Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on kesäkuu, 2015.

Ei kelvannut mallipimulle katsella.

Kaikki henkilöt ja henkiklökuvat ovat fiktiivisiä! 
Mitään henkilökuvaa ei ole kirjoitettu loukatakseni tai yleistääkseni ketään! 


Ariella:
45vuotias uranainen. Sulavalinjainen, jakkupukuun pukeutuva hienohelma, joka käy manikyyrissä, pedikyyrissä ja kampaajalla kahdesti kuussa. Työmatkat ovat kiireisiä palavereita, mutta ne taittuvat lennokkaasti hienolla luksusluokan Lexuksella.
Ariella nautiskelee vain ja ainoastaan laatukahvia, croisantteja, kallista punaviiniä ja shampanjaa sekä ruokailee hienoimmissa ravintoloissa. Hänellä on varaa! Ariellan kehoa koristavat vain ja ainoastaan laadukkaat vaatteet, hienoimmat merkkikengät ja -käsilaukut sekä aito kulta ja timantit.
Huolia ovat krooninen stressi ja ajanpuute/näyttääkö kaikki edustavalta koko ajan.
Onnea onkin menestys ja sen tuoma etuus.

Ariellan mottoja ovat: 
-rihkamakorut ovat roskaa! ei kannata pilata decolten ihoa rihkamilla.
-Kakkosluokan meetwurstit ja jogurtit ovat koirien ruokaa! Ihmisen tulisi syödä joka viikko kalaa, hummeria, k…

Anna sinäkin lupa itsellesi NAUTTIA!

Kaunis kesäpäivä ja hellettä luvattu. Aurinkotuotteet, eväät ja muut tarpeelliset  picnic-koriin ja menoksi. Rannalla biksut päälle ja Ruohonjuuresta saamani Acorelle-aurinkosuojaspray kasvoille, ylävartalolle ja käsille. Tahdoin kasvojen tuntumaan jotain kevyempää, mutta tehokkaasti suojaavaa, eikä voimakasta tuoksua. Ruohonjuuressa myytävä Acorelle aurinkosuojaspray on tähän ihanteellisin, sillä spray tulee kevyesti ja tuote on luonnollinen tuote eikä sen tuoksu häiritse. Miedot ja luonnolliset vaniljan, mantelin ja frangipanin tuoksuvivahteet jättävät tilaa hengittää raikasta ilmaa.
Karanjaöljypohjainen aurinkosuojaöljy on erinomaisesti imeytyvä, kasvipohjainen ja luonollisesti uv-suojaava aurinkotuote. Tuoksussa vivahteita mantelin-, frangipanin ja vaniljan tuoksuja. Voimakas, muttei liian. Olen niin innoissani näistä tuotteista, sillä enää ei tarvitse tuoksua koko aikaa trooppiselle eksoottiselle yhdistelmälle.

Lisäksi ihana Beach body mist -vartalotuoksu, joka samalla raikastaa, …

Hemmotteluhoitoja ja mantelipullaa

Kun odotat koko kuukauden tärkeää puhelua, jonka tarkoitus on antaa sinulle koko kesäksi iloa ja huojennusta ja se puhelu tulee lopulta, mutta onkin "Täysi nolla", mitä muuta voit odottaa tuntevasi, kuin pettymystä, kiukkua, turhautumista, surumielisyyttä...

Kun kaikki odotuksesi murskataankin yhdellä lyhyellä puhelulla ja ilmoitetaan, että kesä on peruutettu! Mikä siihen enää auttaa?!
Lämmität saunan ja menet lauteelle istumaan, naamioiden kyyneleesi hikoiluksi...
TAI... Jätät itkut itkemättä, peseydyt ja..


...hierot kosteille jaloille Himalaya herbalsin Smoothing foot scrub-kuorintavoidetta pyörivin liikkein, huuhtelet ja kuivaat. 
 Heittäydyt sohvalle makaamaan, napsautat suosikkitv-sarjasi boxilta tv-kuvaruutuun pyörimään ja teet olosi mukavaksi nostaen jalkasi kumppanisi syliin. Kumppanisi voi hieroa jalkojasi ihanan rentouttavasti samalla, kun nautiskelet tv:n antimista, kupposesta suosikkikahviasi ja ihanaa tuoretta mantelipullaa! Himalaya Herbals on ehdoton suosikkituote…

Blogittomat osallistujat, Korttivuosi 2015, kesäkuu

Ultramariinin liikkuva atc


Muistutus ARVONNOISTA

Muistathan osallistua kesäkuun mysteeriseen arvontaan! Palkintojen yhteisarvo yli 30 euroa!


Instagramissa kiirettä pitääkin, sillä siellä olevassa arvonnassa aika menee umpeen ihan kohta. Vielä kerkeät jos olet nopea.

Myös Korttivuosi 2015 -arvonta käynnissä.

Puhukoot kuvat puolestaan ja ALEKOODI!

Mietin, kuinka tämänpäiväisen aiheen toisin julki sinulle parhaiten, sillä et voi tuntea tuoksua, et maistaa makua etkä edes koskettaa sen pehmeää pintaa. Olisi väärin alkaa kertoa intensiivisestä tuoksusta, uskomattoman pehmeästä mausta vahvuuteensa verrattuna tai ihanan ylellisestä mausta, kun et sitä mitään voi kuitenkaan itse kokea. Et, ellet maista. Siksi kuvat. Se tunne, mikä tulee kuvista, se on pientä makuun ja tuoksuun, sekä muihin aistimuksiin verrattuna. 


Kyseessä on SisustusChillistä saamani laadukas kahvisekoitus. Toisin sanoen Nicolas Vahen Urban Coffee kahvisekoitus. Tyylikäs musta pussi kätkee sisälleen aromikasta kahvijauhatusta 200 grammaa. 

Sekoitus kahvipavuista Kolumbiasta, Intiasta ja Brasiliasta. Pakkauksessa ainesosat myös ruotsiksi.
Kahvia annostellaan noin pari mitallista enemmän, kuin tavallista arkikahvia annostellaan. Väritys on hyvin voimakkaan musta ja voisi ajatella värin ja tuoksun perusteella juoman vahvaksi, kuin terva. näin se ei kuitenkaan ole, sillä…

Kesäkuun namusia 1, 2 VAIKO 3 Palkintoa?!

On aika laittaa käyntiin kesäkuun namu-arvonnan.  Tällä kertaa en vilautakaan palkintoja etukäteen, mutta paljastan, että sponsoroituja ovat ja aivan ihania!  Pientä vihjettä sponsorista on kuvissa. 
ARVONTA: 
Jos osallistujia on ALLE 20, arvon yhden sinisistä pienistä paketeista.
Jos osallistujia yli 20, arvotaan 2 sinistä pientä palkintoa. 
Jos osallistujia yli 30, arvotaan 3 palkintoa! Myös siis kuvan JYMY; KULTAINEN UPEA ! PALKINTO! (Arvo yli 30€) Kannattaa jakaa! 
OSALLISTU NÄIN:  1. Olet Blogini lukija (Oikea sivupalkki, lukijat-laatikossa)
2. Kommentoit tähän postaukseen,mistä sinun positiivisuutesi kumpuaa?

TOINEN EXTRA-ARPA, kun jaat postauksen Facessa, blogissa tai instassa. JULKISESTI ja linkki tänne kommenttiin! Voit laittaa linkin myös minulle meilillä, jollet tohdi "ääneen sanoa".

Ilmoitathan kommentissasi monellako arvalla olet mukana. Max. 2 arpaa.  Jakamisessa voit käyttää alla olevaa kuvaa. Voittajan julkaisen blogissani arvonnan jälkeen. Arvonta päättyy 30.6.2015 …

Nuorten neitosten kesäbileet/Business-naisen lohtu

"Sinä olet piriste.
Sinussa on voimaa vaikka muille jakaa ja pystyt keskittymään samanaikaisesti useisiin asioihin. Taistelet kaikkine näine voiminesi sen puolesta, mihin uskot. Et anna kenenkään lannistaa itseäsi, vaan olet koko ajan keskittynyt ja aktiivinen. Kuljet omaa polkuasi etkä häiriinny helposti. Tarmokas ja säntillinen tyylisi on suorastaan tarttuvaa. Olet synnynnäinen johtaja. Sinulla on kyky saada ihmiset liikkeelle ja motivoida heitä yhteisen tavoitteen hyväksi. Innoittava käytöksesi mahdollistaa pääsysi pitkälle elämässä."Näin minusta kirjoitetaan tällä kertaa. Johtaja-ainekseksi en itseäni kutsuisi, mutta toki sekin on luonnistunut tarvittaessa. Minun elämäntyylini on tällä hetkellä kiireetön. Kiireetön, jolla on aikaa laitella kynsiä ja yrittää pitää itsensä naisena.

Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. luonto ja sen hyvinvointi. Me saamme niin paljon luonnosta, ettemme edes tajua. Vesi, puutavara, sienet, marjat, yrtit, liha...
 Jos mietimme niinkin pientä asiaa…

Saahan sitä silti testailla muitakin

Kun täytin 40, sain silmälasit. Se on sitä iän tuomaa rappeumaa, sanoisin. Ja koska silmänpaineet olivat testissä koholla (20), tarkkaillaan tilannetta. Tunnen tosin, ettei paineet enää niin paljon ole, tai toivon ainakin niin, sillä silmieni oireet ovat lääkemuutoksilla lieventyneet. 


Ajatushan oli, että ostan halvimmat silmälasit, oli ne sitten minkälaiset tahansa. Saahan sitä silti testailla muitakin. Ostinkin halvimmat, enkä ole katunut. Lisähohtoa saa vaikkapa silmälasikorula halutessaan. 


Rahat eivät enää riittäneet heijastustenestoihin, mutta kova pinta oli oikeastaan pakko olla.
Ikänäkö... Mihin se muuttuukaan vuosien saatossa?! Entä sitten kun olen 70 vuotias? 


Nyt katselen maailmaa kirkkain silmin lasien takaa, makoilen sohvalla katsellen ohi soljuvia pilviä ja haistelen vastaleikatun nurmen tuoksua avonaisesta ikkunasta. Suljen hetkeksi kaiken muun ympäriltän ja tunnen olevani mökkilaiturilla tai heinäpellolla selälläni. Kesäpäivä ja ötökät...

On lämmin.. On kuume ja tulehdus se…

Kaikki alkoi vuonna 1878

Juhannustaikojen aika alkaa olla käsillä. Hyvää juhannusta itse kullekin, joka tämän viestin näkee. :)
Nauti! rentoudu ja vietä oikein ihana ikimuistoinen jussi! Syö hyvin, välittämättä kaloreista. Juhannus on vainkerran vuodessa! Joulukin tulee harvase vuosi. Elä unelmaasi!


Juhannus ja juhannuksen illanistujaiset. Porukkaa tulee läheltä ja kaukaa mökille. Mitä sitä leipoisi? Mitä tarjoisi, mikä ei mene piloille ihan heti matkalla jo? Tai mikä olisi vierasvara tai oman Juhannuksen kohokohta, mutta säilyisi sinne asti? 
Annapas kun kerron! Pågenin Cremetäyte-muffinsit!  Nyt uutuutena Appelsiini-suklaa! On muuten hyvää! Pågenin Cremetäytemuffinsit, appelsiini-suklaa on todella pehmeä, suussasulava ja kostea muffinsi. Täyte on makeaa ja ihanaa. Oi voi, taas näitä liiankin hyviä, joita voisi syödä paketillisen siltään. :D Miksi siis ei vieraille maistuisi! Näiden pakkausten parasta ennen päiväys on hamassa tulevaisuudessa, joten säilyvät helposti kaapissa mökilläkin, tai kotona. Niin sii…

Laitappa sormesi tuohon eteen, niin jovain nappaa!

Mä tiedän, mä tiedän! Juuri sinä olisit halunnut nähdä atc:ta ja kortteja. Ehkä jotain decoilua tai kenties lukea uusimpia runoja. Anna anteeksi, ettei niitä ole nyt tarjolla. Mutta hei, tein rannekorun ja laitan sen "TÄNNE".

Minulla ei ole voimia edes askarrella! Tai no, teen kolmen atc:n settiä parhaillaan ja vaikka kyseessä niinkin pieni puuha, ei vaan pysty istumaan pöydän äärellä kovin kauaa, etenkään, kun istun ensin blogin äärellä. Kaiken muun teen kännykällä. Jalkojeni päällä pystyn olemaan 10 minuuttia kerrallaan, sitten huilaan tunnin, kaksi ainakin. Jos yritän esim. kuoria perunat, kipu on niin sietämätön, etten pysty suorassa kulkemaan.

Lääkitys on todella todella vahva, muttei riittävä/oikea. Täytyy ensi viikolla jutella hoitavan erikoislääkärini kanssa, tehdäänkö jollekin lääkkeelle lisäys vai aloitetaanko täysin uusi lääkitys tähän rinnalle vai odotetaanko näillä "eväillä" leikkausta, mikä on siis elo-syyskuussa. Sitä ennen käyn vielä magneettikuvissa…