Hopea-Puron lumoissa


Hopea-Puron ihanat korvakorut saivat minut huokailemaan ihastuksesta, ja mikä sen parempi tapa hemmotella itseään kuin uusilla korvakoruilla! Marketti-koruja en käytä, sillä olen niin mahdottoman herkkä nikkelille ja muille epäpuhtaille metalleille. Monet kauniit korut jääneet kauppaan siitä syystä. Mutta Hopea-Puron korumetalliseoksesta valmistetuista takuutuote-koruista en ole saanut allergista reaktiota. 

Nämä blogiin saadut BB-korvakorut ovat tämän hetken trendikoruja ja syystä. Korussa etupuolelle tulee pienempi kehrä (pallo) ja taakse suurempi kehrä, joka näkyy etupuolellekin. Katso alempi kuva. 

kuva: Hopea-Puron verkkosivulta

Kaikki Hopea-Puron korut ovat nikkelittömiä, mikä takaa sen, etteivät nämä korvakorut jääneet viimeisiksi minulle. Lisäksi tilaaminen on vaivatonta ja edullista, sillä toimitusmaksu on vaivaiset 2€ ja yli 60€ tilauksissa ilmainen. Ulkomaillekin saa tilattua, jolloin postarit ovat 10€, mikä sinänsä on vähän sekin, sillä onhan jo Suomessa pakettien postarit lähes saman verran. Jos tilaisin useammat korusetit kerralla, ei se kymppi enää tuntuisi missään. 

Teräksisillä koruilla on ikuinen takuu ja muille tuotteille takuu on voimassa ensimmäisen vuoden. Hopea-Puro korvaa uuden vastaavan tuotteen vanhan tuotteen tilalle!!! Nyt ollaan sellaisilla alueilla, ettei todellakaan enää ole vaikeuksia hemmotella itseään! ;) Ja kyllä, Hopea-Purolla on muitakin koruja, kuin vain korviksia, joten houkutus kasvaa moninkertaiseksi! Klik klik klik! 


Kommentit

Ihanat. Olen unelmoinut tuollaisista korvakoruista. Kiitos vinkistä!
Silkku sanoi…
Oi oi oi mitkä korvikset wau! Täytyykin mennä katsomaan myydäänkö sillä nenäkoruja, vaikka minulla onkin kolmet reijät korvissa en ole korviksia enää käyttänyt pitkään aikaan, tuo nenäkoru riittää, minulle tulee sellainen koruähky jos laittaisin vielä korviksetkin;)
Tiia Koivusalo sanoi…
Ovatpa kauniita ja ajattomia koruja! Sydämellistä päivää Viltsu. <3
Belladonna sanoi…
Kivan näköiset korvikset!
Salka sanoi…
Mulla alkaa korvat herkästi kutista useimmista korvakoruista :( Olenkin jättänyt korvakorut siitä syystä vähemmälle. Nyt tosin löysin H&M:n korvikset, jotka eivät kutise :D Mutta kiitos vinkistä! Nuo kaksoiskorvikset ovat ihanat!