Merituulen, ajopuiden ja pirskahtelevan meren tuoksu



Olen toiminut jo useamman vuoden Buzzadorina ja sitä kautta päässyt tutustumaan ihaniin uutuustuotteisiin. Buzzadorina saan mahdollisuuden testata vain ja juurikin ne tuotteet, joista itse olen kiinnostunut ja joista tahdon myös kertoa toisillekin. Ei siis todellakaan "pakkopullaa". Kun sopiva kampanja tulee vastaan, ilmottaudun, ja jos olen yksi valituista, haen paketin postista (jotkut jopa kotiinkannettuna)ja alan tutustumaan sisältöön. Hauskaahan tämä on! Ja ilmaista!



Kyse ei siis ole blogitestistä tai mainoskikasta, vaan vapaaehtoisesta tutustumisesta josta ei erikseen makseta palkkaa ja blogiinkaan ei ole pakko laittaa mitään esille. Riittää, kun kerron oman mielipiteeni ja esittelen kavereille vaikka kasvotusten.

Jos sinua buzzaus kiinnostaa, laita minulle meiliä oikeassa laidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, niin kerron lisää ja saat linkin, jota kautta pääset tutustumaan toimintaan ja vaikka rekisteröitymäänkin uudeksi Buzzadoriksi.

Tällä kertaa minulle saapui Air Wickin ihastuttavat tuoskukynttilät, joista osa vaihtaa väriä! 
Air Wick Life scents-tuoksukynttiläsarjan erikoisuus on väriä ja tuoksua vaihtavat kynttilät. Ainutlaatuista!



Kynttilöitä on kahdenlaisia. Toinen ihanuuksista on tyylikkäästi pakattu kirkkaaseen lasiin, ja päällä kansi. Kynttilän tuoksu on lumoavan ihanan turkoosin meren tuoksuja. Kaikille meille, jotka kaipaamme rantalomalle. Ajopuut, meren kuohujen suolaiset pisarat ja lämmin tuulahdus yhdessä tuovat miellyttävän tunnelman kotiin. Tämä kynttilä sopii mielestäni oikein hyvin esimerkiksi kylppäriin.


Tuoksut ovat hyvin samankaltaisia, joten mitään radikaalia muutosta ei tuoksujen vaihtumisessa huomaa. Silti jäin pohtimaan välillä, miksi nenäni sanoo, ettei tämä ihan tältä äsken tuoksunut. Ei tuoksunutkaan! Tämä kynttilä siis vaihtaa tuoksua, muttei väriä. 


Voin hyvin ajatella tämän kynttilän raikastamaan ilmaa kevyemmin. On kuitenkin paloturvallisuuden vuoksi muistettava, ettei koskaan mitään kynttilää saa jättää yksin palamaan. Air wickin kynttilän liekki on tasainen ja kaunis, joten sen puolesta ei tarvitse pelätä kuitenkaan. Ei rätise eikä pauku.


Toinen kynttilämalli on himpun korkeampi lasi, jonka erikoisuutena on vaihtuvan tuoksun lisäksi vaihtuva väritys. Mahtava!



Kuvat eivät kerro koko ihanuutta, mutta todellakin sama kynttilä palaessaan vaihtaa väriä! Todella kaunis katseenvangitsija!

Mielestäni tämän kynttilän tuoksu on voimakkaampi kuin kannellisen kynttilän. Tämä tuoksu sopii paremmin isompiinkin tiloihin, tai jopa useampaan huoneeseen yhtäaikaa tuomaan merellistä tuoksua. Kovin kauaa ei tarvitse kynttilän palaa, kun huoneessa on suitsukemaisen voimakas tuoksu. Sopii erinomaisesti kaikille heille, jotka tahtovat hyvältä tuoksuvan kodin, mutta eivät ole tuoksuille yliherkkiä tai astmaatikkoja. Itse astmaatikkona poltin useamman tunnin tätä kynttilää ja se oli liikaa. Toisella kertaa poltin vain hetken ja pystyin olemaan huoneessa, mutta silti huoneessa leijaili merituulen, ajopuiden ja pirskahtelevan meren tuoksu. Joululahjavinkki tuoksuja rakastavalle.

Tulossa toinen yhtä herkullinen postaus. 


Kynttilät saatu Air wick ja Buzzador. Taustalla oleva kortti saatu ystävältä. Kaikki muu omaa. 

Kommentit

Kauniilta kyllä näyttää. Kynttilöistä pidän kovasti, mutta kun iso osa kynttilöistä aiheuttaa mojovan päänsäryn niin tyydyn ihastelemaan niin enimmäkseen blogeissa. :) Kauniita kyllä ovat ja sait vangittua sen ihanasti kuviinkin. :) Ihanaa iltaa. <3
Voi mitä valojen loistoa kynttilästä tulekaan.
Mukavaa sunnuntai-iltaa.