Aikuisen naisen ja miehen valinta

Olen lyhyt, muodokas, kannan mukanani raskaudesta jäänyttä extrasuurta nahkaa alavatsalla (eikä se pois lähde ilman kirurgiaa, vaikka kuinka jumppaisi) ja rintani ovat suuremmat, kuin aikansa povipommi-Sabrinalla. On siis oma haasteensa löytää vaatteita, jotka istuvat ja ovat ikäiselleni, himpun yli 40vuotiaalle suunnattuja. Säkkejähän kyllä saa rullakaupalla. Myös ekologisia biojätepusseja. ;) 

Kyllähän kaupoissa on isojakin kokoja vaatteita, mutta joko tyyliin "Kukkahattutädit" tai "onesize-sopii-vain-kokoa-XS" tai vähintäänkin alavatsani aiheuttaa haastetta. Se ei ole siis pieni nahkarulla, vaan oikeasti puhun ongelmasta. En tahdo tuoda esille sitä, sillä pullottaa niin housun etumuksessa (eikä vain toisessa lahkeessa, vaan molemmissa!) kuin muotoilluissa paidoissakin. Housuissa vatsani saan mahtumaan vyötäröltä, mutta sitten pituutta ja jaloissa leveyttä on liikaa tai vyötäröltä liian suuri, vaikka lantio mahtuisikin. 

Paidoissa haastetta tuovat myös rinnat, jotka osaltaan tahtovat riuhtaista napit auki, kunhan ensin ovat soittaneet Hoosiannaa suureen ääneen. Vastaavaan aikaan olkapäät olisivat ok. Tai sitten olkapäät roikkuvat hauisten kohdalla mutta rintamus olisi väljä. Kaiken kukkuraksi vakava selkäsairauteni vaatii tukiliivin, jotta voin mennä ulos tai liikkua yleensäkin missä tahansa hitustakaan pitempää matkaa, kuin vessaan ja takaisin. Tukiliivi ei ole sama asia, kuin hoikentavat liivit ja muotoilevat alusasut, van se näkyy tiukemmissa ja läpikuultavissa vaatteissa. Lisäksi housuista puhuttaessa hipsterit ovat pois suljettuja, sillä liivi pulpahtaisi aina housun päälle vyötäröltä.
Ongelmakohtani ovat varmasti monelle tuttuja, ainakin osittain. Erityisesti joko todella pienikokoisille ja siroille keijukaisille tai meille XL-prinsessoille. Siksipä avaudun näistä omista epäkohdistani ja toivon, että postaukseni toisi sinullekin lohtua ja löytämisen iloa! 




Joissakin blogeissakin vilahtanut nimi on nyt myös minulle tutuksi tullut. Teinhän ensimmäisen tilaukseni Klingel-verkkokauppaan. Kuvaileisin kauppaa erilaiseksi, monipuoliseksi ja laadukkaaksi verkkokaupaksi. Tuotevalikoima on ihan mielettömän suuri!

Klingeliltä löytyvät niin muotivaatteet, kuin ajattomat klassikotkin unohtamatta arkivaatteita ja ihania alusasuja tai juhlavaatteita.  Vaatteet ovat erityisesti suunnattu aikuiseen makuun, eli sekä ikäisilleni että myös vanhemmille miehille ja naisille. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että myös aikuisena kohdatut haasteet on otettu huomioon. Niin mahamakkarat kuin kaikki muukin.

Klingeliltä löytyvät myös  sisustustuotteet, kengät, korut sekä kodin tuotteet. Klingel saapui Suomeen vuonna 2004, eli on ilahduttanut suomalaisia jo yli 10 vuotta.

Tänään, perjantaina, Klingel myy kaikki farkut -20% alennuksella.
Minä ostin farkut, joissa vyötärö riittää peittämään tukiliivin, jossa jousto antaa myöten ihopoimun kanssa ja jotka istuvat muualtakin upeasti. Näin istuvia farkkuja en ole omistanut aikoihin! 



Ja mikäpä farkkujen kanssa sopisi paremmin, kuin siisti kauluspaita ja joustopusero päälle. Vaatekaapistani uupui juuri tällainen siisti ja laadukas yhdistelmä, joten nyt se oli ihan pakko saada. Tämä yhdistelmä sopii arkeen kuin hienompaan tilaisuuteenkin. Parastahan tässä on se, että kyseessä on yksi ainoa vaate.

osa itsehankittua, osa sponsoroitu Klingel.fi



Suosittelen siis lämpimästi tutustumaan. Onhan valikoimassa tosiaankin suuria kokoja, mutta myös pieniä, on laatua ja näköä, erilaista, kuin muissa suomalaisissa kaupoissa ja samasta kaupasta saa asusteet ja joululahjatkin.

Oma seuraava harkintahaaveeni voisi olla vaikkapa tämä huikean kaunis ja niin minunväriseni kaftaani: 

Klingel myös Facebookissa

Kommentit