Uusi arvontavoittaja


Korttivuosi 2015 alkaa vedellä loppujaan. Loppurutistus päättää tämän vuoden mittaisen korttiaskarteluhaasteen. Joitakin kyselyjä ja ehdotuksia on tullut jatkosta, ja ilman haastettahan en malta uutta vuottakaan aloittaa. Muutoksia kuitenkin tulee ihan urakalla. Paljastan, että seuraava haastevuosi sisältää muutakin, kuin vain askartelua! 


Mutta mutta.. Velvollisuuteni on myös ikävämmät asiat, kuten arpavoitto, jota ei koskaan lunastettu. Yksi laskija, Kartsun voittama, arvotaan uudestaan, koska en saanut hänen osoitettaan. Arvonta suoritettiin heidän kesken, jotka jo olivat osallistuneet kyseiseen arvontaan. Uusi voittaja on Mari V. Onnea! Toivottavasti Mari V.n osoite tulee pian, niin saadaan "pulkat" matkaan. Odotan 3.1.2016 saakka. Sen jälkeen uutta arvontaa ei enää suoriteta, vaan ilmoitan Plastexille jo olemassa olevat osoitteet. 


Tänään sattui hauska tapaus. Lupasin eräälle entuudestaan tuntemattomalle ihmiselle antaa ilmaiset kahvit. Hän siitä ilahtui niin, että päätti ilahduttaa minua omatekemällään korulla. :D Kumpikohan tässä nyt ilahtui enemmän ja kumpi yllättyi enemmän. :D Joskus näinkin. 

Kommentit

Mari V sanoi…
Laitoin sähköpostilla osoitetietoni. Hyvää uutta vuotta sinulle! :)