Ala pitää unelmapäiväkirjaa

kissadeco


Tiina J.n haasteeseen tehty deco-sivu. Kiitos Tiina haasteesta!
Ja itselleni kierrätystaulu. Pohjana taulu, joka oli aikansa elänyt. Sittemmin toimi valokuvakehyksenä. Nyt irrotettu kaikki kerrokset pois aina taustapahviin saakka ja punottu sateenkaari-aaltonauhaa ympäriinsä. Olen pienin nauloin kiinnittänyt nauhan vielä kehyksiin.
Tässä taulussa on erilaisia ihanuuksia, joita olen saanut tai kerännyt vuosien varrella. Eräänlainen "jemma", jossa säilytän ja josta otan käyttöön, mutta myös osa ihan pysyvästi siinä. Minulla oli aikaisemmin kaikki RomuRouvan (koruteline) sylissä, mutta alkoi olla jo niin täynnä, että pakko on alkaa keventäjiin RomuRouvan kanssa.

Löydätkö sinun lähettämiä asioita?

Kuinka suurenmoinen voikaan päivä olla, 
kun sitä hipaisee ystävällisyys.


Oletus on, että tästä tulee aikojen saatossa upea RomuRouvan garderobi.
korut
Anna itsellesi aikaa päiväunelmointiin – juuri nyt! Mieti, miltä unelmaelämäsi näyttäisi. Mihin aikaan mahtaisit herätä aamuisin? Ketkä kuuluisivat elämääsi? Mitä työtä tekisit? Miten käyttäisit aikasi?

Ala pitää unelmapäiväkirjaa, johon voit kirjoittaa ja kenties myös piirtää kuvia unelmiesi elämästä. Ällistyttäviä asioita alkaa tapahtua: saat seurata kasvuasi kohti unelmiasi. Muistelet viiden vuoden kuluttua ja ajattelet: ”Minä onnistuin sittenkin – ja ihan helposti!” Tieto siitä mitä haluat, sisältää valtavasti voimaa. 

Jos on totta, että maailmankaikkeus tahtoo täyttää sydämesi toiveet, sinun täytyy tuntea halusi ja kaivaa esiin rohkeus, jolla ilmaiset ne. Unelmiesi luomisen aloitat antamalla itsellesi aikaa oivaltaa mitä ne ovat.

-Lisa Jimenez

Kommentit

Löysi :) minun lähettämät korvakorut ovat päässeet esille ♡
Päiväunelmointi on niin tuttua, tänään juuri mietin, että pitäisikö hiukan höllätäkin :)
Suosittelen. hölläämisen taito on monelta hukassa. Harmi, sillä se on hyvinvoinnin kannalta oleellista.