…
Kumpikin käy, riippuu tilanteesta väritön vai värillinen. Esim.koiralenkille on kiva laittaa värillinen, niin ei nassu ole niin kalmankalpea.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa Viltsu <3
Salka,Outi ja Tiia : Apteekissa näinkin jo tätä sarjaa ja ihan näkyvillä ovat, kun uutuuksia kyseessä, eli suosittelen apteekkireissua. ;)
Salka,Outi ja Tiia : Apteekissa näinkin jo tätä sarjaa ja ihan näkyvillä ovat, kun uutuuksia kyseessä, eli suosittelen apteekkireissua. ;)