Kuka sanoo, ettei lahjaa saisi ostaa itse itselleen?!

Tuoksut huumaavat ja hurmaavat meidät. Tuoksut viekottelevat ja antavat itsevarmuutta. Tuoksujen ansiosta tunnemme olevamme naisellisia, ihania naisia. Tuoksut saavat hymyilemään ja haaveilemaan. Mutta entäpä, jollet saanutkaan uutta tuoksua joululahjaksi tai ystävänpäivänäkään? Olisiko jo aika hankkia uusi, ihastuttava hajuvesi ja hemmotella itseäsi? 

Kuka sanoo, ettei lahjaa saisi ostaa itse itselleen?! 


Minä rakastan ihania tuoksuja, jotka saavat itsevarmuutta ja naisellisuutta aikaan. ei mitään tosi vahvoja HAJUvesiä, vaan hennompia tuoksuja. Eritoten kukkaistuoksuja, salaperäisiä mausteseoksia tai puhdasta myskiä. Minä en tarvitse juhlaa käyttääkseni hajuvettä, vaan laitan tipan ranteelleni ihan itselleni arkenakin. Rakastan vaihtelua tässä asiassa. Ja jos hajuvesi on kauniissa lasipullossa, on se aina extraa. Ruohonjuuren verkkokaupasta olen katsellut Acorellen hajuvesiä ja nyt on niiden aika. Eritoten, koska suurin osa Acorellen hajuvesistä on nyt kuukaudentuotteena Ruohonjuuressa! 


Acorellella on ihania tuoksuja, joidenka pullot kätkeytyvät ihaniin ja romanttisiin pahvipakkauksiin. Näitä tuoksuja kehtaa antaa lahjaksikin! Mieti vaikka tulevia rippijuhlia tai valmistujaisjuhlia! Ihana lahjaidea! (melkein) Joka naisen unelma! 


Parfyymi, Delicious by Sara la Fountain on aistikas ja sensuelli tuoksu, jonka sydämessä tuoksuu pehmeä tonkapapu yhdistettynä ruusun ja hunajan vivahteisiin. Pohjatuoksuna herkulliset vanilja ja praliini. Lämmin ja täyteläinen tuoksu. Pullo on tyylikäs ja siro, ja voin sieluni silmin nähdä rivissä näitä eri tuoksuja peilikaapissa tai avohyllyssä! IHANA! Kaiken lisäksi 100 % Luonnollinen tuoksu! 


Luonnollisen viileän vaniljainen Vanilla blossom roll on on käsilaukkuun sopiva lasipullo, jossa on roll on-pää. Pullo toimii oikeasti, eli roll-on pyörii ja annostelee juuri sopivasti, eikä lotraa hajuvettä turhaan. Ecocert sertifioitu 100 % luonnollinen, aito täyteläinen vaniljatuoksu, jossa vivahteita mimosasta ja patsulista. Alkutuoksuna tässä ihanuudessa on mimosa, sydäntuoksuna peru ja balsami ja pohjatuoksuna vanilja sekä patsuli. Tuoksukimara vähentää väsymystä ja aktivoi kehoa lieventäen stressiä. aiemmin vanilja on ollut estolistallani, mutta tässä hajuvedessä RAKASTAN SITÄ!

Silky rose, roll-on parfyymissä alkutuoksuna on ruusunnuput ja litsi. Ensin ajattelinkin, että on liian vahva tuoksu minulle, mutta olin väärässä. Voimakas ruusu katosi nopeasti ja tilalle jäi huumaava romanttinen ruusun kosketus. Sydäntuoksuna ruusu, geranium sekä freesia ovat tasapainossa keskenään. Pohjatuoksuna herkullinen vadelma. Jos jotkut kasvovedet puskevatkin ruusuntuoksua liikaa, ei tämä hajuvesi todellakaan ole liian ruusuinen. Ruusun tuoksu kuitenkin lisää hyvänolon tunnetta siinä missä geranium harmonisoi ja tasapainottaa.

Lotus dream, roll-on parfyymi  on ehkä suosikkini, vaikka vaikea näistä onkin yhtä valita. Tässä rauhoittavassa ja ah, luonnollisessa hajuvesi roll-onissa alkutuoksussa kisaavat sitruuna, bergamotti sekä minttu. Tuoksu tasoittuu nopeasti kevyeksi kimaraksi, jossa sydäntuoksun tekevät tee, iiris ja laventeli. Pohjatuoksuna seetri, patsuli ja nahka. Tämän hajuveden käyttöä suosittelen ilta-aikaan, sillä se lieventää ahdistusta,  lisää rauhaa ja seesteisyyttä sekä tyynnyttää ja rentouttaa. Täydellinen valinta! 


p.s Ystävänpäivän arvonnan ylläripalkinnon voitti : Minna Vinni. Onnea! 
Laita osoitteesi minulle meilillä tai oikeassa sivussa olevalla yhteydenottolomakkeella.







Kommentit

Joskus parhaat lahjat saa itseltään :)
Anonyymi sanoi…
Olipa kiva päivän aloitus!
Kiitos paljon Viltsumari! Nyt taas jaksaa lähteä junalle ja suunnistaa Helsinkiin.
Iloa päivääsi <3
Tiia Koivusalo sanoi…
Jos ei itseään hemmottelisi, niin jäisi aika moni hemmottelu elämättä. Hyvä sinä. <3
Anonyymi sanoi…
Rakastan tuoksuja<3 hyvä sinä!