Kauneus sisältä päin


 Pukka on teemerkkinä laadukas, oikeasti toimiva ja tehokas tee. Vain parhaista raaka-aineista valmistettu. Ruohonjuuri laittoi testiin tämän ihanan teen, josta nyt kerron sinulle tarkemmin.

pukka blackcurrant beauty

Pukkan Blackcurrant beauty on kauneusteetä, jonka makuna on mustaherukka. Mustaherukka ei ole millään muotoa väkevä, vaan ennemminkin makeahko. Aivan ihana tee jokapäiväiseksi juomaksi. 


Ainesosaset näet tästä: 
Ruusunmarja, Hibiscus-kukat , lakritsinjuuri , fenkolinsiemenet , appelsiininkuori , punajuuri , mustaherukka, luonnollinen mustaherukka-aromi ja appelsiiniöljy .
Huomaa, että tee on luontaisesti kofeiiniton, eli ei sido tiettyyn kellonaikaan. 



Se, mikä tästä teestä tekee kauneusteen, on  hyvää tekevät marjat ja kukkaset. Kauneus todellakin lähtee sisältä, tässä tilanteessa kirjaimellisesti. Hibiscuksen kukat antavat voimaa ja ruusunmarja saa ihosi hengittämään. Appelsiini taas suojaa ihoasi. Ja maku, tottakai, saa hymyilemään entistäkin leveämmin. ;) Minähän en niin välitä lakritsiteestä, mutta tässä ei edes se saanut minua perääntymään. Kaikki niin tasapainossa keskenään. Suosittelen! 



Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tätä teemerkkiä en olekaan kokeillut, saako näitä ihan marketeista?Maistuisi tuo mustaherukka kun viikon olen potenut flunssaa onneksi nyt helpottumaan pain kop kop :) Mukavaa marraskuun alkua :)
Toistaiseksi en ole nähnyt muualla kuin Ruohonjuuressa. Uutta teetä
Toistaiseksi en ole nähnyt muualla kuin Ruohonjuuressa. Uutta teetä