Siirry pääsisältöön

Eipä se asiaan liity mutta...

deco
Tiina J.n haasteeseen tehty. Decoilimme yhdessä ja tällainen sitä sitten syntyi.
Tiesitkö, että suodatinpussikin syntyi vahingossa. Kotirouva Melitta Benz turhautui lopullisesti kahvikupissaan uiskenteleviin poroihin. Lopulta hän äkämystyneenä repäisi poikansa kouluvihkosta palan imupaperia, viikkasi sen ja sijoitti reiälliseen astiaan. Hän annosteli siihen kahvijauhot ja kaatoi päälle kuumaa vettä. Näin syntyi Melitta-suodatin. Rouva sai vuonna 1908 keksinnölleen patentin Berliinin Keisarilliselta Patenttivirastolta. Nyt Melitta Groupilla on ympäri maailman yli 30 000 työntekijää ja puolisensataa tytäryritystä. Tämä taas ei liittynyt decoon mitenkään, mutta kerroinpahan joutessani sen nippeliasian.

Kommentit

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …