Kortti ja palkintoni


Ystävänpäiväksi tehty kortti. 


Voitin arvonnassa Kristallihelmi-blogista ihanan palkinnon. Siihen kuului mm tämä upea koru, jossa meidän kaksi punaista kisupoikaakin ovat. 


Ja aivan ihana Junk-Journal-kirjanen. Voi kuinka ilahduin postin ne tuodessa tänään! 


Olen meinaan hulluna Sussun laukkukoruihin!

Nyt tämä hempukka lähtee ekaa kertaa Sahaja Joogaan sitten selkäleikkauksen, joten son moro! 

Kommentit

Voi että mikä ihanuus. Sussu se osaa aina yllättää ja tuottaa hyvää mieltä.
Susanna sanoi…
Kiva että tykkäät! Kerrohan sitten oliko kiva joogatunti! Minä en tuosta sahaja-joogasta tiedäkkään mitään.
Kylläpä onkin niin sun näköiset palkinnot :)
Kivaa iltaa Viltsu.
Silkku sanoi…
Ihania juttuja Suskulta, tiedän kun voitin kanssa noita ihanuuksia;) Kiva sä pääset joogaan, othan varovasti ja muista nauttia niin paljon kuin pystyt ♥
Viltsu sanoi…
Enkuli, Olen koukussa Susannan tekeleisiin! <3
Viltsu sanoi…
susanna, periaatteessa oli kiva, mutta kävelyä ja bussittelua tuli matkoissa liikaa. Yö meni sitten kipuillessa. Jos vaan kyyti järjestyisi kerran viikkoon, eli Murusen työvuorot sopisivat menoni kanssa yksiin, niin olisi hyvä tunti. Tuo Sahaja jooga kun eroaa joogasta siinä, ettei tässä liikuta eikä olla asennoissa. Sahaja joogassa voi istua tuolilla tai lattialla.
Viltsu sanoi…
Outi, ja niin ihanan värikästä ja todellakin minunnäköistä. Olen niin heikkona näihin koruihin ja muihinkin, mitä Sussu tekee. <3
Viltsu sanoi…
Silkku, oi, onnea! Tiedätkin sitten, mistä puhun. :)

Tuossa Sussulle vastasinkin, miten Jooga ja Sahaja jooga eroavat toisistaan, eli pahin vaihe oli matkat edes takas. Niiden vuoksi voin huonommin. Itse Sahaja jooga tekee hyvää, ja olenkin sitä jo viimeisen melkei puolen vuoden ajan kotona harrastanutkin. Nyt tahdoin kokeilla, josko ryhmään pääsisin. Olisihan se vaihtelua ja aina kivompaa.