Kynttilät, tuoksut, kauneus



Buzzaus on kivaa! Se on ilmaista, hauskaa ja sosiaalista tuotetestausta, joka EI velvoita blogin pitämiseen, vaan tuotteiden testaamiseen ja esittelyyn vaikkapa työpaikalla. 

Jos sinua buzzaus kiinnostaa, laita minulle meiliä oikeassa laidassa olevalla yhteydenottolomakkeella, niin kerron lisää ja saat linkin, jota kautta pääset tutustumaan toimintaan ja vaikka rekisteröitymäänkin uudeksi Buzzadoriksi.

Tällä kertaa minulle saapui Air Wickin ihastuttavat tuoskukynttilät, joista osa vaihtaa väriä! 



Air Wick Life scents-tuoksukynttiläsarjan erikoisuus on väriä ja tuoksua vaihtavat kynttilät. Ainutlaatuista!


Air wickin Life scents-tuoksut, Mystical garden ja Delight, tekevät hetkessä kodistasi paratiisin.
Molemmissa kynttilöissä itse pakkaus ja ulkonäkö ovat kauniita ja houkuttelevia vaikka lahjaksi. Toki itsehemmotteluun myöskin. Jokainen kotihan on arvokas, ja mikään ei ole niin ihanaa, kuin toivottaa ystävät ja tuttavat tervetulleiksi kotiin, joka vastaanottaa vieraat ihastuttavalla tuoksulla. (Kunhan tuoksuja yleensäkin saa käyttää). Mitä kauemmin poltat kynttilää, sitä voimakkaampi tuoksu tulee huoneistoosi. 


Kannellisessa Delight-kynttilässä vaihtuvat valkoisten kukkien, melonin ja vaniljan tuoksut. Tuoksusinfonia on balanssissa keskenään, eikä sekamelskaa synny tuoksujen kesken. Aistikas vaihtuva tuoksu yhdistyy huoneessa yhdeksi, mutta kynttilän palaessa huomaa eri vivahteita. Tuoksu on lempeä ja täydellinen kotikylpylään tai vaikkapa makkariin. 


Vaikka sinisävyisissä kynttilöissä molemmat kynttilämallit tuoksuvat merelle, punasävyisissä tuoksut ovat erilaiset. Lila pahvipakkaus kätkee sisälleen mystisen puutarhan tuoksut. 


Mystical garden tuoksuu vaahtokarkille, vadelmalle ja ruusulle. Tuoksu on voimakkaampi, kuin kannellisessa kynttilässä, mutta eihän näitä kynttilöitä tarvitsekaan polttaa koko päivää. Tosin se vaara on, kun katse nauliintuu väriä vaihtavaan kynttilän lasiin! Kynttilän kaunis kuvioitu lasi on näyttävä myös ilman liekkiä. 



Sinulle, jolle kynttilät, tuoksut ja kauneus ovat tärkeitä.


Älä koskaan jätä palavaa kynttilää yksin!
Näissä väriä vaihtavissa Air wickin tunnelmallisissa kynttilöissä on pohjassa paristoja ja elektroniikkaa, jotka on asennettu erilliseen osastoon, joten ne eivät ole kosketuksessa liekin tai kuumuuden kanssa. Kynttilä sammuu itsestään, kun siitä on palamatta noin 2cm.
Parhaan hyödyn kynttilöistä saat, kun pidät sydänlangan noin 1cm:n pituisena etkä polta kynttilää 4 tuntia pidempää kerralla. 


Air wickin ihanuuksia myydään useammissa päivittäistavarakaupoissa! Kierrätyskelpoisia ja kuten kuvasta näkyy, viehättävät myös ainakin meidän kissoja!

Kommentit

Susanna sanoi…
Hei noi on upeita! Mulla on ollu kans tuollainen! Se on mystinen ja ihana kun vaihtaa väriä!
Tiia Koivusalo sanoi…
Aivan ihana kampanja, ovat niin kivoja nuo kynttilät. Ihanaa päivää Viltsu <3
Oi, nämähän ovat mielenkiintoisia ja ihanan tunnelmallisia! Kiitos vinkistä :) En ole koskaan aikaisemmin törmännyt kynttilöihin, jotka vaihtavat väriä.
Susanna my sis. Edellinen versio oli myös upea mutta tämä on mennen tullen parempi kun myös tuoksu vaihtuu matkan varrella. I Iiihana.
Tiia buzzadorina oleminen on huippu asia. Kivaa päivää sinullekin. Lepoa kotiin palattua.
Mia. Aivan uskomattoman ihania ovat. Tossa alempana tosiaan sama kynttilä eri väreissä. Eikä kameralla edes saa koko kauneutta kuvattua.
Jenni, olethan huomannut uudistuneet sivut ja siellä oman profiilin? Täytä ne kohdat missä kysellään tietojasi. Mitä tarkemmin on valittu omat kiintymystä kohteet sen parempi mahdollisuus on saada testiin. Moni juttu on todella suosittuja eikä minullakaan niitä kaikkia tule mutta nyt sain nämä ja Jippii !
Jokohan tuolta jotakin pian löytyisi. Olen välillä Buzzannut maksullisiakin juttuja. Niitä on nytkin vapaana. Tämä air wick oli pitkästä aikaa mullekin eka ilmainen. Kysyntä on kova .
Vaahtokarkilta tuoksuva kynttilä, ihana <3
Mukavaa alkanutta viikkoa.