Mustavalkoista aikuisuutta

Aikuisuus... Mitä se on? 
Määritelläänkö se numeroilla tai peiliin katsomalla? 

Joku sanoo, ettei koskaan kasva aikuiseksi saakka.
Joka tapauksessa minusta aikuisuus on enemmänkin tunnetila ja tietty varmuus. Uskallus olla juuri minä itse menemättä kaikessa toisten perässä. Tietynlainen itsevarmuus oman maun suhteen ja se, millaisena itse koet itsesi ja kuinka suhtaudut asioihin. Aikuisuus on sitä, ettei vain odota valmista eikä oleta toisten tekevän puolestasi. Että teet töitä saavutustesi eteen ja siedät pettymyksiä. Opit virheistäsi, otat vastuuta ja valitset seurasi arvojen mukaan, et ulkokuoren tai itsekkäästi hyödyn vuoksi. Viisautta. Niinkuin että talvella kantsii laittaa pipo päähän, ettei päätä palele.

Inspiration on elämää, muttei samoin, kuin menevällä ja energisellä ihmisellä. Täällä on erilaista aikuista arkea, mutta taatusti yhtä arvokasta ja elämisen arvoista, kuin kenen muun aikuisen arki tahansa. Aikuisuutta on siis myös hyväksyä erilaisuus niin toisissa, kuin itsessäänkin. 

Parhaita
Muistan lapsuudestani ne parempiosaiset lapset koulussa, jotka nostelivat paitojen helmoja kavereiltaan katsoakseen, onko farkkujen takana erään kalliimman firman logo. Jos oli, kelpasi seuraan. Jos ei, olit auttamatta ulkona. Nyt aikuisena  merkki tai hinta ei ole minulle tae laadusta eikä istuvuudesta. Ei edes ystävyydestä.

Vaatekaappini sisältö on kokenut muutoksia viime vuosina. Se on ollut projekti, joka on vain kärsivällisesti pitänyt toteuttaa pikkuhiljaa, jotta vanhat ja virttyneet vaatteet ovat vaihtuneet aikuiseen, vartaloani imartelevaan ja siistiin muotiin. Sellaiseen, missä minä viihdyn ja mistä minä pidän. Ei sellaista, mistä toiset ovat pitäneet ja sitten pois heittäneet. Ei edes sellaista, mikä oli IN 20 vuotta sitten, mutta nyt niiiin NOLO!  Vihdoin saatan katsoa peiliin ja hymyillä. Olla tuntematta häpeää, surua tai turhautumista vaatteideni takia.

Muodikkuus, vartalotyypistä riippumatta oikeankokoiset ja malliset vaatteet ja omalle jalalle sopivalestiset kengät, edullisuus, ERILAISUUS, toimivuus, pukevuus, kauneus...
Näitähän sitä toivoisi. Lista on niin pitkä, mutta usko pois, toteutuskelpoinen.
Onneksi  löysin verkkokaupan, jossa tämä on mahdollista pienemmälläkin rahalla!

neulepusero

Kun palasin selkäleikkauksesta kotiin, oli vaatekaupoille lähtö mahdotonta. Tarve oli kuitenkin siistille vaatteille. Selattuani verkkokauppoja, löysin entuudestaan tutun vaatekaupan ja minulle uuden vaatekaupan. Laitoin tilaukset, joista toinen oli Klingelille, toista en viitsi edes mainita, sillä housut nukkaantuivat kolmen viikon käytöllä jo! Käsittämättömän huonoa laatua! Samalla muistin syyn, miksi olen jättänyt kyseisen kaupan jo vuosia sitten.
Vastaavasti Klingelin vaatteista ei ole huonoa sanottavaa tähän päivään mennessä. Klingel tarjoaa laajan valikoiman muotia, koruja, kodintekstiilejä sekä sisustustuotteita kypsemmälle kohderyhmälle. Meille tavallisille ihmisille!

Olen niin monet kerrat pettynyt eri verkkovaatekauppojen kokoihin, kun se, mitä yleensä käytän, ei sovikaan tai on liian pitkä tai jotain. Siksi laitoin meiliä ja kysyin apua. Ilahduin suuresti puhelusta, jossa asiat selvitettiin ja päädyttiin samaan kokoon kuin normaalistikin käytän. Onhan Klingelillä mallit aikuisille suunnattuja, väljiä ja käytännöllisiä. Ilahduttavaa asiakaspalvelua! Löytyy myös facebookista, ja siellähän voi samoin kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Kuvan neulepusero on Klingelin valikoimaa ja rakastan sitä! Pehmeä, sopivan väljä joka puolelta, erilainen, mitä muualla (eurooppalaista muotia) ja kontrastivärit tuovat mieleeni, kuin tässä olisi jakku samassa. Ihana! TÄÄLLÄ sama pusero asukuvana.
neuleliivi

Olen ihan vastikää löytänyt takaisin nuoruuteni ihastuksen, eli neuleliivit. Haluan toisinaan kevyemmän asun, mutta silti lämmintä ylle. Villapaidassa tulisi kuuma, tavallisessa paidassa vilu. Siispä poolo ja neuleliivi yhdessä ovat ratkaisu. Voin kertoa, että ihastuin jo kuvassa, mutta enemmän vielä livenä! Asukuvan näet TÄÄLTÄ.

Valintani olivat mustavalkoista, mutta johtuen ihan siitä, ettei vaatekaapista vielä löytynyt klassista mustaa tai valkoista siistiä vaatetta, jota voisi käyttää siellä, minne tarvitsee siistimpää päälleen laittaa. Hyvästijättö jo resuisille neuleille ei ole kovinkaan vaikeaa tällaisten siirtyessä tilalle.

Olen tyytyväinen asiakas!

Postaus tehty yhteistyössä Klingelin kanssa
handmade

Kuvan avaimenperä matkusti Australiaan. Sävymaailmaltaan sopii teemaan, mutta on tyystin omaa käsialaani. 

Kommentit