Aurinkopuuterit olivat tehty tummaihoisille

Minun ensimmäinen aurinkopuuterikokeiluni oli joskus teinivuosina. Muistan, kuinka rotjasin aurinkopuuteria siveltimellä ympäri naamaa, kuin peittäisin koko naamani tai rakentelisin kasvoilleni naamaria. Olihan se tottakai aivan liian tummaa ja aivan liian ruskeaa ja aivan liian kaikkea! Olin ihan varma, että aurinkopuuterit olivat tehty tummaihoisille. ;) 

Nyt aikuisiällä olen lukenut ja katsellut, kuinka aurinkopuuteria oikeasti käytetään. Ei sitä ympäri naamaa sudita! Ei myöskään meikkisienellä, jota aiemmin mietin myöskin. 

aurinkopuuteri

Laveran aurinkopuuteri on ensimmäinen aurinkopuuterini nuoruuteni kokeilun jälkeen. Tahdoin aurinkopuuterin, joka olisi luonnollinen ja laadukas. Sellainen, jolla voisin alkaa harjoittelemaan oikeaoppista sutimista saaden aikaan kauniin lopputuloksen. Sellainen edellyttää laatua. Jokin huonolaatuinen puuteri lannistaisi minut hetkessä. Valintani oli siis Mineral sun glow puuteri. Sävy Golden Sahara. 

luonnonkosmetiikkaa

Laveran aurinkopuuteri sisältää luonnollisia ja valoa heijastavia mineraaleja, jotka saavat aikaan hohtavan kuultavan ja raikkaan lopputuloksen. Sipaisu poskille, kasvoille tai dekolteelle saa ihon näyttämään päivettyneeltä. Ei sisällä talkkia ja on täysin vegaani tuote. Laveralla on laaja jälleenmyyjäverkosto, joten tätä ihanaa kosmetiikkaa löytyy lähes kaupungista kuin kaupungista. Verkkokaupoista puhumattakaan. Oman jälleenmyyjäsi löydät täältä.



Kuinka aurinkopuuteria sitten käytetään ja onko tästä oikeasti hyötyä? 

Luin keskustelupalstoilta, että joillakin aurinkopuuteri loppuu vuoittain, joillakin sama puuteri säilyy ikuisesti. en siis voi sanoa, kuinka tiuhaan aurinkopuuteria tarvitsee ostaa. Harvemmin kuitenkin, kuin tavallista puuteria. 

Meikkisiveltimen tulee olla hyvä. Ei ole mitään mieltä käyttää aurinkopuuteria siveltimellä, joka tekee seepran raitoja tai läiskiä. Ota siveltimeen ensin tummempaa sävyä ja sen jälkeen vaaleampaa sävyä. 

Paina ylimääräinen puuteri pois, esimerkiksi rasiaan takaisin tai kämmenselkään,  ja vasta tämän jälkeen kasvoihisi. Aurinkopuuteri tulee  varjoksi poskipäiden alle.  Lisää poskipunaa sen yläpuolelle. Aurinkopuuterin levittäminen kannattaa aloittaa poskipäiden reunoilta ja häivyttää sivuilta kohti kasvojen keskiosaa.

Aikaa minulla meni oppia, kuinka oikeaoppinen meikki tehdään, mutta onneksi on netti ja ohjevideoita pilvin pimein meikkaukseen. Kun aikani yritin, löysin oikean tavan ja oikean määrän. Voi autuus ja ilo, kuinka suuri muutos kasvoilleni tulee aurinkopuuterilla! Luonnollinen hehku, tervettä väriä kalpeuden sijaan ja aurinkopuuteri korostaa parhaita puoliani, mutta myös häivyttää kamalan korkeita poskipäitäni. Toimii! 

Laveralla on kaksi eri sävyä aurinkopuutereissa. Itse tykkään enemmän tästä ruskeammasta sävystä. Laveralla osataan auttaa sävyvalinnoissakin, jos rohkeasti kysyt neuvoa.


Saatu blogiyhteistyössä 

Kommentit

Mä en tulisi toimeen ilman aurinkopuuteria. Kesällä rusketun niin hyvin, että yleensä sipaisen vain aurinkopuuteria vähän koko kasvojen alueelle. Talvella se toimii kivasti poskipunana ja vähän sitä sipaisen tuonne hiusrajan lähelle myös.
Mukavaa tiistai-iltaa.
Unknown sanoi…
Mä taas oon lopettanut aurinkopuuterin käytön ja käytän contouria. Paras keksintö ever
Outi. Mä en edes rusketu. Mutta totta, ettei ruskettuva muuta tarvitsekaan
Taru, minä taas käytin nämä vuodet korostuspuuteria ja jätin sen nyt tauolle aurinkopuuterin vuoksi. Aikansa kutakin. Katsotaan Kaivanko sen uudestaan joskus esiin vai en.
Jenni. Hah hah. Kamala ajatus! Eikä myöskään tubetusta.